Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a szomszédban egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?

Figyelt kérdés

Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).

Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...

Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.

Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..

Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).

Vélemények?

2021. okt. 8. 07:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/114 anonim ***** válasza:
87%

tényleg az a hisztis insta p..csa vagy, aki vergődve követeli a magas fizetést, meg hogy jjaaaaaj ne az anyjával lakjon, mert az maga a sátán....

nőj fel, találj egy hobbit

2021. okt. 9. 11:07
 112/114 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező: miért foglalkozol vele?
2021. okt. 9. 11:09
 113/114 anonim ***** válasza:
88%

"Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával,"

igen muci, de az emberek többsége nem feltétlen keres nettó 300-at, mint ezen az oldalon kb mindenki...lol

2021. okt. 9. 11:12
 114/114 anonim ***** válasza:
20%
106 Sőt, az egész világ, bárki, aki nem ért egyet a macinacis, elhízott, narancsbőrös, egész nap a gyakorin lógó, férfigyűlölő macákkal, az biztosan incel.
2021. okt. 9. 14:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!