Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a szomszédban egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?

Figyelt kérdés

Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).

Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...

Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.

Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..

Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).

Vélemények?

2021. okt. 8. 07:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 anonim ***** válasza:
95%
amugy nagyon felelmetes ez s nyomozgatas es leskelodes, amit a kerdezo muvelt. kb felnek, ha ilyen szomszedom lenne, orvosi eset.
2021. okt. 8. 10:23
 42/114 anonim ***** válasza:
67%
39-es az téged mit érdekel? Hadd válasszak olyan párt, aki megfelel nekem. Gondolom te is olyan pasi vagy, aki itt sokszor kiírja, hogy kedves vagyok meg aranyos miért nincs csajom. Legyél tökös és akkor lesz.
2021. okt. 8. 10:23
 43/114 anonim ***** válasza:
96%
Ennyire nyomorúságos életed van, hogy másé után kutakodsz és próbálod elhitetni magaddal, hogy biztos rosszabb, mint a tied? Mennyire szánalmas vagy.
2021. okt. 8. 10:30
 44/114 anonim ***** válasza:
89%
Ja, 38-as egyértelműen egy incel fiú.
2021. okt. 8. 10:31
 45/114 A kérdező kommentje:

Vicces hogy a nők milyen támadóak lesznek amikor ítéltetve vannak miközben ők mást sem csinálnak a férfiakkal csak ítélik őket de még mielőtt bármit tudnának róla. Én azért online meg a gondnoktól már elég infot kaptam erről.

És igen 35 évesen miért kezdjek 38 évessel? Hülye lennék, ő rosszul döntött és elúszott az anyaságtól attól még nekem összejöhet egy 25-35 közötti ivarérett nő.

Amúgy meg a kutya tényleg pasipótlék lehet magukat áltatni de az. Pasi de inkább gyerek pótlék!!!!

És igen bejött de megtudtam róla ezeket és már nem.

De főleg a kor zavaró mert 40 körül már g--- egészségtelen szülni ha sikerül egyáltalán. Volt kollégám 36 éves nő és a g---inek sem tud teherbe esni.

2021. okt. 8. 10:52
 46/114 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, oké, de akkor hol a probléma? Te nem akarsz tőle semmit, ő nem akar tőled semmit, mi a gond?
2021. okt. 8. 10:54
 47/114 anonim ***** válasza:
95%
Én egyébként nem csak a 38-ast tartom kamunak, szerintem kérdező, a te kérdésed sem "valós" :)
2021. okt. 8. 10:55
 48/114 anonim ***** válasza:
93%

1. Miből gondolod, hogy akar az a nő gyereket?

2. Én személyesen sértőnek találom azt, hogy anyukámmal élek, és lemamahoteleznek érte. Éppen válik, el kellett mennie albérletbe, és egyedül éhenhalna, ráadásul van egy öcsém is. Addig anyukámmal fogok élni és támogatni fogom, amíg lesz egy saját ingatlana, ami ha nem is szupermodern, de annyira fel van újítva hogy lakható. (Mivel a régi ház árának csak a fele lesz az övé a válás során, ez eltart egy ideig.) Ráadásul ha már több évnyi időt energiát és munkát belerakok anyukám új házába (amiben nekem nincs tulajdonrészem) nem fogok elrohanni albérletbe, amint készen van.

Nem tudom elhinni, hogy egyedül én járok ilyen cipőben.

23N

2021. okt. 8. 10:59
 49/114 anonim ***** válasza:
92%

‘És igen 35 évesen miért kezdjek 38 évessel? Hülye lennék, ő rosszul döntött és elúszott az anyaságtól attól még nekem összejöhet egy 25-35 közötti ivarérett nő.’

egyaltalan nem biztos, hogy a no ‘eluszott az anyasagtol’, nem mindenki akar gyereket.

es honnan szeded, hogy barki is akarna toled egyaltalan gyereket?! ahhoz ki kene alakitani egy normalis, hosszutavu kapcsolatot.

amugy az is vicces, hogy masik kerdes alatt valamelyik nap konkretan azon hisztiztetek, hogy a 23-25 eves csajok ra se neznek a 20 eves fiukakra bruhuhuhuu es milyen nehez nekik, most meg neked egy nalad HAROM evvel idosebb no mar tul oreg. aki raadasul meh igy is ezerszer jobban nez ki, mint te. luzer vagy.

2021. okt. 8. 10:59
 50/114 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező tudja, hogy nem kellene a nőnek és itt vár megerősítést, hogy ne is kezdjen nála, mert öreg, kutyás stb. Sztem a szomszéd nő nincs rászorulva a kérdezőre.
2021. okt. 8. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!