Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (elsősorban) aki már tartott szeretőt, hogy titkoltátok el, hogy van valakitek illetve hogyan kivitelezhető feltűnés nélkül?
30. ne haragudj, de ez abszolút hülyeség. Aki olyan típus, az figyelem ide vagy oda, félre fog lépni. A legkönnyebb azzal takarózni a hűtlenkedőnek, hogy "nem figyel rám az asszony". Ez a gyengeség netovábbja, amikor még önmaga előtt is próbál mentséget találni a tettére.
Ha rosszul érzem magamat egy kapcsoltban, egyszerűen kilépek belőle, ennyi. Tartozik magának is, és párjának is az ember azzal, hogy körülményeskedés és mellébeszélés nélkül meg tud hozni egy ilyen döntést akármilyen nehéz is legyen. Én két éven keresztül csaltam férfit, 19 voltam, mikor rájöttem, hogy a saját dolgomat nehezítem vele. Sosem derült ki, és annyira magas volt az egoja, hogy nem is feltételezte volna, hogy vele ilyesmi történhet, így a gyanú legkisebb árnyéka sem merült fel benne. Nem kellett tehát gyomorideggel ébrednem soha, sem különösebben titkolóznom, ennek ellenére odafigyeltem mindig. De én ezt kinőttem. Azóta ha nem vagyok elégedett egy kapcsolattal, jelzem, megpróbálom megoldani a magam részéről, és ha nem megy, kilépek. Aki nem így tesz az jobban tiszteli a kaland gondolatát, mint a saját párját vagy önmagát. Engem is csaltak már, így mindkét oldalt megtapasztaltam. Az egyik partnerem notorikus hazudozó volt, leginkább így hívta fel magára a figyelmet. Volt olyan is, akibe teljesen bele voltam zúgva, azt hittem lelki társak vagyunk. Szerencsére mindig működött az a bizonyos női érzék, így nem egészen 3 hónap után éreztem, hogy valami nem stimmel a fazonnal. Túlságosan egyértelmű jelek nem voltak, de nagyon erősen éreztem, hogy egy olyan barna hajú nővel kavar, akivel korábban csoporttársak lehettek az egyetemen. (Egyszerűen láttam magam előtt nagyjából a csajt, hogy nézhet ki pedig sosem láttam róla képet. Inkább amolyan erős érzés volt, amihez társítottam egy embert) Sokat nem tévedtem. Középiskolai volt osztálytárs volt a Kisasszony. Ekkor elkezdtem utánanézni a dolognak, mert a srác amúgy sem bizonyult túl egyenes jellemnek, s megláttam 1-2 érdekes beszélgetést, ami nem tartalmazott konkrétumot, csak a leányzó szánalmas nosztalgiázását arról, hogy 15-16 évesen milyen jól elvoltak. Miután egy túlzás nélkül csúnyácska lányról van szó, valahol elmosolyodott az egóm és őszintén megnyugtattam magamat, hogy ezzel a nővel egészen biztosan nem csalna meg. Csúnya is, buta is, tartása sincs, és miután intellektuálisan sem partner, egyszerűen képtelenség, hogy pont vele, mikor annyi más nő szaladgál körülötte. És bumm... mintegy villámcsapásként ért a felismerés, hogy mégis viszonyuk van, ami mára kapcsolattá nőtte ki magát. Szóval kérdező azt tanácsolom, hogy MINDIG hallgass a megérzéseidre, bármilyen hihetetlennek is tűnik a tény. Bármilyen kedves, törődő, számítógép-analfabéta a férjed, egyáltalán nem látsz a fejébe és nem tudhatod, mire gondolsz. Igen sokszor derül ki, hogy 20-30 év házasság alatt úgy hiszik az emberek, kiismertek valakit, és az a valaki elkezd hirtelen másképp viselkedni. Nem szabad arra apellálni, hogy "ismerem, nem tenné" mert soha nem ismerhetünk meg egészen egy másik embert és de igen, megteszi ha meg akarja. Az emberi gondolkodás egy egész életen át változik, néha alapjaiban borul meg egy életszemlélet. Még csak különösebb trauma sem kell hozzá, egyszerűen változunk a világgal. Meglehet, hogy ha félrelép, nem te vagy az oka, de ez nem kisebbíti a tényt, ha megteszi. Csak azt tudom tanácsolni, hogy légy résen, de ne hagyd, hogy ez befészkelje magát a mindennapjaidba. Legalább 200 módon lehet eltitkolni egy megcsalást, és nem állhat abból az élet, hogy napjában sorra vesszük az összes variációt. Nagyon csúnya mély depresszióba lehet esni, egy egész önbecsülés hullhat alapjaiban szét, és mindez együttese sokkal fájdalmasabb még a megcsalásnál is. Elég, ha figyelsz arra a bizonyos érzékedre és figyelsz. (De nem szabad odáig jutni, hogy belemagyarázod a dolgot, mert sokan itt rontják el, és az alaptalan vádaskodással gyakorlatilag belekergetik a férjüket a 3. fél karjaiba) Mindennél előrébb való, hogy többet törődj magaddal. Vedd sorra a pozitívumaidat és hiányosságaidat, tudatosítsd magadban, hogy az az ember aki most vagy mennyire áll távol attól az embertől, aki mindig is lenni szerettél volna. Egyszóval végezz egy alapos önértékelést. Mivel most az egész megcsalós-nyomozgatós történet elején vagy, ez az első lépés amit meg kell tenned, mert ettől fog függni minden más. Ha önmagadat sikeresnek, igényesnek, értékesnek fogod találni, aki minden erejével azon volt a házassága utóbbi pár évében, hogy a maximumot nyújtsa, akkor bármi is derül ki, sokkal elviselhetőbb lesz. Akárhogy döntesz, azt képes leszel méltósággal tenni. És mindenképp gondolnod kell arra, hogy mi lesz, ha egyedül maradsz. Muszáj ezzel szembenézni, hogy ne a legrosszabb pillanatban érjen meglepetésként a dolog, és ne akkor kelljen gyorsan dönteni. A férjeddel erről ne beszélj. Gyakran hallottam, hogy legjobb, ha őszintén leülnek az emberek, megbeszélik és blabla. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a megcsalt fél nyel egyet, összeszedi minden méltóságát és vagy rögtön vádol, vagy finoman puhatolózni kezd, vagy kerek perec azt mondja: " Oké, játszunk nyílt lapokkal. Megpróbálok megértő lenni, de kérlek tisztelj meg azzal, hogy őszinte leszel velem"- NEM LESZ AZ! Egyik helyzetben sem. De te érezni fogod, ha hazudik. Amikor már őszintén bevallja valaki, akkor az azt jelenti, hogy már annyiba sem néz, hogy letagadja. De ha ez így van, akkor nem marad benne a látszatkapcsolatban és nem várja meg míg civilizáltan megkérdezed. Tehát a leülős megbeszélős, rendbehozós időpocsékolás SOHA nem vezet sehová. Maximum egy ígéretet lehet kicsikarni, hogy "megváltozok" vagy "több ilyen nem lesz" vagy "elmegyünk párterápiára". Az ígéret pedig nem sok.
#31 Most akkor olvasd el figyelmesen, amit írtam. De ezúttal értelmezd is. Fordíts különös figyelmet az utolsó mondat második felére!
Tudom, hogy nehéz dolog a szövegértés, és sokszor a szöveg sem egyértelmű, de szerintem érthetően fogalmaztam.
Női megèrzés (de lehetne ferfi is), csak akkor jon elő, amikor már, ha odafigyelt volna a feleseg korabbn is a kapcsolatuk alakulasara es a ferjre, mar nagyjabol annyira nyilganvalo lenne, mintha a szeretővel harmasban lennenek a naszi agyban vagy a vacsoraasztalnal. Azaz nagyon keson. Es altalaban, ha egyből nekimegy a ferjnek bizonyitek nelkul, akkor tagadas a valasz, ha van bizonyiteka, akkor az meg mar olyan, hogy ilyenkor csoda, hogy nem paros labbal billenti hatso felen a masik felet. Sokan ekkor is elnyomjak a noi megerzest es inkabb kimagyarazzak/kimentik a masikat. Legtobben pedalozni kezdenek. De minden eset egyedi. Csak ketto pelda: nagynenem mire eszbekapott a ferje mar egy eve szerelmes volt egy masik nobe. Nem vette eszre a vecebol kuldott sms-eket, a hirtelen jott kioltozeseket, sok hetv egi munkat, tobb szexet es ajandekokat. Aztan mar egy teljesen egyertelmu sms-t elolvasott. Masik: ferj egyszercsak eszrevette milyen szep a felesege (igaz semmi nem valtozott kulsore csak lett kisugarzasa a csajnak) aztan rakerdezett van-e valaki es volt, de addigra mar a csaj valni is akart. Elotte honapokig meg semmi nem tunt fol neki.Az se, hogy semmi szex nem volt egy bizonyos datumtol kezdve.
En sok igazsagot erzek abban, hogy amig pl. a feleseg a maga gondjaival van kizarolag elfoglalva es a ferjet mint valami hazi berendezesi targyat (penzkereso, apa, vibrator) etetgeti, es nem beszelget vele vagy csak a megszokott mindennapi rutinrol, addig egy ferj konnyen tud szeretovel kommunikalni pontosabban konnyen lesz szerelmes egy masik nobe, akitol kap egy minimalis kis csodalatot es ujszeru figyelmet es ennek megtartasaert mindent megtesz még akkor is, ha kozben vegul otthon marad, mert az kenyelmes. Ez egyfajta fuggoseg tud lenni es a fuggo emberek a "szerert" barmire kepesek.
Egy ferjnel vagy felesegnel nincs kreativabb a vilagon, ha szeretoje van. Ez van.
Az is igaz (elozo voltam), hogy a figyelem ide vagy oda ellenere valoban van az a tipus is (IS), aki felrelep, de valahol az is elkezdi pl. kiabrandul vagy van valami hianya es megy keresi mashol. Mnden attol fugg milyen jellegu hianyerzeted tamad, mivel vagy elegedetlen. Ha csak heti egy szexre vagysz vagy kethetente egyre a szeretovel, akkor azt tokeletesen lehet titkolni. Ha meghallgatas kell es figyelem, akkor az elobb-utobb napi szintu lesz. Ilyenkor lesz egy rutin es szabalyrendszer pl. a szereto nem hivhat ekkor vagy akkor, te m dig ekkor es akkor hivod stb. es ugy hosszutavon fonntarthato az is, ha szerelmes leszel, na akkor viszont gyorsan lebukhatsz.
31-es olyan jokat irtal es annyira igazad van. Bar en is igy csinaltam volna. Ehhez kell ero.
Vallalkozo, akkor megy haza, amikor akar.
Egyebkent igy is lebukott parszor.
Hiaba akartam a Vibert csak magunknak anno, az ugyebar beszivta az osszes kontaktjat.
Egyebkent mar el lehet rejteni a viber chatet... meg ott az e-mail.
Aztan amikor munka van meg lehet telozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!