Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan lányt lehet találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?

Figyelt kérdés

Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.

Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?

Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.

2021. szept. 30. 11:55
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/247 anonim ***** válasza:
66%

Normális társadalom esetén fel sem merülne a kvóta, mint ötlet.

Én nem támogatok semmilyen kvótát.

Azt támogatom, hogy minden állásnál tudás és kompetenciák alapján dőljön el, hogy ki kapja meg. Ha ez így történne, akkor természetes lenne, hogy néha férfi, néha nő kapja meg.

Ha nem így történik, és a kvóta miatt hisztiztek, az egyenlő azzal, hogy ti meg azt akarjátok, hogy a férfiak kapján meg ugyanúgy alanyi jogon.

2021. okt. 1. 16:54
 152/247 anonim ***** válasza:
4%

"Azt támogatom, hogy minden állásnál tudás és kompetenciák alapján dőljön el, hogy ki kapja meg. Ha ez így történne, akkor természetes lenne, hogy néha férfi, néha nő kapja meg."

Föl nem bírom fogni hogy létezhet olyan ember aki ebben hisz, még ha nő is az illető :D

2021. okt. 1. 16:56
 153/247 anonim ***** válasza:
97%

Kedves, nem tudom mire föl kéred ki te a stílust..? Bár nem az a nő vagyok akinek címezted a figyelmeztetést (egyszer még fel fognak veled mosni, vagy valami hasonló), senkivel nem mosnak fel azért mert nem vonzódik szerencsétlen férfiakhoz:D

Felmosni a rongyokkal szoktak azok meg ti vagytok. Majd néztek mikor valamelyik nőnek akit zaklattok, a férje vagy a bátyja jól telibever.

2021. okt. 1. 18:38
 154/247 anonim ***** válasza:
81%

"Majd néztek mikor valamelyik nőnek akit zaklattok, a férje vagy a bátyja jól telibever."

Jaa, majd sírva fognak rohanni a rendőrséghez. :D Ezek csak a nőkkel szemben kemények ám.

2021. okt. 1. 18:41
 155/247 anonim ***** válasza:
95%
Majd ráb@sznak 😀 ahogy meg is érdemlik
2021. okt. 1. 18:43
 156/247 anonim ***** válasza:
88%

156

Én mondjuk ismerek olyan nagydarab nőket, amely bármelyik ilyen incel nyomorékot egy ütéssel kiütne. Jó, tegyük fel egy része cigány na de akkor is. Nem lennének ellenfelek. :D

2021. okt. 1. 18:48
 157/247 anonim ***** válasza:
88%
A #153 a tökéletes példa rá, miért kell kvóta. Az ilyen nyom oroncok azt hiszik, mindenhez jobban értenek, csak mert farkuk van. Aztán biztos a mekiben süti a krumplit.
2021. okt. 1. 19:40
 158/247 anonim ***** válasza:
5%

Lemaradtam a hatalmas csörtéről ami itt ment délután

Talán jobb is

Ez a "vita" nagyon eldurvult

Azért jó lett volna ha megértitek csajok hogy evvel az eleve gyalázkodó, megalázásra törő, és minden ocsmányságért az incelekre mutogató viselkedéssel eleve olyan ocsmács vitát generáltok amit kár megvívni. Nincs igaza itt egyik félnek sem tulajdonképpen, de látni kéne hogy eleve kik provokálnak kiket

Addig a részig megértem a nöket is hogy a jogaik elvétele kapcsán nekirontanak a kérdezőnek, akkor igyekeztem is kimaradni a csörtéből. Viszont természetesen most is, mint mindig elfajult a dolog, mert állandóan arra megy ki a mondanivalótok hogy az inceleket mindenféle mocsoknak hordjátok el, aztán meg fel vagytok háborodva ha kapjátok a mocskot ti is.

"Azért senkit nem gyűlölök, mert nem jut szexhez vagy párkapcsolathoz."

Bárcsak így lenne, de a hosszas gondolatsoraid mást mutatnak

Mindenért az incelek a hibásak, akik kollektívan incelek, azaz ha incelt hibáztatsz, engem is támadsz

A másik nő ismét elmesélte a nagy incelsztoriját, az a baj hogy mást állít ugyan, viszont egy kicseszett kereszteshadjáratot hirdetett ő az incelek ellen, mert elég sűrűn találkozni a kirohanásaival. Nem szeretném én kétségbe sem vonni a tapasztalatát, de határozottan visszautasítom azt hogy pl. engem is más degenerált viselkedése alapján ítéljen meg

Amit művel az gyakorlatilag uszítás, a saját tapasztalatát mantrázva. Valami nem stimmel nála sem.

Az a rész hogy az ide trollkodó b.zigyerek meg felpontozva trollkodhat, titeket és a gyakorit minősíti. Mindenesetre jelentettem a f.sszopót

2021. okt. 1. 22:43
 159/247 anonim ***** válasza:
84%

""Azért senkit nem gyűlölök, mert nem jut szexhez vagy párkapcsolathoz.""

Ugyan nem én írtam, de teljesen igaz. Az embereket egyáltalán nem érdekli mások szexuális élete. Totálisan hidegen hagyja, ki mikor dugott utoljára.

2021. okt. 1. 22:52
 160/247 anonim ***** válasza:
91%
Nemhogy nőt, még férfit sem találsz, aki támogatja ezt a sok baromságot. Incelprobléma nem létezik. Ez pár lúzernek a nyavajgása, akik másokkal akarják megoldatni a problémáikat, mert egyedül képtelenek rá. Semmi több. Láttunk már ilyet pl. segélyeken élősködő tezsvírek.
2021. okt. 1. 23:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!