Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak (elsősorban) aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (elsősorban) aki már tartott szeretőt, hogy titkoltátok el, hogy van valakitek illetve hogyan kivitelezhető feltűnés nélkül?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, mint másik mobil, nem maradoztatok ki, mert mondjuk munkahelyi kapcsolat volt...stb a lényeg, hogy nem hagytatok nyomot magatok után? Egyébként mint nő kérdezem.

2015. jún. 18. 13:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
42%
Okosan. Baromi okosan. Soha nem buktam le.
2015. jún. 18. 13:50
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
Az én exem soha nem hordott magával mobilt, amikor találkoztunk. A kocsiját is mindig tisztán tartotta és 20 km-re laktunk egymástól. 3-4 hónap randizgatás után nèha néha együtt aludtunk és mivel a " szüleinél" lakott, csak 7-10 hónap után volt érdekes a téma, hogy ő minden éjjel nálam volt, de én nála soha. Kis nyomozgatás után derült ki, hogy a szülők helyett felesége és két gyereke volt otthon és éjszaka a feleség úgy tudta, hogy dolgozik.
2015. jún. 18. 13:57
 3/36 A kérdező kommentje:
Pontosabban.
2015. jún. 18. 13:57
 4/36 A kérdező kommentje:
Ez azért elég meredek, ha úgy tudta, hogy dolgozik és mégse dolgozott azért ezt nehéz eltitkolni szerintem.
2015. jún. 18. 13:59
 5/36 anonim ***** válasza:
19%

HA a szerető tudja hogy csak szerető, ritka hülyének kell lenni, hogy a megcsaló lebukjon.

Nálam nem küldhetett üzenetet, mikor otthon voltam, a számát egy SMSbe rejtettem, túlórát illetve leltárt hazudtam.(nem munkahelyi volt) illetve egy munkatársamnak kölcsönösen alibit szolgáltattam.

Nem mutatkoztunk nyilvános helyen.

2015. jún. 18. 14:07
 6/36 A kérdező kommentje:
Mennyire volt gyakori az a túlóra meg leltár? A szerető nem elégelte meg hogy csak szerető legyen? Nem költekeztél többet? Hajszál nem volt?
2015. jún. 18. 14:11
 7/36 anonim ***** válasza:
48%

1 Nyugi, szerintem rég lebuktál, csak az asszony ismert mint a rossz pénzt, és annyit nem ért a dolog hogy cirkusz legyen:D

Nagy az asszony köténye, sok mindent eltakar:D

2015. jún. 18. 14:37
 8/36 anonim ***** válasza:
30%

4-es detto ugyan ez, főleg ha az asszony simán kideritette milyen a nőci, és még egy szót sem pazarolt rá, annyira gyenge volt hozzá képest:D

Engem az egyik gyerekem iskolája előtt állított meg a kidobott szerető, elkezdett kamuzni meg dadogni, egy értelmes mondatot nem bírt kinyögni, én meg mosolyogtam,és néztem őt:D

Az uram is tudta, hogy csevegünk, szóval egy érdekes egyoldalu eszmecsere zajlott:DD

2015. jún. 18. 14:40
 9/36 anonim ***** válasza:
44%

A lenyeg az, hogy az elejen pontos szabalyok le legyenek fektetve, es azt minden korulmenyek kozott be kell mindket felnek tartani. En 8 evig tartottam szeretoket persze nem egyszerre.

Nincs telefonalas, sms

csak email van

pontossan megtervezett talalkozok

Abban a varosban ahol eltek nincs nyilvanos mutatkozas

ugyanazok az illatok, amilyent a feleseg is hasznal

Olyan munkahely ami lehetove teszi, hogy 1-2 napra ell kell utaznod, tavmunka stb

2015. jún. 18. 14:41
 10/36 anonim ***** válasza:
90%

8-as.

Azert uradnak nevezni aki orba szajba megcsal nem sok onbizalomra val.

Ugyanmar miaz, hogy nem szol, tombol erte a feleseg ha megcsaljak!! Vagy kapcsolatfuggo, onbizalomhianyos lehet, vagy kell apuci penze, mert egyedul eletkeptelen.

2015. jún. 18. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!