Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az itt párt keresők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt párt keresők miért nem találnak egymásra?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 17:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy megírtam: írnak bizony egymásnak, csak pont azoknak az elkeseredetten hisztiző egyéneknek olyan irreálisak az elvárásaik, hogy senki nem felel meg nekik. Vagy elvből nem is válaszolnak, vagy ha válaszolnak, kiakadnak, hogy ők bizony nem ismerkednek interneten, mert az tök gáz.

Olyanokba is bele tudnak kötni, hogy nem csodálom, hogy magányosak. Nekem a legjobban az "tetszett", aki a diplomám és a volt munkám miatt nem akart velem megismerkedni, mert hogy ő nem ismerkedik ilyenekkel. Többen is voltak már így. (Szándékosan nem írtam le, hogy milyen diplomám van, és mit dolgoztam, de nem kell valami rémisztő dologra gondolni.)

2013. márc. 3. 17:36
 12/22 A kérdező kommentje:
szerintem az már régen rossz,ha valaki az iskolai végzettsége alapján szelektálja az embereket. (nem rád gondolok, mielőtt véletlenül félreértenéd. :) ) amúgy meg, ha valaki csak keseregni tud meg a kifogásokat keresni, az tegye is azt. a többiek meg élvezzék az életet. :D
2013. márc. 3. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:

Lehet félreértettél, nem én szelektálok iskolai végzettség alapján, hanem engem szelektáltak ki ez alapján többször is.

Az oké, hogy a távolság meg a korkülönbség kizáró tényező, ezen nem is akadok fenn, bár amikor huszonévesen azt az érvet látom, hogy "anyukám szerint túl gyerekes lennék hozzád, ezért inkább ne ismerkedjünk", nem tudom, hogy nevessek, vagy inkább szánalmasnak tartsam?

De tőlem 30km-re lakó hölgy is utasított már el azzal az indokkal, hogy ő nem megy bele egy olyan kapcsolatba, ahol - a sok utazás miatt - sokat költök rá.

Aztán volt, akinek csak a belső számít, de mint kiderült, csak a 2 méteres kétajtós szekrények rúghattak labdába nála, volt, akinél csak a hosszú hajúak, volt, akinél csak a rockerek, de ahogy mondtam, a volt munkám nagyon gyakran szokott kizáró ok lenni.

Igen, ők azok, akik oltári nagy hisztit levágnak, hogy nekik mindegy, ki, csak legyen már valaki.

2013. márc. 3. 18:04
 14/22 ájszíjú ***** válasza:
Mindketten felreertettetek egymast ez az igazsag :D
2013. márc. 3. 18:10
 15/22 A kérdező kommentje:
nem értettelek félre. :) egyébként pedig az, hogy valakinek nincs egyetemi diplomája, nem jelenti azt, hogy nem lehet ugyanolyan értékes, mint azok, akiknek van. én éppen ezért nem szoktam soha így kezdeni egy ismerkedést. először magát az embert szeretném megismerni, utána lehet szó az iskolai végzettségekről. nekem van olyan barátnőm, akivel most együtt járunk egyetemre, a párja pedig "csak" egy szakmunkás végzettséggel rendelkezik. és imádják egymást. :) a korkülönbség csak egy bizonyos szám fölött lehet akadály. vagyis ez is egyénenként eltérő, hogx kinek mennyi az elfogadott. de ne rohanjunk már anyucihoz-apucihoz. döntse el mindenki saját maga, hogy mennyit tart elfogadhatónak. a 30km pedig szerintem nem egy nagy táv. ha nagyon akarja az illető, könnyedén legyőzhető.
2013. márc. 3. 18:16
 16/22 A kérdező kommentje:
mire gondolsz,ájszí? :D
2013. márc. 3. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Javarészt a távolság miatt. Esetemben legalábbis ez a probléma.
2013. márc. 3. 18:24
 18/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek, pont ezt mondom. Nálam egy kapcsolatban teljesen irreleváns, hogy mi a végzettsége. Soha nem is szoktam hangoztatni, hogy milyen végzettségem, eredményeim vannak, mert egyszerűen nem etz tartom fontosnak, másrészt a már említett sztereotípiák elkerülése végett.

Az meg hogy két ember mennyire jól jön ki egymással, nem diplomafüggő.

A korkülönbségről meg én is ezen a véleményen vagyok. Tiszteletben tartom, hogy mit gondol, de ne azért gondolja, mert anyuci/apuci látatlanból így gondolja.

2013. márc. 3. 18:25
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem két oka van:

1. Nagyon direkt módon csinálja mindenki. Pl.: direkt ilyen kérdést ír ki. Ismerkedni bárhol lehet, de ez valóban nem társkereső. Ha két ember spontán megismeri itt egymást, az jobban működhet.

2. Az itteni férfiak nagy része egyszerűen hiéna. Meglátnak egy női nevet, és azonnal merevedésük lesz. Így nem csoda, ha a nők távolságtartással kezelnek minden ilyen nyitást...

2013. márc. 3. 18:35
 20/22 anonim ***** válasza:

"nők távolságtartással kezelnek minden ilyen nyitást"

a nők távolságtartással kezelnek minden nyitást, oly mindegy hogy az hol történik

Ha fb-n írsz rá az looserség, ha társkereső az szintén az, ha utcán szólítod le akkor meg nem fog egy vadidegennel leállni beszélgetni és végképp nem megy el vele sehova máshova. Szvsz fal, fal, fal

2013. márc. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!