Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban olyan nagyok a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban olyan nagyok a mai lányok igénye? Hogy fognak, így a mai fiúk párt találni?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy hatalmas igényeket fogalmaztak meg a mai lányok, szinte a tökéletes fiút keresik külsőben, belsőben. Hogy fognak így a mai fiúk párt találni, amikor tele van az ország ducikkal vagy túl vékonyokkal vagy önbizalom hiányosokkal vagy önző durva pasikkal stb és hát szerintem a fiúk csúnyábbak átlagban szerintem, mint a mai lányok

Úgy látom hogy, aki egy nőnek tetsző fiú, amiben úgy minden megvan, amit egy nő elvár abból nagyon kevés van és egy ilyen fiúra jut rá vagy 3-4 lány, ezáltal sok ilyen pasi tudja, milyen képességgel rendelkezik és ezt kihasználja (megcsalja, elhagyja, több nőt tart stb.)

2013. márc. 8. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem unjátok.
2013. márc. 8. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:
Te sehogy.Mással meg ne foglalkozz!:D
2013. márc. 8. 11:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Unalmasak vagytok már.
2013. márc. 8. 11:25
 4/16 anonim ***** válasza:
A fiúk sosem fognak párt találni, csak a lányok. Nyugodj meg.
2013. márc. 8. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
én ezért nem kezdek "mai" lányokkal :) szerencsére a sok mamakedvence cukifiú, mind az ilyen piritott próbababákat hajszolja így az én vadászerületem ami kizárolag az értelmes nőkre terjed ki, így érintetlen marad :D
2013. márc. 8. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is magasak voltak az igényeim. Akartam magamnak egy magas, izmos, szőke gall atomcsapást, akinek jó a humora, tud főzni, szeret kényeztetni és ha lehet, emellett még egy zenekarban is játszik.

Azután beleszerettem egy közepes magasságú, kissé köpcös srácba, akit imádok és oda vagyok érte, és megvannak ugyanúgy az értékei, sőt, talán több is, mint akármelyik "tökéletes" majomnak. Az ember álmodozásai, igényei nem tükrözik a valóságot. A kisfiúk mind focisták és űrrepülő pilóták akarnak lenni... ki fog így gyárakban dolgozni meg irodákban?

2013. márc. 8. 11:30
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Valaki szóljon már az oldal üzemeltetőinek hogy a párkapcsolat kategórián belül indítsanak egy sírós kategóriát, amit be lehet jelölni hogy ne jelenítse meg az oda írt kérdéseket.

Azért annyi választ elengednék hogy az ilyen kérdések 99 %-a általánosítás, és idővel az emberek túlnyomó többségének lesz kapcsolata. De te nekem úgysem hiszel, hanem majd jön egy lelkileg sérült szűz srác, aki ugyanabban a cipőben jár mint te, és úgy fogod majd gondolni hogy neki van igaza, meg neked, nempedig a válaszolók 95%-nak.

2013. márc. 8. 11:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Sehogy, ezért is tettem le a barátnőkeresésről. Élvezem az életet egyedül!
2013. márc. 8. 11:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Haggyad már, játszák az agyukat, azt sehol sámli, ha nincs mire.
2013. márc. 8. 11:38
 10/16 anonim ***** válasza:

7! nem így van ám,

rengetegen vannak egyedül, mióta én is így vagyok, ezt látom

viszont kedves kérdező ne általánosíts, sokan vannak akik nem a külsőre és a tökéletesre utaznak, na pont az ilyenek nem jönnek be

legyen némi agya, tudjon beszélgetni, nem vagyunk egyformák, légyszíves péntek lévén este menjél szórakozni N

2013. márc. 8. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!