Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt érezheti valaki azt hogy nincs meg a kémia a
másik féllel?
Is-is, ezt szimplán belülről érzed nem kell hozzá külön indok. Ha valaki nem szereti a tökfőzeléket nem kezdi el szétszálazni melyik ízkomponenst miért nem - nem szereti és kész.
ma 14:00
2/10 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos #1, ha addig nem igazán ismerték egymást akkor érthető, de hogyha online vagy személyesen már többször beszélt vagy ismerték egymást az illetővel és utána egy randin mondja ezt a másik félnek akkor miért nem randi előtt mondja el, hogy így érez?
Ez csak egy ilyen divatos duma, a külső vonzalom hiányát jelenti.
ma 14:12
Megelőzött a 3 -as.
Ez a tökéletes szöveg ami nem bántó, nem is nagyon lehet belekötni.
ma 14:19
#3 nem csak azt jelenti. Én is pattintottam már le a másik felet, ilyen szöveggel. Külsőleg bejött, viszont viselkedésileg és világnézetileg nem.
ma 14:30
Tehát nem az volt a fő ok, hogy nem volt kémia.
Egyszerűen nem volt szimpatikus, csak ezt megmondani kellemetlenebb.
ma 14:35
Nekem volt ilyen többször. Nálam a kémia azt jelenti, hogy érzem közben, hogy igen, lázba hoz, szívesen lefekszem vele ha majd ott tartunk. Megvannak a pillangók. Ez nem csak külső függvénye. Volt már objektíve helyes pasi, akinél egyszerűen nem éreztem semmit randi közben és a legnagyobb szerelmem külsőre olyan volt, hogy a barátnőim szétszivattak miatta, hogy úristen, hogy néz már ki, haja is milyen, hogyan öltözködik. Mégis annyira megfogott a humora, intelligenciája, életrevalósága úgy minden egyben, hogy kész voltam tőle, 2 évig együtt voltunk. Objektíve kimondottan nem volt helyes férfi és totál nem az esetem (feketébe öltözött copfos, kecskeszakállas, mindenben az ellentétem) mégis a nap minden percében kívántam annyira szerettem.
ma 14:43
Nincs meg a közös hang. Bizonyára te se szeretsz bele minden szembejövőbe és sok embernél meg se tudod 3 óra alatt állapítani, hogy miért nem tudnál beleszeretni. Vagy ha valóban tudja, jobb azt nem elmondani. Vagy jobban esne, ha a képedbe vágná, hogy nagy az orrod, pocakod van, zsíros a hajad? Szerintem nem.
Fogadd el.
ma 14:52
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom #8 miért feltételezed, hogy nem fogadom el vagy bárki akit érintett ilyen. Nagyrészt tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Mint írtam is az egyik kommentben nem újdonsült ismeretségek esetén érdekelnek a reakciók mivel azt az #1 elég jól összefoglalta, hanem inkább akkor amikor már huzamosabb ideje ismered a másikat és egy randin ezt közlik veled ahelyett, hogy előtte ezt tisztázta volna.
Én 31 évem alatt egy olyan nővel találkoztam, akivel meg van a kémia. Amikor találkozok vele, jobban érzem magam, utána fel vagyok dobódva, amikor nem vagyok vele, hiányzik, és kevesbbet szorongok a társaságában. Pedig nem vagyok belé szerelmes. A nő külsőleg átlagos, a személyisége is átlagos. Szóval ez nem a külsőről vagy a személyiségről szól.
ma 16:31
Kapcsolódó kérdések: