Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért találnak könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találnak könnyebben párt maguknak azok, akik sorra törik össze mások szívét?

Figyelt kérdés

Aki meg rendes, őszinte, azoknak meg..

Vagy én látom csak így és az én környezetemben van csak ez?

2013. febr. 20. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az élet szar, az RTL kettő.
2013. febr. 20. 17:31
 2/5 anonim válasza:
69%
mert megtehetik: általában jól néznek ki, vagy pénzesek
2013. febr. 20. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert akik eléggé felületesek ahhoz, hogy tisztességtelen legyen, annak nem fontosak igazán a belső dolgok, nem a társukat keresik a másikban, a puszta külső alapján meg könnyű találni elfogadhatót. Ha az nem működik, akkor másikat helyette.
2013. febr. 20. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert hülyéknek áll a világ.
2013. febr. 20. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ez egy jó kérdés.Saját tapasztalatom is az volt, hogy amíg nem érdekeltek mások érzései,nem vittem túl sok érzelmet a dolgokba és nem paráztam rá egyes dolgokra, addig állandóan nyomultak, elég sokan. Mióta nem vagyok ilyen leszarom ember, azóta ez lecsökkent:D Nem lettem csúnyább,rosszabb arc, sőt!:D Szerintem amúgy ez azért van, mert ha nem mélyülsz el valamiben, akkor nem is mondasz, teszel olyan negatív dolgokat, mint, amikor szeretsz valakit. Nem komplikálsz túl semmit, nem borulsz ki, nem osztod az észt, pont azért mert nem érdekel igazán. Egyébként jobb olyan embernek lenni, akit érdekelnek mások érzései is , még ha emiatt kevesebb a lehetőség, de legalább, ha talál valakit az ember, akkor képes lesz őszintén szeretni :)
2013. febr. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!