Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha már jó ideje érezhető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már jó ideje érezhető volt, hogy megvan közöttünk a kémia és nemrég megcsókolt, akkor vehetem úgy, hogy együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

Régóta vártam erre és nem merem magam beleélni semmibe, félek a csalódástól. Nagyon boldog vagyok, amikor vele vagyok, és olyan hihetetlen az egész...

(Hosszú csók volt és nagyon szorosan ölelt magához.)

2018. júl. 18. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ez szerintem egy elég egyértelmű jele annak, hogy elkezdtetek valamit, amit együttjárásnak is hívhatunk. Mivel még nagyon az elején vagytok, ne éld bele magad száz százalékig, de azért én a helyedben már elkezdenék örülni :D
2018. júl. 18. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. júl. 18. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem,még nem veheted annak. Van egy nő,aki engem folyamatosan megcsókolt egy ideig,mégsem voltunk együtt,csak szórakozott. Az is lehet hogy csak a pillanat hevében tette. De persze reménykedjünk hogy nálatok másképp van, tégy lépeseket felé, pl.írj neki egy kedves üzenetet,hogy nagyon jó volt,köszönöd neki és hívd el valami nyugodt helyre ahol kettesben lehettek,mondjuk vacsorázni magadhoz vagy ilyesmi és meglátod hogy regalál.Szurkolok nektek.
2018. júl. 18. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Most úgy veszem észre, hogy sokkal érdeklődőbb irántam és várja, hogy újra találkozzunk. Hiába van zsúfolt napunk és vagyunk fáradtak, akkor is mindketten igyekszünk megoldani, hogy ha 1-2 órára is, de lássuk egymást. Úgyhogy reménykedem és bízom a legjobbakban.
2018. júl. 18. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor sok sikert és sok boldogságot, kérdező! ^_^

Bízom benne, hogy a legjobb jön ki a dologból és nem fogsz benne csalódni! ^_^

Hajrá! ;)

17/L/L

2018. júl. 18. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!