Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg általában az férfiak felülértékelik a benső tulajdonságaikat és sikertelenségüket rákenik a külsejükre és a pénzre?
ez nem igaz mert a magasság is szempont.
én 192 vok, srác koromban kosaraztam is, aztán kajakoztam és arra rákondiztam minden nő odáig van a külsőmért. fekete hajam van és kék szemeim hívtak modellkedni is de az nagyon gáz férfiként sztem szal hanyagoltam a témát. nem sok olyan nővel találkozom aki nemet mondani amikor este rányomulok. biztos a belsőm miatt van amiből nem sok derül ki a tartalmas beszélgetésekből mint amikor a nők elmegyarázzák, hogy milyen edzéstervet követnek meg a kis kutyujuk mennyire érzékeny a zajokra és hasonló. így 7 év aktív hancúr után már konkrét szelektív hallásom van amikor a csinibabák kinyitják a szájukat, mert egy szó sem érdekel abból amit mondanak. őket semmi sem érdekli velem kapcsolatban szintén csak, hogy hány kilót nyomok fekve mert "olyan formásak a karjaid" xdd
ezek után milyen belsőről beszéltek de komolyan ?
az a baj, hogy az itteni siránkozó brigádnál abban merül ki a jó belső hogy 'kedves'....
de az hogy emellett tutyimutyi, hisztis, megkeseredett, éretlen az már mindegy... azt hiszik egy kis kedvességgel már ők a legértékesebb pasik a világon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!