Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet manapság leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság leginkább ismerkedni melyik a legjobb hely vagy oldal?

Figyelt kérdés
ma 07:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Személyesen.

És az fog dönteni hogy akihez oda mész az külsőre egy kategória e veled.

Egyszerű példa. Ha ő 22 éves istass vékony csaj. Te meg 30 éves pocakos lúzer vagy? Úgy kàr az idödért.

ma 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Valamilyen hobbit találni, amit csoportosan lehet végezni. Sport, túrázás. Ott tudsz mindig új emberekkel találkozni és lehet, hogy lesz, akivel megtetszetek egymásnak. Ne random csajokat akarj leszolitani az utcán.
ma 07:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Oldalak?
ma 07:56
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Nem oldalak. Hanem real life.
ma 08:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Valódi élet....

Kinek pontosan, hol, hogyan jött össze? Kíváncsi lennék...

De nem a sablonos dumákra, hogy hol lehet hanem konkrétan.

ma 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Turazos tarsasagban
ma 08:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Hol,hogy jött össze?
ma 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Járok rendszeresen turazni. Egy több napos túrán találkoztunk. Sokat beszélgettünk, aztán mikor hazaertunk, bejelolt facebookon és elhivott randizni. Ennyi.
ma 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint a legjobban ismerkedni munkahelyen lehet, hiszen az ember sokat van másokkal, ha olyan a munka jellege, akkor még beszélgetni is lehet sokat, tehát van idő megismerni a másikat. A kérdésed első felére ez a válaszom. Ennek ellenére viszont a kérdésed második felében lévő "melyik a legjobb hely" -re pedig legkevésbé mondanám ezt, tehát a munkahelyet.

Ez egy fránya kettősség, egy ellentmondásos dolog, de így van: én is munkahelyen ismertem meg egyrészt annak idején a feleségemet is, de már az előtte lévő kapcsolataim is mind munkahely(ek)ről lettek. Ám minden esetben beigazolódott, hogy nem feltétlenül jó színtere ennek a munkahely... problémákat és nehézségeket szülhet.

Amit írtak, a kirándulós, túrázós dolgok jók, tapasztalatom szerint ott egy jó társaság szokott összejönni. De ezer más hobbit és elfoglaltságot is lehetne írni.

Én a spontán ismerkedés híve vagyok, az ilyen célzott, online társkeresős dolog nagyon nagyon nem az én világom... az nekem olyan, mintha egy használt autót keresek az erre szakosodott weboldalakon, aztán megyek megnézni élőben, aztán vagy tetszik, vagy nem, ez én nem tudom csinálni.

A véletlenül összekeveredős, szépen lassan megismerős dolgok valahogy jobban közelebb állnak hozzám, de persze sokaknak bejött a társkeresős oldalak használata. Aki szeret randizgatni, annak abszolút jó lehet.

ma 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
A közös érdeklődéseken alapuló társaságok, közösségek a való életben.
ma 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!