Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik régóta nem találtok párt, hogyan próbálkoztok, mi a gond?
A legnagyobb probléma a sajátos életmód és világnézet. Arra nem lehet építeni egy kapcsolatot, hogy majd a másik tolerálja egy-két olyan tulajdonságért cserébe, ami megfogja bennem, úgyhogy sok ismeretségen át vezet az út odáig, aki lelki társam lehet.
Amúgy neten próbálkoztam mindig, mert úgy több embert elérek.
Egyrészt a környzetemben nem sok olyan fiú van, akit el tudnék képzelni, mint párt, ráadásul csendesebb típus vagyok, nem olyan aki mindenkivel előre teljesen közvetlen tud lenni. Nekem kell egy kis idő.
Bízom benne, hogy ha szeptembertől egyetemre fogok járni, akkor ott kicsit jobb lesz a helyzet :)
Mindenhol korulnezek a biztonsag kedveert. Nekem meg azert nem sikerult mert nem talaltam olyat akinek hasonlo az ertekrendje es kolcsonos a vonzalom..
De nem adom fel!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!