Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
59
Én nem vállalok közösséget semmilyen feministákkal, én nem felelek semmilyen más nők mozgalmaiért, döntéseiért, maximum bizonyos elvekkel, gondolatokkal egyetértek, míg másokkal nem. Szerintem alapból nagyon buta emberrel vall, ha valaki egy személyben egy egész csoporthoz beszél. Ez itt most nem fog működni.
"A feminista nők megszavazták. "
Ilyen hülyeséget :D Ennyi feminista nő van és mind egyre szavazz?
Meg feminista nyelv? What? Ezt úgy láztszik, csak te ismered.
62
Én se tudom, mi a nemlétező tökömről beszél. :)
#55: "A nok alltak neki kvotazgatni...."
Lóf...szt! Embercsoportokat ugrasztanak egymásnak politikai haszonszerzés reményében.
Az LMBTQ-val is ez van. Alapvetően az emberek többsége le...szná, de provokatív politikai buzogányt formálnak belőle és csodálkoznak, hogy ellenérzéseket vált ki az emberekből.
"A nok ezt jogosnak erzik. Szamukra ez elfogadhato. Bezzeg, ha mi megszabnank nekik, hogy ki legyen a parjuk...... Ajve!"
Ne ülj fel a propagandának, mert pontosan ezt akarják azok, akik ezt az egészet elindították. A nők csak eszközként vannak jelen, egy elég terjedelmes (emberiség fele potenciálisan) állandó csoport, akiket kedvezményezett haszonélvezetet ígérve nekik előre lehet tolni buzogányként a szent cél érdekében (hatalomszerzés).
Ezt politikusok csinálják, akik cserélődnek, kiöregednek, jönnek újak, de a cél mindig ugyanaz. Minél nagyobb hatalom megszerzése.
Emlékszel, mikor a Microsoftot kezdték el b..szogatni és rákényszerítették, hogy az Internet Explorert vegye ki meg ajánja fel a KONKURENCIA termékeit is?
Mivel mindenki utálta az Internet Explorert, meg a Windows is egy szükséges rossz volt, egy állandóan lefagyó sz..r, ami helyett nincs jobb, a többség tapsolt neki és csak egy kis csoport elemezgette, hogy milyen dolog az, hogy neked a saját termékedbe kívülről pár önjelölt hivatalnok beleugat, hogy mit tegyél bele. Mintha a Burger Kingbe mostantól fel kéne ajánlani, hogy nem-e akarsz inkább BigMacet.
Aztán jöttek a végeláthatatlan viták, hogy de ez más, meg a Microsoft monopol helyzetben van meg stb...
Kérdem én: Ha az EU vagy bármely nagyhatalmú sóhivatalnok szervezet akart volna tenni ellene, akkor nem tehetett volna? Nem a szeme előtt zajlott? Nem volt meg a lehetősége arra, hogy MEGELŐZZE a bajt? Esetleg támogatni nyílt forráskódú fejlesztéseket, hogy SZABVÁNNYÁ váljanak és mindenki ezt használja, még a kapitalista piaci szereplők is?
A politikai entitásoknak egyetlen hasznos funkciójának annak kéne lenni, hogy szabványokat jelöljenek ki függetlenül, pártatlanul, objektíven és erre az egyre képtelenek, alkalmatlanok. Ha valaha valamit félig sikerül átverni (telefontöltők) azt is elcseszik. A többiről nem beszélve, amikor informatikához agyhalott emberek jogászkodnak és emiatt kell minden oldalon a sütik elfogadását lekattintani.
De egyszerűbb és JÖVEDELMEZŐBB büntetni. Ahogy a rendőr se foglalkozik vele, hogy a táblát benőtte a gaz vagy ellopták a színesfémtolvajok, büntet. Itt sem érdekli őket, hogy monopólium lesz egy cégből. Sőt! Egyenesen monopóliumokat nevelgetnek szépen termő pénzfaként, ami ha elég nagy lesz, akkor learatják a termést. 1-2 milliárd dollár bünti belefér az Apple-nek, Google-nak, Amazonnak, kibírják... Valamiből el kell tartani az EU alvó, fetrengő bagázsát is, ugyanúgy, ahol nálunk a háromszázvalamennyi képviselőt.
Szóval a nők itt csak eszköz, nem a nők akarják, a nőknek egy ígéretet tettek, hogy ha ezért a közös célért harcolnak, akkor nekik jobb lesz. Néhányan átlátnak rajta, a többség nem, illetve aki átlát is van, hogy nem érdekli, mert a saját érdekét nézi.
Sehogy nem oldanám meg, mert nem gondolom, hogy generálisan a férfi nemnek problémája van.
Én a hozzátok hasonlóban egy nálam alacsonyabb szintű, buta, ocsmány létformát látok csak, semmi többet. Képtelenek vagytok helytállni, és ezért az egész világot akarjátok átformálni, és mások jogainak az elvételén ábrándoztok. Nektek bajotok van azzal, ha valaki kvóta miatt kerülne bizonyos pozícióba, de ha nektek nem tetszik mások (képzelten általánosított, de ez most lényegtelen) politikai álláspontja, annak még a választójogát is elvennétek, és egyikőtök azon mélázik kimondottan, konkrétan, hogy az állam beleszólhasson a nők párválasztásába. Az a baj, hogy annyira buták vagytok, hogy nem fogjátok soha az életben megérteni, hogy milyen érzés egy minimálisan is értelmesebb, logikusabb ember számára olvasni az agyszüleményeiteket. Ha akár egy percre is felfognátok, szerintem minimum elgondolkoznátok, hogy melyik póznára kössétek fel magatokat.
Szóval, a magam részéről nem tennék semmit a ti érdeketekben. Marad az, hogy ha véletlenül elfelejtitek valamelyik pill-eteket bevenni és bepróbálkoztok, és akár egy kicsit is kiszagolom, hogy ilyenek vagytok, és nem értetek az első 3 udvarias "bocsi, de van párom"-ból, utána bármit megengedek már magamnak, és mindent megteszek, hogy a lehető legkellemetlenebb legyen nektek a szituáció, minél nagyobb eséllyel menjen el a kedvetek egy életre a nőktől.
És nem, én nem támogatom a női kvótát, egyáltalán nem szeretném, hogy bármi olyan előny érjen nőket, ami a nemükből fakad, maximum a fizikai erőszak elleni védelem. De a munkaerőpiacon az égvilágon semmi. Ott csak a szakmaiság és a rátermettség kellene, hogy legyen a lényeg, ezért kellene küzdeni.
Ja, és olyan sem vagyok, amit össze szoktatok fröcsögni a nőkre: Nem "fszkörhintáztam", nem mentem a pénzre, nem szoptam le senkit semmiféle buliban, nem viselkedtem úgy soha, mint aki bármit megtehet, egy normális férfi párja vagyok lassan 9 éve. Nem büfészakon végeztem és nem semmittevéssel keresem a pénzt és nem élősködök senkin.
68aska
De igen élősködsz mivel nőként nem valószínű hogy bármi profitot termelsz és mozgatod a gazdaságot és mégis kapsz fizetést amit gyakorlatilag férfiak elől veszel el akik emiatt nem tudnák már eltartatni egyedül a családjukat. A fajtát miatt.
a másik dolog:
gondolom, amikor "mindent megengedsz magadnak" a férfiakkal szemben akkor nem röstellsz prezentálni is a "párodat", tehát vagy ott van veled vagy ha nincs akkor pillanatok alatt elérhető a social media, szóval
1-megmutatod, hogy nem hzaudsz, nem csak kifogásnak mondod, hogy van barátod
2-ránk bízod a döntést, hogy mennyire vesszük komolyan a kapcsolatodat és hogyan ítélkezünk a viselkedésed felett
Remélem egy pillanatig se gondolod hogy minket te simán butaincel fiókba tehetsz és akár nyilvánosan alázhatsz de mi nem ítélhetünk téged felszínes qrvának és nem muszáj validáltunk a kapcsolatodat, tehát merem remélni nem jajveszékelnél ha egy oltári fülessel jutalmaznánk a viselkedésed ;)
Na a pofozkodós nyomorék 😂 Hány fiókod van? Egyet múltkor letiltottak, ugyanezeket az agymenéseket toltad ott is.
Elképzelem ahogy megüt egy ilyen kis sz.rházi. Nem sikerül 🙊🙈
Nincs neked egy kis istenkomplexusod? Szerinted neked jogod lenne "validálni" bárki kapcsolatát? Jujj. Zártosztályra való vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!