Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan lányt lehet találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?

Figyelt kérdés

Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.

Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?

Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.

2021. szept. 30. 11:55
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/247 anonim ***** válasza:
97%

"tényleg bántotta de csak magának köszönheti mert külső alapján válogatott "

Szóval ha valki nem jön össze az első szerencsétlennel és válogatni mer, akkor jogos, hogy erőszakoskodnak vele?

Újból csak azt tudom mondani, hogy rettentő betegek vagytok és nem való nő y közeletekbe.

"amiért egy jókpűnek egy szót se szólt volna a liba"

Mókuska, mindenki MAGA dönti el, hogy kinek mit enged meg. Mindenki maga rendelkezik a saját teste felett, és ha nincs ellenére, akkor lehet közeledni. A baj nálatok ott van, hogy nem fogjátok fel, hogy nem jár nektek alanyi jogon egy nő teste, csak ha megengedi, ha nemet mond, akkor utána erőszak.

2021. okt. 1. 13:42
 132/247 anonim ***** válasza:
92%

"Szóval ha valki nem jön össze az első szerencsétlennel és válogatni mer, akkor jogos, hogy erőszakoskodnak vele?"

Az a vicces, hogy pont akkor történt ez, amikor összejöttem az első szerencsétlennel. :) Akármennyire is vergődnek egyesek, így volt.

Sokszor leírtam már az oldalon, hogyan történt.

Röviden annyi, hogy összejöttem egy csúnya sráccal, akinek baromira elege volt a nőkből, mert egy sem adott neki esélyt, és mindig reménytelenül volt szerelmes, és végig kellett néznie a barátzónából, hogy az ő szerelmét a pasija pofozgatja, megcsalja, ő pedig tiszta szívéből szerette volna örökké és hasonlók. Akkor még nem volt annyira divatban az incel kifejezés, de az volt.

Én fiatal voltam, elhittem, hogy benne tényleg annyi szeretet van, mint senkiben a világon, csak szegényke nem kapott lehetőséget sem arra, hogy adjon belőle, mert mindenki csak lekoptatta, eltaszította (még meg is könnyeztem). Úgy éreztem, hogy mivel amúgy jól kijöttünk, jókat beszélgettünk, álszentség lett volna, ha én is ugyanúgy visszautasítom, mint a többi. Édesanyám története édesapámmal pedig úgy indult, hogy nem tetszett külsőre anyukámnak apukám, de apa kitartóan udvarolt, és végül beleszeretett és csodálatos házasság lett belőle. Más ilyen történeteket is olvastam a neten, hallottam innen-onnan, szóval gondoltam, adhatok egy esélyt a dolognak. Az lett a vége, hogy pár hónap mézes-mázos viselkedés után elkezdett súlyosan bántani (nem vert meg, lelkileg bántott, de annak minden formáját alkalmazta: verbális alázás, ocsmány szavak, módszeres önbizalomtiprás, családom ellen próbált fordítani, elidegenített a barátaimtól, gyanusítgatott minden xarral, és közben mindent csinált ő maga, amit tőlem nem tűrt volna el, szakításkor pedig öngyilkossággal zsarolt, aztán amikor az nemm működött, verekedéssel, fojtogatással vagy az életem tönkretételével fenyegetett). Végül szexuálisan is bántalmazott, lényegében megerőszakolt, még ha nem is a hagyományos értelemben, tehát nem az volt, hogy sikítok, ő meg lefog és erőszakosan magáévá tesz, hanem szimplán figyelmen kívül hagyta, hogy vagy 20x nemet mondok, újra meg újra benyúlt a bugyimba, és addig erőszakoskodott, amíg "essünk túl rajta" alapon csendben, mozdulatlanul hagytam neki úgy, hogy közben egészségügyi bajom volt és rohadtul fájt. Erről pedig ő nagyon is jól tudott, csak ő "kanos", és sajnos olyankor őt ez nem érdekli.

Semmilyen esélyt nem érdemelt volna egyetlen nőtől sem.

Nem azonosítom az összes incelt ezzel a csávóval. Ismertem olyan srácot, aki 28 évesen szűz volt, és személyiségileg semmi gond nem volt vele (vagyis annyi, hogy mindent túlkombinál és iszonyúan szorong, de semmi rosszindulat, gyűlölködés nincs benne). Beszéltem rajta kívül is más srácokkal, akik sikertelenek a nőknél, de amúgy nem voltak sem elmebetegek, sem nőgyűlölők. Ugyanakkor amikor még ismerkedtem a neten, kb. mindenkinek adtam esélyt legalább beszélgetésre, és jópár olyan pasi volt, aki saját magát vallotta incelnek, és órákon át elemezte, hogy ő huszonakárhány évesen szűz, a nők le se köpik, stb., és szinte kivétel nélkül minddel úgy szakadt vége a dolognak, hogy undorítóan viselkedtek. Pl. nem írtam vissza 20 percig, akkor azonnal dühöngött, hogy olyan vagyok, mint a többi, biztos már rég más pasival írogatok, de ő nem hagyja annyiban, vagy amit már említettem: öngyilkossági fenyegetéssel kötötte egybe a randimeghívást. Vagy amikor 1-2 napja beszélgettünk, akkor feltett intim kérdéseket, hány pasival voltam, stb., aztán amikor őszintén válaszoltam, akkor hazugnak nevezett, begorombult. A többségük végleges elutasítás után zaklatott, többen tiltás után kamuprofilokról folytatták. Amelyik nem csinált ennyire drasztikus dolgot, annál is általában felsejlett a szexista, helyenként nőgyűlölő gondolkodás.

Ugyanezt látom a legtöbb itteni kommentelőnél is.

Szóval az ellenérzéseimnek tapasztalati alapja van és kész. De ettől még nem gyűlölök zsigerből senkit azért, mert sikertelen a nőknél és magányos, de ha elkezdi írogatni a "szakzsargont" (Chad, lapátáll, hunter eye, ilyen pill, olyan pill, férfitöbblet, hipergámia, exogámia, stb.), akkor az erősen utal már arra, hogy vszeg nem a normális kategória.

2021. okt. 1. 14:09
 133/247 anonim ***** válasza:
95%
#133: Mentálisan sérült, másokat hibáztató, panaszkodó pasikkal nem szabad kezdeni.
2021. okt. 1. 15:09
 134/247 A kérdező kommentje:
Egyébként ez jogos. Velem is az a gond, hogy hiába lenne egy szerető barátnőm, nem érezném jobban magam egyáltalán, amit végül kivetítenék rá, ahogy a gyerek tette a 133 -assal. Nekem nem barátnő kell, hanem párkapcsolati piaci érték és ezzel a társadalom elismerése.
2021. okt. 1. 15:16
 135/247 anonim ***** válasza:
4%

láááám lám :D be is következett, amiről beszéltem, ezt nem is lehet szó nélkül hagyni.

" lényegében megerőszakolt, még ha nem is a hagyományos értelemben, tehát nem az volt, hogy sikítok, ő meg lefog és erőszakosan magáévá tesz"

nincs olyan, hogy nem hagyományos értelemben, hanem NEM VOLT ERŐSZAK.

Pontosan ezt mondtam emberek!!! látjátok, ugye? egy jóképű srácnak nem kellett volna könyörögni mert elsőre magad vetted volna le a bugyit, miközben ugyanaz az egészségügyi problémád van. még mesélnéd is a barátnőidnek, hogy milyen beteges szexetek volt, fájt, de pironkodva vallod be, hogy tetszik, izgatott az kis fájdalom. ha meg nem az alfa merészeli kérni a szexet akkor már erőszak. pedig ugyanúgy a párod, csak te sosem vetted komolyan hanem egy olyan kísérletetés volt neked hogy beállítsd magad jó embernek, közben csak mélyebbre taszítottad a srácot, vszeg tovább ment utánad a nőgyűlölete miután még az életét sem védelmezted.

Peched van mert sokat beszélgettem nőkkel szexuális témákról, és tudom, hogy a domináns, jóképű pasiktól kis fűszer a fájdalmas, erőszakosabb szex, egy átlagostól vagy csúnyától pedig nemi erőszak. még jót is röhögnék rajtatok, ha nem került volna senki még börtönbe emiatt. így nem vicces.

És halál szánalmas hogy úgy járkáltok a világban hogy 0, azaz NULLA önismerettel rendelkeztek és naivan vakon írjátok le a dolgaitokat miközben mindenki átlát rajtatok sokkal magasabb szinten.

a többi dolog: nem lehet, hogy a családod, barátaid mérgező volt és érezte a srác hogy marhára befolyásolható vagy és ez veszélyezteti a kapcsolatot? ugyan mi a franc másért beszélne ellenük és akarna közülük kiemelni?? puszta szemétségből hogy utána toljon egy gonosz kacajt mint egy mesefigura????? :D vicc

ha meg vele is ilyen voltál mint ebben a hosszú irományban akkor nem csoda hogy kiszaladt 1-2 csúnya szó....

"nem írtam vissza 20 percig, akkor azonnal dühöngött, hogy olyan vagyok, mint a többi, biztos már rég más pasival írogatok"

Talán mert ezt tapasztaljuk? alanyi jogon azt kellene hinni hogy te hópihe vagy? :DDD a te incelekkel való tapasztalataidat komolyan kéne venni de egy ilyenen megsértődsz?

"aztán amikor őszintén válaszoltam, akkor hazugnak nevezett, begorombult"

szerinted véletlenül van olyan ősi mondás hogy ha egy nő mondja a bűvös számot akkor minimum 3al kell szorozni?

"De ettől még nem gyűlölök zsigerből senkit azért, mert sikertelen a nőknél és magányos"

dehogynem, ettől érzed úgy mintha lennél is valaki :D

másik válaszolónak:

"A baj nálatok ott van, hogy nem fogjátok fel, hogy nem jár nektek alanyi jogon egy nő teste, csak ha megengedi, ha nemet mond, akkor utána erőszak."

Majd ezt normális férfi akkor veszi komolyan ha tényleg lesz gerincetek tisztességetek és nem engeditek minden jóképű nárcisztikus hülyegyerekeknek hpgy akár bukkake partyt nyomjanak veletek, míg egy tök rendes fószernek még egy kávára is dölyfös, undorodó arccal mondotok nemet.

2021. okt. 1. 15:22
 136/247 anonim ***** válasza:
96%

135

Most gyakorlatilag coming out-oltál, hogy tényleg elmebeteg vagy, jól gondoltam.

2021. okt. 1. 15:26
 137/247 anonim ***** válasza:
95%

"nárcisztikus hülyegyerekeknek hpgy akár bukkake partyt nyomjanak veletek"

Mi közöd ahhoz hogy egy nő kivel mit mikor? Maradjunk a példádnál (bár elég szélsőséges). Arra a bukkake partyra az adott nő rábólintott, beleegyezett, szerette volna, kívánatos neki. Mi nem világos? Ha veled nem bukkakézik az adott nő akkor így jártál, ez van. Erőszakért pedig börtön jár. Pont.

2021. okt. 1. 15:31
 138/247 anonim ***** válasza:
96%

"egy jóképű srácnak nem kellett volna könyörögni mert elsőre magad vetted volna le a bugyit, miközben ugyanaz az egészségügyi problémád van. még mesélnéd is a barátnőidnek, hogy milyen beteges szexetek volt, fájt, de pironkodva vallod be, hogy tetszik, izgatott az kis fájdalom. "

Ez csak a te fantáziád.

Az meg nem érdekel, hogy más nők állítólagosan mit meséltek neked.

" vszeg tovább ment utánad a nőgyűlölete miután még az életét sem védelmezted."

Francot sem érdekel.

Az az életének a nem védelmezése, hogy nem mentem vissza hozzá, amikor azt mondta, öngyilkos lesz? :D

"És halál szánalmas hogy úgy járkáltok a világban hogy 0, azaz NULLA önismerettel rendelkeztek és naivan vakon írjátok le a dolgaitokat miközben mindenki átlát rajtatok sokkal magasabb szinten."

Ez önmagában annyira szánalmas, hogy még konstruktív reakciót sem érdemel.

Egyszerűen h.ülyének nézel másokat, miközben te vagy az.

"nem lehet, hogy a családod, barátaid mérgező volt és érezte a srác hogy marhára befolyásolható vagy és ez veszélyezteti a kapcsolatot? "

Megint csak egyszerű a válasz: Nem.

"ugyan mi a franc másért beszélne ellenük és akarna közülük kiemelni??"

Bántalmazóknak egyik alapvető ismérve ez, olvass utána.

Könnyebb uralkodni egy olyan ember felett, aki mellett már nincs senki.

"Talán mert ezt tapasztaljuk? alanyi jogon azt kellene hinni hogy te hópihe vagy? :DDD"

Ki a francot érdekel ez is? Majd azt hiszed, nekiállok magyarázkodni?

"Majd ezt normális férfi akkor veszi komolyan ha tényleg lesz gerincetek tisztességetek és nem engeditek minden jóképű nárcisztikus hülyegyerekeknek hpgy akár bukkake partyt nyomjanak veletek, míg egy tök rendes fószernek még egy kávára is dölyfös, undorodó arccal mondotok nemet."

Még mindig nem érted?

Az én szívem joga eldönteni, hogy kikkel szeretnék akár bukkake party-t, és kikkel az égvilágon semmit. Akkor sem lehetne beleszólásod, ha úgy dönteném el, hogy kivel mibe megyek bele, hogy feldobok eggy érmét.

2021. okt. 1. 15:36
 139/247 anonim ***** válasza:
0%

Mindenre amiből mások lelki sebei származnak vagy ami nem titeket igazol, az jön, hogy nem érdekel... élőben hogy nézne ez ki? mondom, aztán megvonod a vállad és vigyorodva elfordulsz? most szólok neked jóindulattal, hogy egyszer valaki iszonyatosan meg fog tépni, verni!

"Könnyebb uralkodni egy olyan ember felett, aki mellett már nincs senki."

istenem mekkora nőklapjás erőltetett szaaaaaar :DDDDDDDDDDDDDDDDD ezt ti komolyan gondoljátok? kicsit sem valószínűbb az amit én mondtam, áááááá neeeeeem...

"Ez önmagában annyira szánalmas, hogy még konstruktív reakciót sem érdemel."

Még egyszer szólok hogy egyszer valaki fel fog mosni az arcoddal ebben az életben

"Ki a francot érdekel ez is? Majd azt hiszed, nekiállok magyarázkodni?"

ha velem előhúztad volna ezt a stílust, másnap az összes ismerősödnek ment volna egy üzenet amiben elmesélem mekkora ribizli vagy

Ha a bukkake dolgot komolyan gondoljátok, akkor hiába jár az erőszakért börtön jelenleg, egy ideális világban fordítva is működne: nekünk is lenne jogunk dönteni a szexuális életünkről és egyszer csak úgy gondolni hogy nem élünk többé szexmegvonásban és nem vagyunk hajlandóak fizetni olyanért amit más ingyen megkap.. ha legalább tudnám, hogy azért nem kapom mert tényleg nem érdemlem ki a nőt akkor el is tudnám fogadni de így hogy szó sincs arról ki milyen ember, nem tudom elfogadni hogy ilylen teljesen random szerű, felszínes döntéseken dőljön az egész életem, szexualitásom, családi életem, és emiatt kelljen intimitás ls szeretet nélkül élnem....

2021. okt. 1. 16:03
 140/247 anonim ***** válasza:
0%

"nem jár nektek alanyi jogon egy nő teste, csak ha megengedi"

De nektek bezzeg jar a vezerigazgatoi allas alanyi jogon a hulye noi kvotaitok miatt....

37F incel

2021. okt. 1. 16:04
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!