Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (elsősorban) aki már tartott szeretőt, hogy titkoltátok el, hogy van valakitek illetve hogyan kivitelezhető feltűnés nélkül?
HA a szerető tudja hogy csak szerető, ritka hülyének kell lenni, hogy a megcsaló lebukjon.
Nálam nem küldhetett üzenetet, mikor otthon voltam, a számát egy SMSbe rejtettem, túlórát illetve leltárt hazudtam.(nem munkahelyi volt) illetve egy munkatársamnak kölcsönösen alibit szolgáltattam.
Nem mutatkoztunk nyilvános helyen.
1 Nyugi, szerintem rég lebuktál, csak az asszony ismert mint a rossz pénzt, és annyit nem ért a dolog hogy cirkusz legyen:D
Nagy az asszony köténye, sok mindent eltakar:D
4-es detto ugyan ez, főleg ha az asszony simán kideritette milyen a nőci, és még egy szót sem pazarolt rá, annyira gyenge volt hozzá képest:D
Engem az egyik gyerekem iskolája előtt állított meg a kidobott szerető, elkezdett kamuzni meg dadogni, egy értelmes mondatot nem bírt kinyögni, én meg mosolyogtam,és néztem őt:D
Az uram is tudta, hogy csevegünk, szóval egy érdekes egyoldalu eszmecsere zajlott:DD
A lenyeg az, hogy az elejen pontos szabalyok le legyenek fektetve, es azt minden korulmenyek kozott be kell mindket felnek tartani. En 8 evig tartottam szeretoket persze nem egyszerre.
Nincs telefonalas, sms
csak email van
pontossan megtervezett talalkozok
Abban a varosban ahol eltek nincs nyilvanos mutatkozas
ugyanazok az illatok, amilyent a feleseg is hasznal
Olyan munkahely ami lehetove teszi, hogy 1-2 napra ell kell utaznod, tavmunka stb
8-as.
Azert uradnak nevezni aki orba szajba megcsal nem sok onbizalomra val.
Ugyanmar miaz, hogy nem szol, tombol erte a feleseg ha megcsaljak!! Vagy kapcsolatfuggo, onbizalomhianyos lehet, vagy kell apuci penze, mert egyedul eletkeptelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!