Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az állandó pasitok mellett titokban mással/másokkal is szexeltek, bűnös, erkölcstelen dolognak tartjátok-e ezt?
Ezek szerint nincs ilyen az oldal látogatói között
XD
Fúj, másokkal. Neked ez izgatja a fantáziádat?
Én fiú vagyok, és van barátnőm akit imádok de mellete mindig vágyom más lányokra is még nem mentem bele mert bűntudatom lesz miatta :/
Nem tudom mi tévő legyek (IMÁDOM SZEXELNI :$ )
19/F
Az ember nem monogan tipus. Aki nem ismeri be sajat maganak hogy ez igy van az nem latja jol a vilagot. kell az hogy kiessen az ember a mindennapokbol. Es most igen johet a lepontozas de akkor is ugygondolom hogy itt ott ki kel zokkeni a mindenapokbol. Lehet bunos es erkolcstelen dolog, de megis valahol talan jot is tesz egy kapcsoaltnak. Nincs felmentes mert csunya dolog. De minden masodik ember a foldon csalja a parjat. Ilyen vilagot elunk. Es aki gondolatban elkezd ezzel jatszani az ugyis megfogja tenni.
Az embereknek nincs joga a masikat elitelni mert minden embernek van valami titkolni valoja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!