Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők friss párkapcsolatban szakítanak férfival ha nem mondja el a pontos fizetését?
De amúgy látod anyagi körülményein hogy teljesen rendben van, van lakása, autója, tudod mit dolgozik.
De azt hogy konkrétan pontosan mennyit keres azt nem osztja meg veled. Soha.
Még soha senkitől nem kérdeztem, meg, nem csak friss kapcsolatban, hanem később sem. A volt páromét akkor sem tudtam, amikor évekkel a megismerkedésünk után összeköltöztünk.
Évekkel később egyszer magától mondta, hogy örül, mert kapott valami komolyabb fizetésemelést, amivel X ezer Ft lett a nettója.
Én elmondom hogy mennyi a fizetésem :D
350 nettót keresek, és itt általában vége is lenne az ismerkedésnek ha ismerkednék nőkkel. Ez egy remek szűrő, mert amúgy valóban ennyi a fizetésem a munkahelyemen, a kérdés a fizetésről szólt aki tud olvasni a sorok között az talán már kitalálta hogy a havi keresetem viszont nem csak ennyi, ez mellé még keresem kb 300-400-at, de ezt miért is mondanám el ha a kérdés eleve nem erről szólt?
Ha csak simán nem jön szóba, akkor kit érdekel, de ha szánt szándékkal titkolja akkor nincs rendben vele valami. Vagy valami kétes dolgot csinál, vagy mentálisan/a személyiségével van valami zűr, vagy azzal van valami óriási probléma, ahogy rám tekint.
Megpróbálnám kideríteni hogy melyik dolog áll a háttérben, és ehhez mérten reagálnék.
A kapcsolat elején ne egymás anyagi helyzetét mérjük fel. Főleg, ha látja, hogy kocsi van, kertesházban lakom, míg másik 2 lakás albérletbe van kiadva a közeli városban, emellett középvezető vagyok egy cégnél. Az elmúlt 8 évben 5 kapcsolatom volt, közűlük kettő tudatában volt azzal, hogy a szüleim és a nagyszüleim kik-mik voltak, így tudhatta; egyetlen gyerekként, a haláluk után elég nagy vagyont örököltem. Egy másik - mint utólag kiderült - szintén lekáderezett mielőtt összejött velem, mégis 3 hónap után túlságosan nagy fókuszba került nála a bankszámlám mozgásai.
Ma már inkább nem tartok barátnőt - csak sugarbaby-t vagy szeretőt, de azok közül is olyat aki nem egy Palóc kisfalu éves költségvetését kéri egy hónapban vagy nem egy börzsönyi kisnyugdíjas negyedéves bevételét egy alkalomra, és cserébe nem csak elviseli a dolgokat és nem kell dugás közben EKG-t kötni rá, hogy tudjam él-e, mert nemhogy mozogni nem mozog, de mégcsak a lélegzetét sem hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!