Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban olyan nagyok a mai lányok igénye? Hogy fognak, így a mai fiúk párt találni?
Mindenhol azt látom, hogy hatalmas igényeket fogalmaztak meg a mai lányok, szinte a tökéletes fiút keresik külsőben, belsőben. Hogy fognak így a mai fiúk párt találni, amikor tele van az ország ducikkal vagy túl vékonyokkal vagy önbizalom hiányosokkal vagy önző durva pasikkal stb és hát szerintem a fiúk csúnyábbak átlagban szerintem, mint a mai lányok
Úgy látom hogy, aki egy nőnek tetsző fiú, amiben úgy minden megvan, amit egy nő elvár abból nagyon kevés van és egy ilyen fiúra jut rá vagy 3-4 lány, ezáltal sok ilyen pasi tudja, milyen képességgel rendelkezik és ezt kihasználja (megcsalja, elhagyja, több nőt tart stb.)
4 es
Azt hogyan, ???
ahhoz fiú kell, hogy a lányok párt találjanak :D
11.
Én általában úgy képzeltem az ideális pasit, hogy magas, széles vállú, izmos srác, meg minden együtt, általános tulajdonságok...
Hát ehhez képest 2 hónapja megismertem egy srácot, aki ráadásul még alacsonyabb is nálam. (Kb 165 centi lehet) És valahogy a testalkata is érdekes kissé. Meg úgy egyébként teljesen máshogy képzelném el az ideálist tőle. És mégis az első perctől kezdve olyan szexuális vonzalmat váltott ki belőlem, hogy teljesen megőrültem tőle. Még ő kosarazott ki, mert talált magának egy másik nőt, aki nálam jobban kellett neki. És ahogy elnézem amúgy sem szenved hiányt csajokban. De tény, hogy önbizalomban sem.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!