Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
Na most már át is alakulnak egymásba az incelek, meg a chadek? De akkor az már nem is lehet blackpill, mert annak az a lényege, hogy az incelsorson nem lehet változtatni, nem?
Egyre bonyolultabb ez a történet. Szerintem tényleg írnotok kéne egy sci-fi regényt erről.
1: Egy normie szinten lévő incelnél nem így van. Tegyük fel, hogy valaki kinézetben Chaddé alakul és lesz 30 matche a Tinderen, viszont a gondolkodása nem változik, mert a gerince megmarad.
Onnan jött a gondolat, hogy Californiában él egy Justpearlythings nevű youtuber, aki elkezdett streameket csinálni incelekkel és más hasonló ideológiát képviselő emnerekkel.
Az incel chaddé alakul, de a gerince megmarad 🤦 Milyen gerincről van szó? A büszke nőgyűlöletedről? Csak én nem értem ezt? 😂 És olyan nőt akar aki a szavazatát átengedné az urának.
Siralmas, tényleg... Inkább titeket nem kéne engedni szavazni, mind gondnokság alá valók vagytok.
Itt van például ez a csávó, akinek először incel kinézete volt, amiből felment normie szintre kondizás útján, ami Tinderen még mindig kevés volt.
Ezután megcsinálta a fülét és elment hajtranszplantációra és elkezdett egy gyógyszeres hajkezelést. Ez már elég volt hozzá, hogy Chad legyen és tudjon matchelni.
A legújabb műtétjében egyébként szakállat ültetett be.
Ő nem "incel" hivatalosan, bár néha mond olyan dolgokat, amik arra utalnak, hogy valamennyire mégis csak blackpilled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!