Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?
Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).
Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...
Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.
Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..
Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).
Vélemények?
Annyira éreztem, hogy a SMV is elő fog kerülni.
Az a helyzet, hogy ha nincs sikered a nőknél, de fejleszted magad, javítasz az önbizalmadon, akkor még lehet. De ahogy ti ezt sokan félreértelmezitek, hogy "elég 50 éves koromig várni, és akkor majd felsorakoznak a 25 éves cicababák", ez nem így működik. Egyébként
általában mindkét nem 20-35 közt a legvonzóbb, emellett mindkettőnek bejön a saját korosztálya (akinek nem jön össze a dolog velük, az szokta itt bizonygatni, hogy neki a vele egyidős már túl öreg).
Eleve ez a "nők SMV-je csökken" is úgy jön ki, hogy teljesen kifacsarjátok a logikát. Általában a nőket felállítjátok valami piedesztálra, ők biztosan csak esküvőről meg kisbabákról álmodoznak, a férfiról meg azt feltételezitek, hogy kizárólag dugni akar, aztán diadalmasan kijelentitek, hogy egy x éves férfinak több esélye van dugni, mint egy ennyi idős nőnek házasodni, tehát vonzóbbá válik az öregedéssel. Hát az a baj a logikátokkal, Béláim, hogy 1) mindkét nem könnyebben tud dugni, mint házasodni, 2) házasságban ugyanannyi férfi él, mint nő, 3) dugni egy nő mindig, minden életkorban hamarabb tud egy nő, mint egy férfi. Cseszheted a SMV-det. Persze, ha meggazdagodsz, akkor ötvenéves korodban még mindig leeshet egy aranyásó suna, de akkor már félúton kellene lenned efelé, ahelyett, hogy a szomszéd csajt lesed.
Igazából azt értsétek meg, hogy az ember belül érzi, hogy miért nem jön össze x y nő vele.
Itt most azért nem nézett rám mert tudja ő már idősebb + az anyjával lakik + AUTÓS pasikkal udvaroltatja magát + kutyás ( sejti én nem ) + ++ + + +
Igen nyilván csinos de miért is baj, hogy én akarok családot ő meg 100% hogy nem? Nem fikáztam más az igénye, ennyi.
Valami fitness oktató lehet sacc per kb amúgy .... sok az ilyen azoknak az alakjuk fontosabb, igaz csak májustól szeptemberig tudják igazán mutogatni...
Na mindegy is.
35F Incel
84-es ez elég hülyeség, senki nem várja el a nőtől hogy cseléd legyen. Társ, partner igen, aki meghallgat. Kb. ennyi egy normális férfi elvárása.
De a nőknek CHAD kell..
"Itt most azért nem nézett rám mert tudja ő már idősebb + az anyjával lakik + AUTÓS pasikkal udvaroltatja magát + kutyás ( sejti én nem ) + ++ + + +"
Hát ez egy rohadt szánalmas leírás.
Azért nem érdekled, mert nem jössz be neki. Ennyi. Felesleges kombinálsz.
Azt a büdös qrvaanyja! AUTÓS pasi udvarol neki. Hová nem fajult ez a világ!!! Magamhoz sem térek.
Látom, jó erős komplexusok vannak benned :D
"De a nőknek CHAD kell.."
Te fikázod itt szerencsétlent, te nagyokos!
Honnan tudod, ki kell neki? Neked ő nem kell. Mi francot pörögsz rajta?
84
Ezert nem kell az elso penzes/sajat lakasos pasira raugrani, hanem komolyan ismerkedni es megtudni, hogy az a hulye pasas tud e takaritani stb.
Istenem🤦
Ugyan 20-asoknal se lenne eselye mert az álomnők a milliárdos apuka típusra buknak és velük házasodnak sugar baby-ként.
Ha már az apuka típust írta vannak bőven 20-asok akik meg milliárdos 40-esekkel és 50-esekkel állnak csak azóba fröcsögés nélkül.
Kérdező nem unod még unalmas játékodat?
Csak mert nem kellettél a nőnek ezért most megy a nárcisztikus ego fröcsögés. Hogy biztos ilyen vagy olyan meg így kelleti magát aha a fantáziádban amit a tököd generál. Az ilyen pasik miért nem mennek vissza az oviba? Kis ficsurok akik ha nem ugy van ahogy ők akarják akkor hisztiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!