Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?
Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).
Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...
Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.
Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..
Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).
Vélemények?
"egyedül nem tudna fenntartani egy albit vagy venni magának a házat és még nme talált normális pasit"
Ó, igen, ellenben az egyedülálló férfiak költözzenek saját lakásba, különben mamahoteles lúzerek :D
"Azért 38 évesen egy pasinak már illik összekapargatni egy lakásra."
Ezzel azt mondod, egy 38 éves nőnek nem kell? Miért? Szerinted egy nő alsóbbrendű, képtelen összekapargatni pénzt egy lakásra?
"Óriási a kínálat férfiakból."
kb. annyi, mint nőből, ugyanis minimális eltérés van a létszámuk között.
"Természetesen egy nő is gyűjtögethet saját lakásra, de ez nincs hatással a párkeresésre."
Dehogy nincs. Tudod, hány pasi akart már beköltözni rövid ismerettség után hozzám vagy valamelyik barátnőhöz? Megspórolandó az albit.
"Azért 38 évesen egy pasinak már illik összekapargatni egy lakásra. Mivel nagy a verseny, ezért miért válasszak olyan pasit, aki ezt nem tudta elérni?"
24 évesen csak 38 évesek versenyeznek érted, vagy direkt a pénzre mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!