Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik külsejükre, pénztelenségre fogják a sikertelenségüket, azok miből gondolják hogy a külsejükkel lenne a gond?
Szerintem ez felkérés táncra, mindjárt jön a turcsi XD
Am jöhet a privi várom szeretettel.
jöhet a privát ide is én megköszönném nagyon.
Turcsi az új magasvékony, alacsonyocsmány?
4es: Japp XD
Mindig kell egy helyi nevezetesség...
Te mire következtetnél, ha:
- eddig rengeteg próbálkozásból egy lány sem jött el velem randira;
- a lányok egy része a szemembe mondta, hogy ronda vagyok;
- régebbi lánybarátok megjegyezték, hogy hiába jó a belsőm, a kinézetem miatt sosem fogok kelleni egy lánynak sem;
- amikor kép nélkül társkeresőztem 10-ből 3 lány visszaírt. Képpel senki nem írt vissza, pedig a levelek stílusán, minőségén nem változtattam semmit;
- már nem egyszer fordult elő olyan, hogy neten kép nélkül levelezve a lány már oda meg vissza volt értem (sőt, volt aki állítása szerint már belém szeretett), de képcsere után eltűntek kivétel nélkül;
- volt olyan, amikor itt a gyakorin küldtem képet valakinek, mivel sokat panaszkodtam a külsőmre, azonban válaszul megírta, hogy jogos a panasz.
Ezekből a dolgokból te milyen más tanulságot vonnál le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!