Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban olyan nagyok a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban olyan nagyok a mai lányok igénye? Hogy fognak, így a mai fiúk párt találni?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy hatalmas igényeket fogalmaztak meg a mai lányok, szinte a tökéletes fiút keresik külsőben, belsőben. Hogy fognak így a mai fiúk párt találni, amikor tele van az ország ducikkal vagy túl vékonyokkal vagy önbizalom hiányosokkal vagy önző durva pasikkal stb és hát szerintem a fiúk csúnyábbak átlagban szerintem, mint a mai lányok

Úgy látom hogy, aki egy nőnek tetsző fiú, amiben úgy minden megvan, amit egy nő elvár abból nagyon kevés van és egy ilyen fiúra jut rá vagy 3-4 lány, ezáltal sok ilyen pasi tudja, milyen képességgel rendelkezik és ezt kihasználja (megcsalja, elhagyja, több nőt tart stb.)

2013. márc. 8. 11:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokan nem tudják milyen a kevés esélytelen fiúk közé tartozni. A legtöbb fiú például magas, így már is hatalams előnnyel indul a csajozás terén. De a sok alacsony fiút soksor emberszámba sem veszik nem csak a csajozásban, de úgy általában a való életben. Az a baj,hogy nem félnek egy alacsony fiútól, de egy nagy szőrös mackó tiszteletet parancsol, belé nem mernk kötni és egy lány is hamarabb jön össze egy ilyen nagy darabb állattal. Van, hogy nagy ritkán talál egy alacsony fiú is párt magának, aki elfogadja úgy,a hogy van, de addig rengeteg megaláztatáson és fájdalom kell túlmenni. Sokan nem bírják ezt. Tudok egy ilyen srácról, aki 25 évesen azért lett öngyilkos, mert nem bírta feldolgozni, hogy mindgg elutasították a lányok.
2013. márc. 8. 11:43
 12/16 A kérdező kommentje:

4 es

Azt hogyan, ???

ahhoz fiú kell, hogy a lányok párt találjanak :D

2013. márc. 8. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:

11.

Én általában úgy képzeltem az ideális pasit, hogy magas, széles vállú, izmos srác, meg minden együtt, általános tulajdonságok...

Hát ehhez képest 2 hónapja megismertem egy srácot, aki ráadásul még alacsonyabb is nálam. (Kb 165 centi lehet) És valahogy a testalkata is érdekes kissé. Meg úgy egyébként teljesen máshogy képzelném el az ideálist tőle. És mégis az első perctől kezdve olyan szexuális vonzalmat váltott ki belőlem, hogy teljesen megőrültem tőle. Még ő kosarazott ki, mert talált magának egy másik nőt, aki nálam jobban kellett neki. És ahogy elnézem amúgy sem szenved hiányt csajokban. De tény, hogy önbizalomban sem.

Ennyi.

2013. márc. 8. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:
1000x leírtuk már saját tapasztalatból, hogy milyen sok alacsony (nem különösebben jóképű, nem milliárdos, nem híres, nem 50 centis farkú) srácnak van gyönyörű barátnője. Közben sok magas srác meg magányos. Akkor szerinted most kifogás a magasság vagy nem?
2013. márc. 8. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
191 cm magas vagyok, sportolok, mellette dolgozom és tanulok. mégis 2 éve nincs senkim. Ennyit arról hogy a magasság és egzisztencia ér valamit a nők szemében.
2013. márc. 8. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Talán le kéne szarni az igényeiket és a sajtjaiddal törődni.
2013. márc. 8. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!