Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségemmel 10 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quekter kérdése:

Feleségemmel 10 éve vagyunk házasok. Nemrég kiderült, hogy mikor már együtt jártunk, megcsalt. Igaz, nem voltunk még házasok, de az én olvasatomban ez akkor is megcsalás. Ti mit tennétek a helyemben? (elsősorban hölgyek véleménye érdekelne. )

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 16:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%

Hát, ha már megtörtént megtörtént.

Én azzal tudnám egálba hozni magamat, hogy számosítjuk, hány pasival volt és hányszor.

Akkor ugyanennyi nővel ugyanennyiszer legálisan megcsalhatom, és akkor rendben vagyunk.

De van akit ettől függetlenül is zavarna a tudat, hogy az ő párját már akkor pocsíkolta meg valami idegen dákó, maikor már az övé volt. Ezt csak fejben tudod rendbe tenni.

Mondjuk azért utánajárnék az okoknak, hogy miért történt ami történt? Mert nagyon nem mindegy. Az hogy félredugott az egy dolog. De miért volt értelme félredugni? Ez a jó kérdés.

2015. jún. 19. 16:53
 2/19 Pszt! ***** válasza:
23%
Aki egyszer megcsal az többször is. Benne marad az izgalom, hogy "huh mi lesz ha lebukunk" meg hasonló nyalánkságok. Megcsalás az akkor is megcsalás, ha van köztetek valami, mármint, ha csak jártok, jegyesek vagy akár házasok vagytok.
2015. jún. 19. 16:53
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Rosszul esne, talán kicsit haragudnék is. De a múlt az múlt, ráadásul elég régen volt már. Nem is biztos hogy akarnék róla beszélni, az már felesleges fájdalom lenne, hiszen sokmindenen ez szerintem nem változtat. Persze van aki szerint ezt jobb lenne átbeszelni, de en úgy gondolom h regen volt már, es ha azóta hűseges, akkor nincs nagy gond. Mindenki hibázhat.

30n

2015. jún. 19. 16:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy derült ki 10 év után?
2015. jún. 19. 16:58
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
Túl régen volt, a múlttal nem érdemes foglalkozni.
2015. jún. 19. 17:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Most derűlt ki?Nagyon régen történ,a kacsolat elején.
2015. jún. 19. 17:17
 7/19 anonim ***** válasza:
Ezt mindenki másképp dolgozza fel. Régen történt, de akkor is megtörtént, engem zavarna. Ezek után feltételezhető hogy többször is megcsalt, csak nem derült ki.
2015. jún. 19. 17:20
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azzal tennéd a legtöbbet kettőtöknek, ha megbocsájtanál neki, fel sem hoznád és még csak nem is gondolnál rá.
2015. jún. 19. 17:33
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Mi az hogy régen volt, és nem számít? A pofám leszakad.

Hol húzod meg a határt? Akkor én is mondhatom, hogy ááá egy hónapja megcsaltalak, az nekem már rég volt, nem számít! Köcsög volt mert félrekúrt, ráadásul hallgatott róla, hogy nehogy akkor tudj dönteni, hogy akarod-e így is folytatni, vagy nem. A kúva annyát!

2015. jún. 19. 17:41
 10/19 anonim ***** válasza:
5%
Milyen gerinctelen patkány az ilyen, félredug, utána meg mikor megkérik a kezét kössnnyes szemekkel rebegi, hogy ahh igen! Sülne ki a szeme!
2015. jún. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!