Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
33#
A kérdező kommentjére reagálnék
Szerintem túlbonyolítod a dolgokat
Ez a youtuber srác elég világosan megfogalmazza az incel ideológia 3 lényeges szintjét, ami alapjaiban meghatározza a te hozzáállásodat.
Ez alapján érdemes belőnöd magadat.
Ami a biztosítékot nálam kiütötte az a szavazati jogos dolog, meg a Trumpos véleményed. Trump egy bolond, nem gondolhatod komolyan hogy őt kellett volna újraválasztani akárkinek is!
Kb. saját magadat járatod le evvel a teóriáddal a szavazati jogról
Trump megemlítésével kb. meggyőzöl sokmindenkit arról hogy milyen jó hogy a nőknek szavazati joguk van.
Én nő vagyok, nem értek a politikához, szivesen átadnám a szavazatom a férjemnek😌
Viszont hozzá kell tennem, hogy értelmes férjet választanék, nem egy incelt. Ahogy az első oldalon leírták, valóban gondnokság alá kéne helyezni az összeset, fogyatékosok vagytok. Nektek se járna szavazati jog egy ideális világban.
"Úgy van jól, ahogy most van"
Szamodra, tegyuk hozza.
"Az emberek 70%-a még mindig talál barátnőd, ez 2030-ra változni fog szerinted?"
Igen, a populacio incel hanyada szigoruan monoton novekvo tendenciat mutat az utobbi evtizedekben.
"nem akarják vállalni az életükért a felelősséget"
Az a nok mufaja. Verik az asztalt mindenfele oket megilleto (?) jogert, vezerigazgatoi allasert alanyi jogon. A vele jaro felelosseg meg a "ferfidolga".
37F incel
"Az emberek 70%-a még mindig talál barátnőd, ez 2030-ra változni fog szerinted?"
Jellemző gyalázkodás
Az a 30% lúzer dögöljön csak meg szép csendben mert senkinek sem kellenek az ellenkező nemből.
Merthát ők nem is számítanak, csak az a többségi réteg számít amely nincs teljesen elveszve ezen a téren
Gusztustalan emberek undorító ömlengéseitől lehet itt jókat okádni
#72: "Ha egyszer nekik lesz elegük és ők veszik át a hatalmat, az sokkal brutálisabb lesz számotokra, mivel velem ellentétben nekik nincs veszteni valójuk gazdaságilag. Velük már nem lesz lehetőség ilyen férfiak problémájáról szóló konstruktív vitába elegyedni."
Ott a pont!
Emlékszem, mikor még Posta Imrére mondtak hasonlókat, aztán most letartóztatták és 20 évet fog kapni, mert Viktorunk ellen merényletet tervezett.
Ez pedig csak a jéghegy csúcsa! Nem nekem lesz rossz, én ugyanúgy vidáman kortyolgatom a meleg kakaómat, mikor azt olvasom majd az Indexen, hogy "Kovács Józsika Wish-ről rendelt átalakított Airsoft pisztollyal gyilkolt le 8 Chad-et az Etele Pláza "tele élettel" edzőtermében...
Vagy még jobb... Mikor azt olvasom, hogy "Horváth Béluska nukleáris sugárzó anyaggal rákosított el egy életre minimum 20, de lehetséges, hogy több száz embert és nem tudják, hogy hová került még a sugárzó izotópból."
Engem nihilista fatalista állatként ez nem érdekel. Az életigenlő embereket fogja ez érdekelni.
#80: "Úgy van jól, ahogy most van. Mindenkinek a saját választása kell legyen, hogy kivel osztja meg az életét."
Akkor most morzsolj el egy könnycseppet azokért a nőkért, akik jelenleg a te imádott 21. századodban, Magyarországon olyan férfiakkal kötötték össze az életüket ÖNKÉNT, akik ütik-vágják, anyagilag lehúzzák, stb. őket...
És akkor sem akarnak szabadulni tőlük, amikor a szociális munkás, pszichológus, stb. már könyörögve kéri őket...
Tehát így van jól...
De mondhatod, hogy ez marginális probléma, maguknak keresték...
Akkor morzsolj el egy könnycseppet Mary Zsuzsiért és jómódú, luxusban élő társaiért, akik kiöregedve kivégzik önmagukat, mert nem tudják elviselni a lét elviselhetetlen könnyedségét... (hogy egy film után szabadon idézzek).
Mert elhitték, hogy nekik minden JÁR és örökké fiatalok lesznek és ráncosan, korosan már csak kopaszodó, pocakos pasiknak kellenének, a többinek maximum egy numerára... Ezt pedig nem tudják befogadni, inkább kiírják magukat a létezésből...
De hát ez a normális... Így van jól...
#81: "Soha nem lesz Európában olyan rezsim hogy nőket kényszerítsenek hozzátok, aki erről ábrándozik az egyszerűen elmebeteg, nem tudjuk úgy kezelni mint egy normális férfit."
Akkorát röhögnék, ha az általatok simogatott migránsokból alakulna egy dzsihádista radikális hadsereg, akik többségben hirtelen 180 fokos fordulatot fordulva a saját nevelkedett eszméjüket tennék előtérbe és innentől k...ss lenne a nevetek, háztartási gépekké, sétáló szemeteszsákokká silányulnátok.
Nem vágyom erre, de a hozzád hasonló megnyilvánulások miatt úgy örülnék neki...
#97: "Az a baj a magadfajtákkal kérdező hogy nem akarják vállalni az életükért a felelősséget, hanem a sikertelenségüket mindig ráfogják másra..a világra, a nőkre, a Chadekre stb."
Igen, majd ha hasonló áhitattal, rajongással néz rám egy nő, mint az 190 magas, izmos, lapátállú Chad-re, akkor átértékelem a kérdést.
Majd ha az emlíett izmos, lapátállú Chad összeveri a nőt és az én vállamon sírja ki magát, de rám mégis csak "barátként" tekint, akkor nyilván nem a külsőmmel van a gond...
Ha közlöm vele őszintén a szándékomat, hogy nőként tekintek rá, hogy GYÖNYÖRŰ nőnek tartom és emiatt megszakad TÖBB ÉVES kapcsolat, akkor nyilván nem a külsőmmel van a baj...
Ha Tinderen hetente 1 matchem van, másnak meg naponta 30, akkor nyilván nem a külsőmmel van a baj...
"Bocs, nem ez a tapasztalatom."
Semmit sem tapasztalsz
Vélhetően egyet sem ismersz
"Nem rosszindulatból bélyegzett "őrültek", hanem diagnosztizálható betegek, komplex téveszme rendszerrel."
Te viszont diagnosztizálatlan és megbélyegezetlen beteg vagy
Mert ilyen szinten nyomatni az incelgyűlölő fost, az nyilvánvalóan valami komoly mentális betegségre utal
"Soha az életben nem veszik át a hatalmat.
Ha igen, max. ideiglenesen, de már az is épp elég pusztító (nézzünk csak végig a történelmen)."
Te mi a fenéről írsz itt?
Mégis mire gondoltál amikor ezt a butaságot leírtad?
"Mindenkinek a saját választása kell legyen, hogy kivel osztja meg az életét"
Még jó, nem is viselnék el akárkit én sem
Mégis ki akarja megszabni neked hogy kivel gyere össze?
Mesélj kérlek!
"Semmit sem tapasztalsz
Vélhetően egyet sem ismersz"
Senkit nem érdekel, te mit "vélsz". :D Ahogy téged sem érdekel, mit tapasztalok. Miből gondolod, hogy amit te vergődsz itt össze, annak bármivel is több érvénye lehet?
"Te viszont diagnosztizálatlan és megbélyegezetlen beteg vagy"
Azért, mert szeretném, ha értenének 2-3 udvarias elutasításból, és szerintem nem normális, ha a betonba akarnak egyesek beleverni azért, mert már a zaklatásra nem fogok udvariasan reagálni és nem fogok elmenni egy kamurandira velük, amikor van barátom?
Vagy mert mondjuk nem fogom beismerni, amiket mocskolódnak a nőkre és konkrétan rám is, hogy így meg úgy vagyunk felszínesek, ezt meg azt érdemeljük?
"Te mi a fenéről írsz itt?
Mégis mire gondoltál amikor ezt a butaságot leírtad?"
Szerintem nem butaság, és megint nem olyan dolog, hogy te megszabhatod, hogy mi butaság és mi nem egy ilyesmi témában.
Arra gondoltam, amikor elmebetegek hatalomra kerültek a történelem során. Nem úgy értettem, hogy incelek, hanem sima nárcisztikus vagy akármilyen torzult személyiségek, mert itt nem maga az ideológia a lényeg soha.
"Mégis ki akarja megszabni neked hogy kivel gyere össze?"
Olvasgasd talán a hisztériázó incelek kommentjeit. Nekik van mindenféle nyűgjük azzal, hogy a nők kikkel jönnek össze.
Némelyik még azt is szeretné, hogy maga az állam szólhasson bele a nők párválasztásába, a másik meg konkrétan terrort pendít meg. Rendszeresen írogatnak ilyeneket. Ha te azt nem olvasod el, az nem az én bajom.
"Miből gondolod, hogy amit te vergődsz itt össze, annak bármivel is több érvénye lehet?"
Mondjuk abból hogy az én tapasztalataim valós és komoly problémákból fakadnak, a te tapasztalataid mögött pedig nincsenek olyan szintű (társkeresési) problémák mint amivel egy sikertelen férfi szembesül. Csak te ugye empátia hiányában képtelen vagy átérezni azt hogy a másiknak miféle nehézségekkel kell szembesülnie a társkeresése során, és ezen problémák mellett eltörpülnek a legtöbb nő pasis problémái (leszámítva ha nemi erőszak áldozata a nő persze)
"Azért, mert szeretném, ha értenének 2-3 udvarias elutasításból, és szerintem nem normális, ha a betonba akarnak egyesek beleverni azért, mert már a zaklatásra nem fogok udvariasan reagálni és nem fogok elmenni egy kamurandira velük, amikor van barátom?"
Itt is jól látszik hogy a saját kicsinyes sérelmeidet vetíted ki olyan emberekre akiket ugye nem is ismersz. A szokásos bűnbakkeresés zajlik, csak már meg is találtad azt a bűnbakot. Ők a hibásak minden férfiakkal összefüggő problémáidért, s így fedezed magadat a férfigyűlölet vádja alól is. De eléggé beteges ez a hozzáállás
"Arra gondoltam, amikor elmebetegek hatalomra kerültek a történelem során. Nem úgy értettem, hogy incelek, hanem sima nárcisztikus vagy akármilyen torzult személyiségek"
Az incelekről volt szó amikor ezt írtad, nyilván rájuk értetted.
Az incelek ugyanis nem egyenlők sem a nárcisztikus személyiségzavarral, sem más konkrét személyiségtorzulással, főleg nem az elmebetegséggel.
Csak ugye szerinted, de ez csupán a te frusztrált gondolatmeneted eredménye, semmi realitás nincsen benne
"Olvasgasd talán a hisztériázó incelek kommentjeit."
Van egy-két beteg arc, akiknek én magam is be szoktam szólni, mert vállalhatatlanok. Ugyanakkor én is incel vagyok.
De az hogy "van mindenféle nyűgjük azzal, hogy a nők kikkel jönnek össze" nem azt jelenti hogy meg is szabnánk azt hogy konkrétan kit válasszatok!
Hogy miért is?
Mert az incelek sem tűrnék azt hogy megszabják nekik kit válasszanak, így ezt konkrétan nem is várhatják el másoktól sem
Nyilvánvalóan félreérted azokat a sirámokat, amiket előadunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!