Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég kezdtünk el nemi életet élni a barátnőmmel (nekem ő volt az első mindenben), és semmiképpen sem szeretnénk gyereket.3 hónapja vagyunk együtt. Menniyre biztos a fogamzásgátló tabletta?
Ő már 2 éve fogamzásgátlót szed.
Mennyire lehet megbízni ezekben a tablettákban?
Tudom hogy semmi sem nyújt 100%os védelmet a terhesség ellen. Az hogy mindíg gumiba szexeljünk annyira nem tetszik neki, viszont semmi képpen sem eshet teherbe.
Eddig csak 1szer szexeltünk és húztam is gumit plusszba, de gumi nélkül nem mernék elmenni benne.
Egyáltalán nem vagyok tájékozott a fogamzásgátlókról, ezért kíváncsi vagyok mindenre.
ha pl tabletták+ megszakításos szex biztosabb lenne?
20L/21F
Ha ennyire zavar, akkor ne élvezz el benne. Húzd ki, mielőtt elmennél. Persze ígys is kerülhet sperma belé az előváladékkal, de jóval kisebb az esély és még a gyógyszer is védi.
Talán a 100 % védelem, ha elkötteted magad és ő pesszáriumot is tetet fel a gyógyszer mellé, majd gumit húztok, de kiveszed időben :)
Ha ilyen fokú para van benned,akkor jobb,ha meghagyod az érettebbeknek a szexet,mert így mindent csinálsz,csak éppen élvezni nem élvezed.Ami a lényeg lenne.
Ha már szedi,akkor legyen értelme is.
Az egyébként eszedbe jutott,hogy a barátnőd 2 éve mérgezi magát és még évtizedekig fogja is,legfőképpen a te örömödre..?Ez meg sem fordult a fejedben,mi?Csak az ,hogy még véletlenül se essen teherbe.
Kukkants azért bele a tablettájának a tájékoztatójába, a mellékhatásoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!