Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az itt párt keresők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt párt keresők miért nem találnak egymásra?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 17:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
mert paráznak, h törlik a kérdéseiket. és tényleg törlik :D
2013. márc. 3. 17:11
 2/22 anonim ***** válasza:
Mert ez nem párkereső!
2013. márc. 3. 17:12
 3/22 ájszíjú ***** válasza:
Nem kizart h ezt is mindjar torlik
2013. márc. 3. 17:12
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Látod ez egy fogós kérdés
2013. márc. 3. 17:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a stílusuk miatt.
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

mert ez nem társkerese

és meg mert mindenki debrecenbe lakik

és tényleg mindjárt törlik a kérdést :)

7/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert az itt párkeresők többségének is van valaki otthon, csak unatkozik és bomlasztja a népet.
2013. márc. 3. 17:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem akarnak.

Eddigi gyk-s jelenlétem alatt írtam pár "elkeseredett társkeresőnek", tudjátok, akik itt sírnak, hogy "olyan rossz, soha nincs és nem is lesz senkim, próbálkozok mindenhol, de semmi nem jön össze, pedig nekem aztán nincsenek nagy igényeim, csak szeressük egymást", meg stb. Nos, nagy részük eleve elutasította az ismerkedésnek még csak a gondolatát is, mondván, hogy nem hisz az internetes ismerkedésben, vagy rossz tapasztalatai vannak, vagy éppen sértődötten lehord, hogy nem azért írta ki a kérdést.

A maradék csekély számú hölgynek meg olyan minden részletre kiterjedő, irreális elvárásai vannak mind a külsőt illetően, mint az egyéb jellemzők terén, hogy még maga a jóisten sem tudna nekik megfelelő férfit teremteni.

Hát ezért.

2013. márc. 3. 17:20
 9/22 anonim ***** válasza:
42%

azért mert a moderátorok forever alonok és ha ők nem lehetnek boldogok akkor más se legyen az ezért törlik az ismerkedős kérdéseket ezzel az indokkal "ez nem pár kereső oldal"

[link]

2013. márc. 3. 17:21
 10/22 A kérdező kommentje:
én ezt nem párkeresés céljából írtam ki. :D csupán az érdekelte, hog tényleg vannak itt páran, akik arról "sírnak", hogy így magányosak meg úgy magányosak. (mindkét nemre gondolok). hogy akkor miért nem írnak privátban egymásnak? :)
2013. márc. 3. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!