Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?
Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).
Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...
Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.
Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..
Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).
Vélemények?
Kérdező ne zaklasd a szomszédod a gyk-n és ne zaklasd a 40-es nőket.
Ilyen dumával simán nárcisztikus gyanús vagy.
Fröcsögsz de szánalmas és nem érdekli a fröcsögésed ezeket a nőket.
Nem mindenki akar magának párt és ha mégis párja lesz ezeknek a nőknek nem olyanok lesznek mint amiket te ráaggatni akarsz.
Foglalkozz a saját házad tájával mert biztos van mit takarítani elso sorban a szád.
Kérdező, elfelejted a legfontosabb kérdést.
MI A CÉL?
Mondok példát a való életből:
Ismerek egy nőt. 47 éves. Elvált, két gyerek. Tucat irodai munka. Meglátszik a kora, de jó alakja van, jól öltözik, sminkel.
Na ha...
Ha családot akarna alapítani, akkor nyilván ez már nem jönne össze. Az SMV tényleg nulla ilyen szempontból.
Ha férjet, komoly kapcsolatot keresne, akkor is bajban lenne, mert az ő korosztályában már elég nehéz.
De ő nem keres semmi ilyet.
Ő alkalmi kapcsolatokat folytat. Szexkapcsolatot, laza járásokat. Márpedig ebből a célból még bőven látnak benne értéket a férfiak! Neki bőven elég, ha egy szombat este elmennek színházba egy pasival, majd dugnak egyet. Nem akar ő többet, jól érzi ő magát így is.
Érted már?! Honnan tudod, hogy az illető 38 éves csajnak mi a célja? Lehet, hogy az ő céljaihoz bőven megfelelő az élethelyzete.
(A példában szereplő nőt én is meg akartam amúgy dugni, csak nekem nem engedte.)
Ez a gyk még mindig egy alternatív univerzum :D
Ettől a kettős mércétől meg már tényleg elhányom magam. Igaz, már írták előttem mások is, de azért vicces, hogy mik a reakciók, ha egy 30+ os nő, vagy ha egy 30+ os pasi lakik az anyjával. Ha előbbi, akkor "1000 oka lehet", ha utóbbi, akkor egy nyomorult incel. De tudtommal egyenlőség van a nemek között, ergo a pasinál is lehet 1000 oka, de ezek szerint akkor nincs.
Na mindegy, igazából csak a 0%-omért jöttem :D
Egyszerű a képlet.
Rájöttél vagy rávezettek hogy nincs esélyed a nőnél és játszod a sértődöttet meg gyártod az elméleteket hogy miért nem kell NEKED.
Nyilvánvaló hogy érdekelt volna téged hisz ami nem érdekel abba nem fektetek energiát, nem nyomozok utána.
Én 39 vagyok de ha te lennél a szomszédom akkor elég sok zárat szereltetnék a bejárati ajtóra.
OMG jelentkez nyomozónak a rendőrséghez ilyen ambíciókkal komoly karrier előtt vagy. Miért erdekel téged hogy miert lakik otthon. Attól hogy szerinted top nő nem biztos hogy ő is igy latja vagy nem feltétlenül találkozott olyan férfiakkal akikhez beköltözhetett volna egy száz milliós villába.
Lehet keveset keres és nem tudna maga megélni vagy segiti az anyukáját. Nem mindenki életébe sodródik egy Mészáros aki kiemeli az átlagos dolgozók sorából.
Mert ha férfiról van szó, akkor az "anyjával lakik"="mamahotel". És hiába kezdi el bizonygatni a szerencsétlenje, hogy de ő magára takarít, meg bevásárol meg mos, mamahoteles lesz. Mert egy erős férfi lakjon egyedül. Oldja meg. Azért férfi!
Nőnél meg az sem mamahoteles, aki nem tud tejbegrízt se főzni, vagy belekeveri a rántottába a tojáshéjat is. Mert ezer oka lehet, hogy otthon él.
79 - Istenem... Olvasd már el a kérdést, amit a 22-es hozzászólásban linkeltek.
"A nők miért kukáznak azonnal amikor meghallják hogy mamahoteles pasi vagyok?"
Úgy néz ki, aki ezt a kérdést írta ki, mint aki nagyon bizonygatni akarja, hogy milyen önálló? Teljesen elveszítetted az objektív gondolkodásodat, és mindenbe azt akarod belelátni, hogy téged, szegény férfit diszkriminálnak. Akkor is ezt látod egy-egy hozzászólásba bele, ha konkrétan az ellentéte van leírva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!