Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
"Itt is jól látszik hogy a saját kicsinyes sérelmeidet vetíted ki olyan emberekre akiket ugye nem is ismersz. A szokásos bűnbakkeresés zajlik, csak már meg is találtad azt a bűnbakot. Ők a hibásak minden férfiakkal összefüggő problémáidért, s így fedezed magadat a férfigyűlölet vádja alól is. De eléggé beteges ez a hozzáállás"
Milyen egy nyomorult hazudozó vagy, istenem... :D
Nincsenek problémáim a férfiakkal. Mint írtam, van normális párom. Van fiútestvérem és normális férfikollégáim. A legtöbb nálam bepróbálkozó férfi udvarias, és ért az első nemből.
Még akkor sem volt problémám általánossában a férfiakkal, amikor bántalmazó kapcsolatom volt, és szexuálisan bántalmaztak, mert felfogtam, hogy a férfiak nagy része nem olyan. Pedig ez is nagyobb probléma volt, mint a legtöbb incel problémái a nőkkel.
Szóval a jó édes nénikéd a férfigyűlölő. :)
"Az incelek ugyanis nem egyenlők sem a nárcisztikus személyiségzavarral, sem más konkrét személyiségtorzulással, főleg nem az elmebetegséggel."
Nem egyenlők, de egy bizonyos rétegük rendelkezik ilyesfajta mentális betegségekkel, de sose mondtam, hogy az összes.
Akikről a kérdező beszélt, hogy majd átveszik az uralmat, az milyen csúnyaaa lesz, azok pont igen. És valamilyen mentális betegségük azoknak is van, akik írják a több oldalas locsogásokat mindenféle pill-ekről és egész ideológiát kerítenek az egész téma köré, és mindenféle politikai intézkedésekről álmodoznak. Ők nem nárcisztikusak, hanem téveszmések, közük nincs a valósághoz. Ez többféle mentális betegségnek is lehet tünete.
"Az incelekről volt szó amikor ezt írtad, nyilván rájuk értetted."
Azokra az incelekre értem, akik erőszakosak vagy az előbb említett téveszmésekre. Ha ők kerülnének hatalomra, az semmiben nem lenne más bármilyen egyéb beteges diktatúrától, mivel az ilyeneknél az ideológia az csak egy köntös, amibe becsomagolják az egészet és amivel a kezdetek kezdetén hergelik a népet. Ha végignézel a történelmen, ez mindig így volt. Szóval nem rájuk értettem, hogy a történelem során hatalmon voltak, szerintem egyértelmű, de felőlem vergődj még egy kicsit, és próbálgasd nyugodtan mondani, hogy én hogy értettem, csak többet nem fogok erre reagálni.
"De az hogy "van mindenféle nyűgjük azzal, hogy a nők kikkel jönnek össze" nem azt jelenti hogy meg is szabnánk azt hogy konkrétan kit válasszatok!"
De igen, van olyan, aki meg szeretné szabni, ha te nem ilyen vagy, akkor ezen sorok nem neked szólnak.
És amúgy nekem már azzal is bajom van, ha valaki általánossában mocskolódik minden nőre, hogy kit választ. Arról nekem is megvan a véleményem, ha valami kigyúrt, agresszív, buta fszkalappal vannak nők, de nem ez az általános.
De a legtöbben arra vergődnek, hogy a legtöbb nő nem egy külsőre és belsőre is selejtes phasszal akar összejönni. És ne mondd, hogy nincs rengeteg ilyen komment.
"Van egy-két beteg arc, akiknek én magam is be szoktam szólni, mert vállalhatatlanok."
Akkor mi az úristen problémád van? Nekem is velük van bajom. Vagy azokkal, akik látatlanban leribiznek, kijelentik, hogy én mire vagyok álszent, hány Chad fszába ültem bele, biztos magam fölé akarok választani, stb.
Aki nem akarja megfosztani a nőket a jogaiktól (és nehogy megint azzal merészelj jönni, hogy senki nem akar ilyet, és ez csak az én bűnbakkeresésem - de igen, írogatnak rendszeresen ilyeneket is), és nem akar bántani másokat, azokkal semmi problémám, legalábbis nem gyűlölöm.
113
Ha már jog elvétel, azt még tegyük hozzá, hogy a munkaerőpiac felét a nők teszik ki. Tehát ha el lennének nyomva, és nem is dolgozhatnának akkor fele annyi lenne a termelés, a gazdaság visszaesne stb. Nem lenne az jó senkinek. Lehetne azzal jönni, hogy mi férfiak 2x többet keresnénk, de egyúttal többet is kellene dolgoznunk hogy mai állapotokat fenntartsuk.
Lásd azok az országok ahol elvannak nyomva a nők, milyen gyatrán teljesítenek gazdaságilag.
"Itt is jól látszik hogy a saját kicsinyes sérelmeidet vetíted ki olyan emberekre akiket ugye nem is ismersz. A szokásos bűnbakkeresés zajlik, csak már meg is találtad azt a bűnbakot. Ők a hibásak minden férfiakkal összefüggő problémáidért, s így fedezed magadat a férfigyűlölet vádja alól is. De eléggé beteges ez a hozzáállás"
Igaz nem nekem írtad, de nem érzel benne rejtett önkritikát? Mondjuk ha a férfi szót kicseréled nőre. Gyakorlatilag definiáltad az inceleket. Köszönjük.
"Lásd azok az országok ahol elvannak nyomva a nők, milyen gyatrán teljesítenek gazdaságilag"
Szaud-Arabia es az obolmenti allamok? Eleg gyatrak..... :(
37F incel
jajj, ezek a rendes gyerekek abban látják a boldogságukat, hogy a társadalom felét elnyomják.
Beteg vagytok, és nem is kicsit.
"Szaud-Arabia es az obolmenti allamok? Eleg gyatrak..... :("
Neked van fogalmad arról, hogy ezeknek az országoknak miért megy jól és mennyi köze van az imént leírt dologhoz? :D
"Milyen egy nyomorult hazudozó vagy, istenem... :D
Nincsenek problémáim a férfiakkal"
Nem mondtam hogy te biztosan férfigyűlölő vagy (bár ki tudja?) Csak azt hogy még ennek látszatát is hárítani igyekszel.
Sérelmeid vannak férfiakkal szemben, molesztálási sérelmek, te magad említetted. Te pedig ezeket a sérelmeket vezeted le az inceleken, minden férfiak által elkövetett disznóságot incelekre vetítesz ki. Tipikus gyakoris frusztrált incelgyűlölő hozzáállás, hogy azokra kentek mindent akiket megvetsz, és gyűlölöd őket mindenért.
Gyűlölni őket még azért is amik a történelemben beteg alakok műveltek, mert a szemedben az incelek az őrült elmebetegek kategória, akik a világon minden ocsmányságért felelősek.
Belelátok a te kis világodba, túlságosan primitív, átlátható
"És amúgy nekem már azzal is bajom van, ha valaki általánossában mocskolódik minden nőre, hogy kit választ. Arról nekem is megvan a véleményem, ha valami kigyúrt, agresszív, buta fszkalappal vannak nők, de nem ez az általános"
Kedvencem
Te ugyan nem érzed az ellentmondást, illetve kettős mércét, de ott van az.
Mocskolódni ugyanis nem igazán minden nőre szokás, mert tudjuk jól vannak jól választó rendes nők is (még az is lehet te is ilyen vagy a frusztrációd ellenére)
Viszont amit nem viselsz el férfiaktól, azt neked ugye lehet, mert te nő vagy, és te elítélheted a nőket. Pont ugyanannyira ítélheted meg őket mint bármelyik férfi.
"És ne mondd, hogy nincs rengeteg ilyen komment."
Nem nincs ilyen komment. Senki sem állította hogy nektek selejtes f@sszal kéne összejönni (magáról senki nem állítja hogy az), csak ti hogy azzal nem akartok. Mert ti magatokra vesztek egyből mindent, akkor is ha nem kéne.
"Nekem is velük van bajom."
Nekem nincs bajom velük, csak neked
Attól hogy vitázgatok velük
"Vagy azokkal, akik látatlanban leribiznek, kijelentik, hogy én mire vagyok álszent, hány Chad fszába ültem bele, biztos magam fölé akarok választani, stb."
Nem ismered fel ha valaki védekezik. Márpedig ez az ocsmány beszólás egy reakció volt a gusztustalan beszólásokra.
Erre kell számítanotok valahányszor támadtok másokat, és tőlem is. Ott leszek
"Aki nem akarja megfosztani a nőket a jogaiktól (és nehogy megint azzal merészelj jönni, hogy senki nem akar ilyet, és ez csak az én bűnbakkeresésem"
Mondanám, de a minap oltottam le a kérdező srácot itt, aki ugye elvenné a szavazati jogotokat.
Viszont akkor is pont ugyanezek a mocskolódások mennek amikor szó sincs jogelvételről (más kérdéseknél)
Ha arról van szó, ott leszek ahhoz is hogy szót emeljek ellene
"Sérelmeid vannak férfiakkal szemben, molesztálási sérelmek, te magad említetted"
Konkrét sérelmek, konkrét emberektől, nem mondanám, hogy ez a probléma "a férfiakkal" van.
"minden férfiak által elkövetett disznóságot incelekre vetítesz ki."
Nem, incelek által elkövetett disznóságokat vetítek ki az incelekre. :D
Nem incel férfitől is akadt sérelmem, de azokat nem írogatom incelekről szóló topicokba.
"Belelátok a te kis világodba, túlságosan primitív, átlátható"
Hiszed. A valóság inkább az, hogy te magygarázol oda olyan dolgokat, amik tényszerűen hamisak, mert ezt szeretnéd, vagy csak nincs elég eszed szöveget értelmezni.
"Gyűlölni őket még azért is amik a történelemben beteg alakok műveltek, mert a szemedben az incelek az őrült elmebetegek kategória, akik a világon minden ocsmányságért felelősek."
Ez is egy jó példa az előbbire.
Szó sincs ilyesmiről. Annyit állítok, hogy ha hatalomra jutna egy elmebeteg réteg, akiknek az a vágyálma, hogy megfossza a nőket az alapvető jogaitól, az semmiben nem lenne más, mint bármilyen elmebeteg vezető által megalapozott diktatúra a történelem során.
"Mocskolódni ugyanis nem igazán minden nőre szokás, mert tudjuk jól vannak jól választó rendes nők is"
Megint nem érted meg, hogy ha szerinted így van, akkor nem neked szól ez? Fogd már fel, hogy a legtöbb itteni kommentelő nem így vélekedik, ahogy te. Nézz körül. Nem csak 1-2 keményebb arc van, hanem tele van velük az oldal.
"Nem nincs ilyen komment."
De igen, van. Olvasgass.
Legyél szemfüles, mert a legbetegebbeket törlik egy idő után.
Tudok mutatni más felületen is ilyeneket, ha kell.
Sőt, olyat is, aki radiátorcsőhöz akarja láncolni a nőket és szexre kényszeríteni.
Olyat is, aki kötelezővé tenné, hogy leborotválják a haját azoknak a nőknek, akik voltak már valaha színesbőrűvel.
Terrorcselekményekről, "kemény patriarchális reakcióról" való álmodozást is.
"Nekem nincs bajom velük, csak neked" - Te írtad ezt:
"Van egy-két beteg arc, akiknek én magam is be szoktam szólni, mert vállalhatatlanok."
"Nem ismered fel ha valaki védekezik. Márpedig ez az ocsmány beszólás egy reakció volt a gusztustalan beszólásokra."
Nemes egyszerűséggel: Nem.
Részemről legalábbis biztos nem.
"Viszont akkor is pont ugyanezek a mocskolódások mennek amikor szó sincs jogelvételről (más kérdéseknél)"
Akkor van szó helyette másról, ami szintén kiüti a biztosítékot, vagy ha nem, akkor én nem írogatok oda semmi gyűlölködőt. Tudok mutatni csomó incel kérdést, amiben szerintem nincsen semmi sértő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!