Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a szomszédban egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?

Figyelt kérdés

Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).

Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...

Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.

Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..

Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).

Vélemények?

2021. okt. 8. 07:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 anonim ***** válasza:
98%

Engem szórakoztat a kérdező, ahogy szenvedve próbálja magának bemesélni, hogy miért nem lehet "jó parti" ez a nő és miért nem érdemli meg őt. :)) Mert kutyás és az anyjával lakik.

Húha, én is a szüleimmel lakom 32 évesen. Na és? 1000 oka lehet, ahogy írták, és amúgy semmi közöd hozzá.

2021. okt. 8. 08:53
 22/114 anonim ***** válasza:
19%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ha férfi vagy: "ha legalább egy albérletbe nem sikerült eddig elmenni, az azt jelenti nincs igazán igényed saját életre. Mit gondoljon erről egy nő? Határozatlanság és töketlenség. Senki nem fog érted az anyukáddal versengeni."

Ha nőként élsz mamahotelben, akkor az oké, minden rendben, aki szóvá teszi, az a szemétláda.

2021. okt. 8. 09:00
 23/114 anonim ***** válasza:
94%

22 - Lehet, hogy én értem félre, de számomra a "mamahotel" és az "anyjával él" mást jelentenek.

Mamahotel = szülőknél maradok, mert az kényelmes, nem kell felelősséget vállalnom semmiért, mosnak, főznek rám, stb.

Szülőkkel élni = ennek ezer oka lehet, pl. beteg szülőn segíteni, stb.

2021. okt. 8. 09:07
 24/114 anonim ***** válasza:
98%
Én is anyuval lakom, mert nehezen jön ki egyedül a nyugdíjból, a lakásom ki van adva. Nem minden van ám fent a facebookon 🤷‍♀️
2021. okt. 8. 09:08
 25/114 anonim ***** válasza:
98%

Na, mostmar az is baj, ha nem ugrunk a penzes pasi utan, mert hat milyen buzos szitu az, ha anyaddal elsz!

Pattognak, hogy miiieeeeert kizaro ok az, ha a pasi az anyjaval eeeel bruhuhu aztan meg ti sem vagytok kulonbek.

Szegeny noci, nyomozol utana aztan itt probalod fikazni, ennyire raersz?

2021. okt. 8. 09:14
 26/114 anonim ***** válasza:
98%
"Senki nem elég jó?" hjaj ezek a mélyről feltörő incel-sóhajok :D
2021. okt. 8. 09:19
 27/114 anonim ***** válasza:
9%
Ó, szegény, anyjuknál lakó, zacskósleves-készítésben és story magazin olvasásában sikeres nők, hát micsoda piszokság, hogy titeket is pont úgy kezelnek, mint a mamahoteles faszikat?!
2021. okt. 8. 09:22
 28/114 anonim ***** válasza:
1%
25# nem pattog - ez a te projekciód -, csak furcsállja. Azért a "költözz el anyadtól, utána esetleg lehet szó randiról" és a rácsodálkozás között van különdség.
2021. okt. 8. 09:26
 29/114 anonim ***** válasza:
99%
Értjük, kérdező, ez a „nem kell nekem ez a nő, mondom, NEM KELL, akkor sem, ha utánam vágnák, akkor sem, ha meztelenül táncolna a szobámban, akkor sem, ha egy istennő az ágyban, nekem NEM KELL, öreg is, pont a korosztályom, hát már HOGY KELLENE, én nem is nyomozok utána, csak félrekattintottam és ott volt a facebook-adatlapja, mondom, ronda, NEM KELL” ez pontosan azt jelenti, hogy tényleg nem kell :)
2021. okt. 8. 09:33
 30/114 anonim ***** válasza:
98%

Tudod mit dolgozik?

Talán egyedül nem tudna fenntartani egy albit vagy venni magának a házat és még nme talált normális pasit, mert csak köcsögök meg olyan f*szfejek próbálkoznak nála mint te.

Vagy lehet, tényleg segítségre szorul az édesanyja.

2021. okt. 8. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!