Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők egy férfival milyen fokú pénztelenség miatt szakítanak?
Szerintem akkor, ha a férfi önhibájából van pénztelenség és nem is mutat hajlandóságot ellene tenni.
Vagy a pénztelenségben nem ugyanazok a fontosak mindkét fél részéről.
De simán a pénztelenség mértékében nem lehet kifejezni, behatárolni, hogy mikor van az a pont amikor már a nő elhagyja a férfit.
Attól függ. Vannak olyan párok, akik az erdőben laknak és hajléktalanok és a 30 körüli, amúgy egész szép (és még csak nem is cigány) nő évek óta együtt él egy 50-es faszival.
Meg van olyan is, ahol még pénztelennek sem kell lenned vagy a kapcsolat kezdetéhez képest csórónak, elég ha nem olyan ütemben növekedett a vagyoni helyzeted, mint a párodé. Például mindketten összejöttetek egyetem alatt, de te biológiából vagy valami nagyon rosszul fizető szakmából diplomáztál ő meg karriert fut be vagy szimplán örököl. Ilyen is volt a környezetemben, a férfi egyetemi tanár a nőnek pedig volt egy szlavisztika diplomája, boldogan együtt voltak 4 évig, ismerem az embert, tényleg kifaggattam, hogy volt-e bármi apróság és nem. Annyi kellett hozzá, hogy az addig ruhabolti eladóként dolgozó lány megörököljön a nagynénjétől egy kisboltot, amit felújítottak, ott ismerkedett meg egy ukrán (amúgy régóta Magyarországon élő, magyar állampolgár) szobafestő, burkoló, villanyszerelő többfunkciós mekkmesterrel és a változatosság gyönyörködtet alapon kapásból lecserélte az egyetemi tanárt.
És a végén kibújt a szög a zsákból, hogy ő vágyott arra, hogy utazgasson egzotikus tájakra meg ilyesmi, de a párja szerette az alulfizetett munkáját.
Úgyhogy nem lehet tudni, emberfüggő az egész.
Onmagaban a penztelenseg nem baj. Sajnos olyan vilagot elunk, hogy egyik naprol a masikra is elveszitheti az dmber a munkajat.
De! Akkor meg ott a felretett penz, mert nekem mindig van tartalek, plusz en jo esetben dolgozok, akkor mar 1 fizetes is van. :D
A baj ott kezdodne nalsm, ha nem is akarna a parom dolgozni, vagy telnenek a hetek, neki jonnendk a lehetosegek, de mondjuk valogatna.. van az a helyzet, amikor ezt az ember nem tudja megtenni.
Szoval elhagyni max akkir hagynam el, hanem mutatna semmi hajlsndosagot, hogy valtoxtasson a helyzeten es nem lenne motivacioja..
Egyebkent kitartsnek mellette es egyutt megoldanank azt az idoszakot, amig 1 jovedelem van.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!