Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?
Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).
Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...
Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.
Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..
Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).
Vélemények?
Mondd kedves kérdező. Neked mi az okod arra, hogy jó egzisztenciávak ennyi idősen még nem akadt horogra egyetlen 25-30 éves nő sem, akinek nem sorvadtak még a petesejtjei? Ja mer' te még nem akartál.
38 éves nőként inkább kezdek egy elvált pocakos 40es faszival, mint egy ilyen taknyosorrú nagyképű pasassal. Az "öreg" szomszéd csaj meg boldogabb lehet az anyjával meg a kutyájával, mint egy olyan főnyereménnyel,mint te. Meg végülis neked nem kell ő. Miért vered itt magad?
53:
‘az megvan 52-es, hogy egy nőnek lefele megy az SMV-je és egy férfinak felfele a korral?
Magyarul az értéke.
De teljesen mindegy.’
nincsen meg, mert ez csak a te beteg agyad szulemenye. eleve csak te meg a fajtad hasznaltok ilyen ‘smv’ es hasonlo agyament kifejezeseket emberekkel kapcsolatban.
‘itt írták is, hogy egy 20 éves srácra rá se bagóznak de ha jól szituált és karban tartja magát 30-40 között is mehet neki.’
HA. de a valosagban meg a legtobb 30 feletti pasi elkezd kopaszodni, pocakosodni, melegitoben jarni es ehhez kepest meg minimalis egziszteniciat se sikerul megteremtenie. ne gondolja magadra ugy, mint egy sarmos, oszulo elegans george cloonye, mert baromi messze vagy tole.
‘A nő meg 40 körül már nem fog kelleni csak elvált pocakos apukáknak. A ránc és az idő nagy úr egy nőn...’
a ferfin is. vagy szerinted te nem rancosodzs, gyokerkem? sot, amig en fenyvedozok es retinolozok es komplatt, jol felepitett borapolasi rutinom van, te valoszinuleg meg csak meg sem mosod az ocsmany pofad, tehat megneznem, hogy 40 eves korunkra kinek a feje fog rancosabb lenni.
egyebkent ahhoz kepeset, hogy itt eloadod, mennyire ertektelen a 38 eves no, megis te nyomozgatsz utana es derited ki a fel eletet, o meg eselyes, hogy a letezesedrol se tud.
hiaba jatszod itt az eszed, a valosagban ha ez a no hozzaderne, egybol a gatyadba elveznel a gyonyortol.
"az megvan 52-es, hogy egy nőnek lefele megy az SMV-je és egy férfinak felfele a korral?"
nem, nincs meg. Ezt csak te hiszed. A 20-as lányok körében, 30 felett, minden egyes évvel csökken az esélyed. Mondjuk nekem 30 éves sem kellene, nem hogy 40-hez közelítő.
Te hülyézel le minket, amikor erőteljesen nyomozgatsz a szomszédnő iránt, aki cseszik rád, majd kijeleted, hogy neked már nem vonzó, mert 3 évvel idősebb és szánalmasan itt fikázod?
Majd választ egyet az "autós udvarlók" közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!