Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak (elsősorban) aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (elsősorban) aki már tartott szeretőt, hogy titkoltátok el, hogy van valakitek illetve hogyan kivitelezhető feltűnés nélkül?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, mint másik mobil, nem maradoztatok ki, mert mondjuk munkahelyi kapcsolat volt...stb a lényeg, hogy nem hagytatok nyomot magatok után? Egyébként mint nő kérdezem.

2015. jún. 18. 13:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
28%
1es és 4es vagyok. Igen az asszony köténye mindent eltakar. Ezért nem tudja a férjem.
2015. jún. 18. 14:46
 12/36 anonim ***** válasza:
17%
Én 35 éve vagyok házas, és mindig volt, és van is 3-4 szerető párhuzamosan! Mindíg ahhoz megyek, milyen sexre vágyom! Van amikor vadabb, vagy olyan összebújósra! És egyszer sem buktam le! És az otthoni sex is nagyon jó és tartalmas! Irj privit segítek! F
2015. jún. 18. 14:47
 13/36 A kérdező kommentje:
A kérdés azért érdekel, mert soha nem voltam féltékeny tipus az elmúlt 12 évben, deeee a női megérzés. Nem hiszem, hogy most hülyültem meg. Közös emailek és szociális fiók, ott semmi, bár sosem kutattam, mintahogy a telefont sem, de ott se semmi. Nem viszi magával, nem dugja el, nem maradozik ki. Tulajdonképpen a megérzésem nem is azt súgja, hogy megcsal, hanem hogy valaki felkeltette az érdeklődését, mégpedig a munkahelyén. Viszont semmi okom sincs rá, hogy ezt gondoljam, de mégis érzem.
2015. jún. 18. 14:59
 14/36 anonim ***** válasza:
29%
11 Nyugi, a férjed tudja,csak a vetélytárstól jóval jobb, ezért üldögél a babérjain nyugiba:D
2015. jún. 18. 15:08
 15/36 anonim ***** válasza:
10 Ne magadból indulj ki:DD
2015. jún. 18. 15:09
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
A kérdés nagyon jó. Nőként mondom, hogy a gyakori férfi hangulat ingadozás és hiszti már árulkodhat, illetve a kimaradások. Amúgy pedig érdemes a nőknek ingatlanra gyűjteni, emiatt is ...
2015. jún. 18. 15:10
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mennyi időbe telik egy email fiókot csinálni?

Amúgy a legjobb női taktika: egy kellemes reggeli kávézás közben kérdezz rá: Drágám, megcsalsz?

Szerintem le fogod vágni, ha hazudik.

2015. jún. 18. 15:11
 18/36 anonim ***** válasza:
Nincs vmi baratod akit rakuldesz veletlennek Tunoen osszebaratkozik ex kikerdezi.
2015. jún. 18. 15:45
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem csaltam meg a párom(jó, csak egy kapcsolatom volt több mint 7 évig) de én mindig is a hűségre mentem, haverom szerint nem is vagyok igazi pasi... gáz..
2015. jún. 18. 15:49
 20/36 A kérdező kommentje:
Lehetne másik email fiók, de teljesen kizárt, mert tök "hülye" a számítógéphez. Nem akarom meggyanusítani, nem lenne fer. Eszem ágában sincs valakit is ráküldeni, mert szintén nem fer. Viszont az tény és való, hogy hangulatingadozás az van, olyannak tűnik mint aki őrlődik valamin, de hiába kérdezem, hogy mi a baj, fáradt vagyok mi lenne, kb ez a válasz. Szóval tanácstalan vagyok teljesen.
2015. jún. 19. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!