Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendesebb, visszahúzódóbb férfiaknak hogy a legjobb ismerkedni?
Én ilyen vagyok, lassabban oldódom fel társaságban, kicsit több idő kell, hogy személyes dolgokat osszak meg magamról. Tudok beszélgetni nagyobb társaságban is, de inkább olyan témákról, amik nem érzelmi alapúak, hanem inkább ilyen műszaki, kulturális, közéleti, de ezek jellemzően nem keltik fel a nők érdeklődését. Talán az utazás olyan, ami igen, arról is tudok mesélni élményeket.
Jobban szeretem előbb megfigyelni az embereket és látni miken nevetne, hol vannak a határok, nem egyből olyan kérdéseket feltenni, amik indiszkrétek lehetnek. Ez egyfajta óvatosság, de pont azért, mert én sem szeretem, ha olyasmit kérdeznek tőlem nagy körben, amiről úgy érzem, hogy nem mondanám el. Viszont valahogy csak meg kell ismerni a másikat lépésről lépésre. Szerintem nem baj, ha nem egyből fejezi ki valaki az érdeklődését a nők felé, hanem egy kicsit később, de azt látom a mai világban minden olyan gyorsan kell, hogy történjen, pörög az élet és önbizalomhiánynak veszik, ha valaki nem lép azonnal.
Igaz, én idősebb vagyok (51F), de nem értek egyet #1 válaszolóval. Szerintem pont semleges témákkal jó kezdeni az ismerkedést. Kivéve, ha direkt ismerkedős randiról van szó, pl. internetes társkeresőzéssel kezdődött.
Kérdező, nemcsak neked kell beszélned és feldobnod témákat. Hagyd inkább a nőt, hogy ő miről szeretne beszélni, és abba kapcsolódj be érdeklődő kérdésekkel.
Egyébként még ha a műszaki dolgok nem is érdeklik a nők többségét (habár van sok női vegyészmérnök, építészmérnök, informatikus is), ha egy nőt ezen kívül a kulturális ill. közéleti dolgok sem érdekelnek, akkor én nem is akarnám megkedveltetni magam azzal a nővel. Beszélgessen a sztárok (vagy a munkatársnője) megánéletéről, vagy a ker. tévék agymosó vetélkedőiről azzal, akivel akar, a lényeg, hogy nem egymást keressük. (Ez most feltételes módban értendő, mert én már nem keresem a társamat.)
Szóval énszerintem nem csinálod rosszul. Majd jön olyan nő is, akinek pont te leszel szimpatikus, mert ő is úgy gondolkodik, mint te. És örülni fog, hogy végre valakivel kulturális, közéleti kérdésekről is tud beszélgetni, nemcsak semmitmondó hülyeségekről.
Sztem ez így jó ahogy leirtad.
Ez a fajta ismerkedés már kezd, sajnos kimenni a divatból. Előbb utóbb lesz majd akinek ez bejön. És nem a szex lesz az első téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!