Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
121
"Tudok mutatni más felületen is ilyeneket, ha kell.
Sőt, olyat is, aki radiátorcsőhöz akarja láncolni a nőket és szexre kényszeríteni.
Olyat is, aki kötelezővé tenné, hogy leborotválják a haját azoknak a nőknek, akik voltak már valaha színesbőrűvel."
Jesszus, hol olvasol ilyeneket? Idáig is azt gondoltam, hogy ezek beteg emberek de amiket te írsz..józan ésszel felfoghatatlan!
"Nos, a magam részéről lezárnám azzal a témát hogy ezentúl is a nekem tetsző 'chad' f.szába fogok beleülni."
Csak nyugodtan
Én is a nekem tetsző r.bancba fogok beleélvezni, és nincs szükségem utálatos undok nőszemélyekre.
"nem mondanám, hogy ez a probléma "a férfiakkal" van."
Nem a férfiakra, hanem az incel férfiakra hárítasz
Dícséretes hogy a férfiakat igyekszel nem gyűlölni, de ott vannak az incelek akiket viszont már gond nélkül gyűlölhetsz
És a probléma kezelve van részedről
"Nem, incelek által elkövetett disznóságokat vetítek ki az incelekre. :D"
Nem az incelek molesztáltak, mert azok nem erőszakosak
Az erőszakosság pont a nőknél valamivel eredményesebb férfiakra jellemző
Tehát a bizonyos férfiak által elkövetett dolgokat vetítesz ki egy csoportra
"Sőt, olyat is, aki radiátorcsőhöz akarja láncolni a nőket és szexre kényszeríteni."
Ugyanez!
Van egy ocsmányság, amit rávetítesz az incelekre, függetlenül attól hogy az illető az-e. Minden ocsmányságot velük azonosítasz, mert frusztrált vagy és gyűlölni akarod őket
Emellett megjegyezném hogy attól hogy összevitatkozom valakivel, még nincs vele bajom.
Kérdezővel sem, veled sem.
Nálad annál több bajt látok itt bizonyos emberekkel szemben
"Dícséretes hogy a férfiakat igyekszel nem gyűlölni"
Nem igyekszem, hanem NEM GYŰLÖLÖM és kész. Semmi igyekezet nincs.
" ott vannak az incelek akiket viszont már gond nélkül gyűlölhetsz"
Még ez sem igaz. Alapvetően az incel olyan férfi, aki akaratán kívül cölibátusban él, ez az eredeti jelentése. Azért senkit nem gyűlölök, mert nem jut szexhez vagy párkapcsolathoz. Leírtam már, kikkel van problémám, és ők nem teszik ki az összes incelt. Rájuk meg nem "hárítok", hanem teljes joggal taszítanak.
"Nem az incelek molesztáltak, mert azok nem erőszakosak"
De igen, van köztük olyan.
"Az erőszakosság pont a nőknél valamivel eredményesebb férfiakra jellemző"
Nemes egyszerűséggel ismét: Nem.
Az erőszakosság ennél jóval összetettebb dolog, nőknél eredményesebb fajta férni és incel is lehet erőszakos.
"Van egy ocsmányság, amit rávetítesz az incelekre, függetlenül attól hogy az illető az-e."
Ő maga mondja, hogy az.
"Vagy végtelenül buták, vagy ha magas IQ-júak és konstruktívak, akkor általában mentális betegek. Nem rosszindulatból bélyegzett "őrültek", hanem diagnosztizálható betegek, komplex téveszme rendszerrel. Soha az életben nem veszik át a hatalmat. Ha igen, max. ideiglenesen, de már az is épp elég pusztító (nézzünk csak végig a történelmen)."
A szövegkörnyezet az incelek leírása. Azt állítod hogy az incelek -akiket az elmebetegekkek azonosítasz - ha átveszik a hatalmat, akkor az pusztító.
Majd utána tagadod hogy az incelekre érted, csakis az elmebetegekre érted.
Igazából ez lenne az a pont amikor már nem érdemes vitázni veled, mert nem érdemes olyannal szóba állni aki eleve elmebetegként kezel. De ha nem viztázunk, akkor ott emberi szintű kulturált hangnemű kommunikáció nem lesz, csakis mocskolódás és szidás.
A lényeg hogy te az incelekről beszéltél eredetileg, és nem másokról. A gáz az hogy te őket eleve elmebetegnek titulálod, ami azért az említett beteges gyűlöletedet támasztja alá.
Nagy hiba ilyen szinten lenézni másokat
Már leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem mindegyik incelre igazak a leírtak.
Az idézett irományom erre való reakció volt:
"Ezzel az a probléma, hogy akikkel itt beszélsz, azok a magas IQ -val rendelkező konstruktív gondolkodású férfiak. Az igazi incelek, akik most 17 évesek és egész nap otthon ülnek a Fortnite előtt, miközben nem jutnak sehova se az életben, mivel azt már évekkel ezelőtt feladták, nem írnak úgy ide, mint mi és nem vitáznak veletek.
Ha egyszer nekik lesz elegük és ők veszik át a hatalmat, az sokkal brutálisabb lesz számotokra, mivel velem ellentétben nekik nincs veszteni valójuk gazdaságilag. Velük már nem lesz lehetőség ilyen férfiak problémájáról szóló konstruktív vitába elegyedni."
A "konstruktív gondolkodású", komplett, oldalakon át fejtegetett elmélettel rendelkező incelek szerintem fejben betegek. Van a magas IQ-jú fajta, aki tényleg komplett világot épít fel a fejében, ami nagyon gazdag és az ő fejében logikusan le is van vezetve, csak a valóságban science-fiction. Valamint sokszor láttam mostanság ennek a bugyuta verzióját, aki pl. komolyan gondolja azt, hogy rendszerszintű intézkedések legyenek az "incelprobléma" megoldására, pl. betelepíteni ide nőket a 3. világból meg hasonlók.
A kérdező által "igazi incelnek" körbeírtak meg a leírása alapján közveszélyes elmeháborodottak.
Ezek körül egyik csoport sem különbözik sokban a náciktól, kommunistáktól, fundamentalista elmebetegektől, csak az ideológia más.
Ha ezt nem akarod megérteni, akkor vszeg veled is gondok vannak.
Még egyszer leírom: Nem állítottam soha, hogy az összes incelt ezek teszik ki. Hátha egyszer felfogod.
szerintem meg annak van gyaníthatóan mentális baja, aki olyat állít, hogy egy társkeresésben szerencsétlen srác valaha is erőszakoskodott, szexuálisan bántotta...
qrva rosszindulat és beteg elme kell ehhez - 2 lehetőség van:
1. a srác nem incel, nem csúnya, de nem is egy jóképű Chad és valami olyanért lett bántalmazó állatnak kikiáltva, amiért egy jókpűnek egy szót se szólt volna a liba, sőt, még el is élvezett volna
2. tényleg bántotta de csak magának köszönheti mert külső alapján válogatott és azzal vezeti le a feszkót hogy hazudozik a neten, hogy egy incel tette
mindkét variáció gusztustalan és hiszem azt, hogy élőben egy normális férfi sem tűrné ezt el retorzió nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!