Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen nehéz lenne párt találni?
23 éves vagyok. 2 éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom és azóta nem találom azt akivel el tudnám a jövőmet képzelni, ha mégis találnék valaki olyat az csak barátként tud rám tekinteni...
Külsőre nem tartom magam rossz partinak, a belső értékek is rendben van szociális életem, dolgozok egyszóval folyton pörgök és mégsem találom az igazit.
Mostanában csak légyott kapcsolatom volt de be kell fejeznem mert a lány nem érzi h több is lehetne közöttünk én meg eléggé nyitott vagyok... Nem akarom h többet érezzek ezzel csak magam ostoroznám...
nos mindenkinek van egy ideálja ami kell is h legyen.
Nem a csinibaba plázacicákra bukok, de szeretem a egy nő sportos , főleg mióta történt egy kis életmódváltásom és közeledek a célom felé :D
mivel nem a tv-n keresztül szocializálódom ezért nem nagyon izgat h mi most az ideális.
A legfontosabb ne legyen egy szürke kisegér...
Azoknak, akik kevésbé szociálisak nagyon nehéz, sőt, szinte lehetetlen.
Aki meg eléggé szociális beállítottságú, annak könnyű. Azok ugyanis bárhol el tudnak beszélgetni a lányokkal. Haverom például egy uszodában ismerte meg a barátnőjét, én meg az egyik csajt a buszmegállóban.
bárkivel bárhol szívesen elbeszélgetek, csak nehéz megindítani a lavinát :D
Nem vagyok az a ránézek és elmegy az életkedvem típus...
egy innen gyakoriról volt :DD
volt lakótárs barátnője
az utóbbi meg gyerekkoromból ismertem de soha nem beszéltem vele egy pár hónappal ezelőttig :D
Köszönöm a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!