Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?
Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).
Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...
Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.
Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..
Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).
Vélemények?
"84-es ez elég hülyeség, senki nem várja el a nőtől hogy cseléd legyen. Társ, partner igen, aki meghallgat. Kb. ennyi egy normális férfi elvárása."
Persze-persze. Meg még millió más.
Nézz már szét az életben. Átlagos családoknál, átlagos férfiakkal (nem Chadekkel). Sehol nem a férj/apa görcsöl azon, hogy ma mi legyen a kaja, hogy a többi dologról ne is beszéljünk... Simán el tudom képzelni, hogy ezt a sorsot akarja megúszni a szomszéd, miután látott már épp elég ilyet vagy talán egy ideig neki is része volt ebben, de legalábbis próbálták rábírni. Még jó, hogy ehelyett inkább az anyját és a kutyáját választja, megfűszerezve néhány "autós udvarlóval". Aztán ha majd annyira csicskulni vágyik, változtat. Az adottságai alapján bőven megteheti.
Autós udvarló 😂😂😂😂
Hát ez csodálatos kifejezés lehet, de pontosan mit takar? Váltogatja a partnereit?
Ha annyira jó nő, akkor lehet egy komoly szakítás után van és inkább van otthon, mert egyedül már nem tud fenntartani egy lakást vagy albérletet, egy párnak azért együtt ez ezerszer könnyebb.
Egyébként meg igaza is van, hogy szórakozik és él egy kicsit, nem kell mindig kapcsolatban lenni és csak úgy szexelni, lehet Tinderezik vagy valami.
Nekem egyébként szimpatikus a nő ebből a kevés információból is, mert ha jól értem egyáltalán nem ismered a személyiségét és nem is beszéltél vele, hogy bármi konkrétumot tudj róla első kézből.
Nem kell itt feszülnöd, valakivel úgy is össze fog jönni, téged meg gondolom levegőnek néz és az a bajod.
"a hitelek nagy részét meg a pasi fizeti."
Hol? Sok helyen nem. És azért nem lesz senki házi csicska, mert kevesebbet keres. Legyen nő vagy férfi. Észkombájn.
"Autós udvarló
Hát ez csodálatos kifejezés lehet, de pontosan mit takar?"
Kérlek szépen, olyan férfi, akinek telik autóra és képes volt jogosítványt szerezni. Természetesen ilyen férfihez csak golddiggerek közelednek, akkor is, ha a ribinek is van autója.
Az autós pasi egy fogalom. Az tartozik bele, aki kevésbbé lúzer, mint a kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!