Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségemmel 10 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quekter kérdése:

Feleségemmel 10 éve vagyunk házasok. Nemrég kiderült, hogy mikor már együtt jártunk, megcsalt. Igaz, nem voltunk még házasok, de az én olvasatomban ez akkor is megcsalás. Ti mit tennétek a helyemben? (elsősorban hölgyek véleménye érdekelne. )

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 16:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tökre konkrét helyzet függő.

Pl. kérdés, hogy a kapcsolatotok milyen szakaszában volt amikor történt, most hogy vagytok meg (ha ettől megpróbálunk elvonatkoztatni), mennyire volt érzelmileg komoly a másik féllel, te magad, hogy érzed, fel tudod-e dolgozni ezt a tényt, szeretitek-e egymást. Ezeket a kérdéseket sorra venném először magamban, majd vele és közösen beszélnénk meg, hogy mi legyen. Gondolom... de lehet, hogy csak totál kiborulnék... Az eszem ezt mondja, hogy így lenne logikus/érdemes.

2015. jún. 19. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondom, nálam totál átértékelődne minden, hogy hazudott 10 éven keresztül, szemrebbenés nélül, meg mikor ugye (a félrekúrás után) megkértem a kezét, képes volt igent mondani, megjátszani az ártatlant, nem volt lelkiismeret-furdalása, hogy ezt azért el kellenne mondania előtte, ja és az is bennem lenne, hogy ha egyszer megtette, ki tudja máskor nem-e...
2015. jún. 19. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Egy hölgy véleménye: döntsd el, hogy mennyire fontos ő neked. Nem biztos, hogy egy évtizedes ballépésért fel kell rúgni az egész életeteket. Sőt, szerintem nem. Ha jó a házasságotok, melletted áll, támogat, ő életed párja, akkor szerintem nem a házasságot kell felrúgni, hanem megbeszélni vele a dolgot és elfelejteni.
2015. jún. 19. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Az egy dolog, hogy régen volt és már megtörtént, nem tudsz vele mit csinálni. Viszont az meg egy másik nem elhanyagolható dolog, hogy ennyi éven át keresztül hogy volt képes 'hazudni', nem elmondani az igazat neked és a szemed nézni szeretkezések közben... nekem az ilyen alamuszi, hazug emberekből megvan a véleményem.

Talán nem a megcsalás miatt kellene elgondolkodnod a kapcsolaton(mert mindenki hibázhat(de ekkorát?namind1)), hanem azon hogy milyen emberrel is vagy együtt aki képtelen bevallani 10év alatt... egyáltalán hogy a francba derült ki? Gondolom nem ő mondta el...

2015. jún. 19. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Behugyozok a válaszokon. Mi az, hogy régen volt felejtse el. Sőt bocsásson meg. Bezzeg ha a Férj dugott volna félre, itt óbégatnátok igaz? Mert hát ez csak egy kis bitlás. Anyátokat. Szívből kívánok Nektek hasonló partnert. És special azonnal kirúgnám a francba és nem is csak azért mert egy k...va hanem mert szem rebbenés nélkül képes volt hazudni. Az is tuti, hogy nem egyszeri alkalom volt. Ha meg van gyerek csináltass apaságit.
2015. jún. 19. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Fogalmad sincs hány nő bocsátott már meg félredugást. Sok. És pont azért mert nem akart 10, 15 vagy akárhány év házasságot kidobni az ablakon egy múltbéli botlás miatt. Főleg ha gyerek is van.

Könnyű ítélkezni. Milyen stádiumban volt akkor a kapcsolat? Már konkrétan jártatok? Szüneteltettétek? Mondta akkor neked, hogy nem biztos a kapcsolatotokban? Lehet, hogy csak letesztelte magát. Nem mondom, hogy etikus módszer, de ettől még nincs borítékolva, hogy később is csalt.

Egyedül te tudod a választ arra, hogy vajon el tudod-e nézni ezt neki vagy sem. Nem követsz el hibát akkor sem ha szakítasz vele, akkor sem ha elnézed neki és vele maradsz. Te egyetlen esetben követsz el hibát: ha vele maradsz kényelemből, lustaságból, de ezt az orra alá dörgölöd amíg él, bűntudatot keltesz benne és indokként szolgál számodra mindez arra hogy te meg rendszeresen félre járj.

Ez a fajta viselkedés mindkét nem részéről undorítóbb mint egy megcsalás. Szerintem ha korrektül mondta el, légy te is korrekt, dönts és ragaszkodj a döntésedhez.

2015. jún. 20. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Így van, mosdassuk csak a ku...vát.
2015. jún. 20. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

10 éves jól működő házasságot egy ilyen régi üggyel tönkre tenni eszement marhaság!

Amikor megtörtént, akkor még nem esküdött "örök hűséget".

Az okait is illene tudni a vélemény-alkotáshoz.

Gondolom, te sem akkor, sem azóta nem csaltad meg...:)

Én biztos hogy nem lépnék semmi drasztikusat, mert nem állna arányban az elkövetett "bűnnel".

Különben meg - szerintem - más valakit megcsalni, és más egy futó kaland...

Én több mint 10 éve élek boldog házasságban, szeretem a családomat!

De ha valaki megkérdezné, hogy lefeküdtem-e ez idő alatt mással, akkor igen a válaszom.

Okai: a férjem azt hitte, hogy a házassági anyakönyvi kivonat az olyan mint egy termőföld tulajdoni lapja. Hát nem!

Egy időben takony részegen járt haza, hiába könyörögtem, hogy ne égesse magát úton útfélen. Ekkor képtelen volt kielégíteni! Aztán amikor leszokott a piáról helyette(?) félrekefélt!

Aztán egy időben féltékenységi jeleneteket rendezett (akkor ok nélkül) - így aztán tettem arról, hogy - ha már hallgatnom kell a sok sületlenséget - legalább oka is legyen.

A manapság a meetingek, a "szakmai" összetartások, konferenciák, kiállítások stb. stb. esténként szinte a piáról és a szexről szólnak. Aki volt ilyenen, az tudja miről beszélek... És ott bizony a szentnek hitt urak és hölgyek úgy esnek egymás ágyában, hogy sokszor csak reggel mutatkoznak be egymásnak...

Különben egyetemista koromban Debrecenben egy klubban dolgoztam nyári munkán mint pultos.

Ott rendszeresen volt leány ill. legénybúcsú.

Hát, aki egy ilyet (bármelyiket) józanul végignéz, az inkább röhögőgörcsöt kap akkor, amikor a házastársak számon kérik egymás hűségét...

A való élet nem nagyon igazolja a "hűség projektet"!

2015. júl. 18. 07:08
 19/19 anonim ***** válasza:
8%
Mist le leszek (ismét) pontozva, de én jól szájba vertem volna, utána ott helyben keményen meg szexuáltam volna.. A termést meg az arcára, csaptam volna..
2015. aug. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!