Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt párt keresők miért nem találnak egymásra?
mert ez nem társkerese
és meg mert mindenki debrecenbe lakik
és tényleg mindjárt törlik a kérdést :)
Mert nem akarnak.
Eddigi gyk-s jelenlétem alatt írtam pár "elkeseredett társkeresőnek", tudjátok, akik itt sírnak, hogy "olyan rossz, soha nincs és nem is lesz senkim, próbálkozok mindenhol, de semmi nem jön össze, pedig nekem aztán nincsenek nagy igényeim, csak szeressük egymást", meg stb. Nos, nagy részük eleve elutasította az ismerkedésnek még csak a gondolatát is, mondván, hogy nem hisz az internetes ismerkedésben, vagy rossz tapasztalatai vannak, vagy éppen sértődötten lehord, hogy nem azért írta ki a kérdést.
A maradék csekély számú hölgynek meg olyan minden részletre kiterjedő, irreális elvárásai vannak mind a külsőt illetően, mint az egyéb jellemzők terén, hogy még maga a jóisten sem tudna nekik megfelelő férfit teremteni.
Hát ezért.
azért mert a moderátorok forever alonok és ha ők nem lehetnek boldogok akkor más se legyen az ezért törlik az ismerkedős kérdéseket ezzel az indokkal "ez nem pár kereső oldal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!