Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen nehéz lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen nehéz lenne párt találni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. 2 éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom és azóta nem találom azt akivel el tudnám a jövőmet képzelni, ha mégis találnék valaki olyat az csak barátként tud rám tekinteni...

Külsőre nem tartom magam rossz partinak, a belső értékek is rendben van szociális életem, dolgozok egyszóval folyton pörgök és mégsem találom az igazit.

Mostanában csak légyott kapcsolatom volt de be kell fejeznem mert a lány nem érzi h több is lehetne közöttünk én meg eléggé nyitott vagyok... Nem akarom h többet érezzek ezzel csak magam ostoroznám...

2015. júl. 5. 14:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
igen a mai világban nehéz mert mindenki a tökéletest keresi amit a média elé rak! ha az emberek megelégednének azzal amit jut sok boldog szerelmes pár lenne
2015. júl. 5. 14:02
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Párt találni nem nehéz. A megfelelő párt megtalálni, na az nehéz.
2015. júl. 5. 14:03
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
"Csak" légyott kapcsolatod volt?! Ember! Sokaknak még ennyi sem jut az életben! Te szerencsés helyzetben vagy!!
2015. júl. 5. 14:03
 4/20 A kérdező kommentje:

nos mindenkinek van egy ideálja ami kell is h legyen.

Nem a csinibaba plázacicákra bukok, de szeretem a egy nő sportos , főleg mióta történt egy kis életmódváltásom és közeledek a célom felé :D

mivel nem a tv-n keresztül szocializálódom ezért nem nagyon izgat h mi most az ideális.

A legfontosabb ne legyen egy szürke kisegér...

2015. júl. 5. 14:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak, akik kevésbé szociálisak nagyon nehéz, sőt, szinte lehetetlen.

Aki meg eléggé szociális beállítottságú, annak könnyű. Azok ugyanis bárhol el tudnak beszélgetni a lányokkal. Haverom például egy uszodában ismerte meg a barátnőjét, én meg az egyik csajt a buszmegállóban.

2015. júl. 5. 14:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Sajnos abba a férfi típusba tartozok aki egy ideig elvan csak szexel azután kevés lesz az érzelmi része is értelmet nyerne ha a partner is vevő lenne a dologra.
2015. júl. 5. 14:07
 7/20 A kérdező kommentje:

bárkivel bárhol szívesen elbeszélgetek, csak nehéz megindítani a lavinát :D

Nem vagyok az a ránézek és elmegy az életkedvem típus...

2015. júl. 5. 14:10
 8/20 anonim ***** válasza:
A légyott kapcsolatokat hol találod?
2015. júl. 5. 14:12
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor indítsd meg a lavinát, ennyire egyszerű. :-) Ha valóban képes vagy elbeszélgetni egy nővel bárhol, akkor nincs okod aggódni. Vannak olyanok, akik leblokkolnak, ha egy csajjal kell beszélgetniük, ha te nem vagy ilyen, akkor csak bátran!
2015. júl. 5. 14:13
 10/20 A kérdező kommentje:

egy innen gyakoriról volt :DD

volt lakótárs barátnője

az utóbbi meg gyerekkoromból ismertem de soha nem beszéltem vele egy pár hónappal ezelőttig :D

Köszönöm a tanácsokat

2015. júl. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!