Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz párt találni?
Igazi kapcsolatom még sosem volt (2 volt csak, de azokra nem tekintek kapcsolatként, mert kamu volt az egész, minden csak nem szerelem), a lányoknak valahogy csak barátként kellek, miközben lassan minden ismerősömnek lesz szerelme, vagy mindegyikük megállapodik.. én pedig nem értem, hogy miért nehéz komoly kapcsolatot s vele egy szép lányt találni? :(
Pedig nem nézek ki rosszul, kedves vagyok, szeretem a humort és a tréfát, igyekszem megbízható, megértő és barátságos is lenni, és segíteni annak, akiről úgy vélem, megérdemli. Velem lehet a gond ezek alapján? :/
19/F
Felsorolsz magadról fél tucat pozitív tulajdonságot, majd szomorúan megkérdezed, hogy benned van-e a hiba.
Vagy rossz önképed van, vagy egy/több nagyon rossz tulajdonságod, vagy esetleg indokolatlanul magasak az igényeid. Még kb 15 féle dolgot feltudnék sorolni, amiért benned lehet a hiba, ha eddig egy nőben sem sikerült olyan benyomást keltened, ami miatt komolyabban érdeklődnének irántad.
(#1 voltam)
#3 Köszi, hogy így gondolod :)
#4 Persze, most is hallgatom, köszönöm a tippet! :)
#5 Igyekszek mindenkiben pozitív benyomást kelteni, és nem megy mégse, mert mindig más a "befutó", aki pl. le se szarja a lányt, vagy valami... :(
Lehet, hogy van olyan negatív tulajdonságom, amit én eddig nem vettem észre, ezt nem tudom
Nem elég megtalálni az Igazit!
ÁT IS KELL ÍRATNI, tele kell tankolni, lehegeszteni a difit, bekeményíteni a gátlókat, stb...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!