Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen nehéz lenne párt találni?
23 éves vagyok. 2 éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom és azóta nem találom azt akivel el tudnám a jövőmet képzelni, ha mégis találnék valaki olyat az csak barátként tud rám tekinteni...
Külsőre nem tartom magam rossz partinak, a belső értékek is rendben van szociális életem, dolgozok egyszóval folyton pörgök és mégsem találom az igazit.
Mostanában csak légyott kapcsolatom volt de be kell fejeznem mert a lány nem érzi h több is lehetne közöttünk én meg eléggé nyitott vagyok... Nem akarom h többet érezzek ezzel csak magam ostoroznám...
nem járok terembe
ha van energiám futni járok, meg itthon saját testsúlyos edzést szoktam csinálni...
"Megindítanám a lavinát ha szembe jönne velem és lenne valami indok megállítani..."
-->Figyelj, itt minden azon múlik, hogy mennyire vagy szociális. Ha eléggé az vagy, akkor lazán megállítod, és elmondod neki amit szeretnél. Elmesélek egy tapasztalatot:
Mentem az utcán, és ment a másikon ment egy szép lány. Nem sietett annyira, így gondoltam megállítom. Szóval, egy indokkal megállítottam, és dumáltam vele, a vége felé megkérdezte a lány: "Te most akkor azért csináltad ezt, mert szerettél volna megismerni?" Mondom neki igen, miért jobb lett volna ha alapból azzal nyitok, hogy tetszel? Azt mondja nekem, "Hát igen, elmondhattad volna". Ekkor értettem meg, hogy a nőkkel való kommunikáció nem olyan bonyolult, mint ahogy egyesek terjesztik.
De ha azt gondolod, hogy ez még neked magas, javaslom például a konditermet, amit az egyik válaszoló írt. Ott jó csajok vannak, ráadásul helyben.
valóban magas nekem még az a szint h csak úgy megállítsam az utcán, mert én sem szeretem ha csak úgy megállít valaki mindig olyan érzésem van h valami adománygyűjtő vagy valami :DDD
remélem mostanában több időm lesz kimozdulni és rendeződni fog ez a dolog is az életemben
köszönöm a válaszokat!
Volt egy válasz h rossz helyre írtam a kérdést... Hová kellett volna?
Mint mondtam nekem az érzelemre is szükségem van h a lány velem legyen...
az messze van és heti 6 napot dolgozok
de igyekszem a rendezvényekre eljárni csak az ország keleti csücskében :D
Kérdező,
Ez a ketegória valóban nem jó, de nem azért, mert önmagában rossz, hanem mert többségében olyan negatív pasik vannak itt, akik lehúzzák a másikat mentálisan. Bebeszélik maguknak, hogy soha nem lesz barátnőjük, mindenféle kifogást találva, és ezt a hibás nézetet terjesztik. Ez pedig sajnos egy befolyásolható emberre hatással lehet.
Ezért is írtam le neked azt a tapasztalatot, és adtam tippeket, hogy ne halgass rájuk. Lesz majd neked is barátnőd, de érdemes lenne kicsit szociálisabbnak lenned, mondjuk olyan társaságba menni, ahol lányok vannak, stb. A megszólításhoz pedig: Elhiszem, hogy még magas, de mégis érdemes lenne elkezdeni, mondjuk nem feltétlenül úgy, hogy rögtön csajozni akarsz. Hanem úgy hogy csak dumálsz velük, hogy szokd a társaságukat. Gondolj bele ugyanis, ha téged megállítana egy olyan csaj, aki bejön neked, akkor gondolom leállnál pár percre beszéletni vele. Na, a csajok is így vannak a pasikkal. Persze, ha nagyon tiszteletlen és ostoba, akkor lepattintják, ami természetes. De ha ezt nem akarod, és mindenáron helyhez kötött ismerkedést akarsz csinálni, akkor javaslom azokat a helyeket, ahol lányok vannak. Például, ha van lehetőséged elmenni egy normális buliba, akkor menj el, ott rengeteg csaj van. Ha van 1-2 lány barátod, érdemes velük foglalkozni, mert általuk megismerhetsz más lányokat is.
Sok sikert a továbbiakban, és kívánok neked egy csinos és normális barátnőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!