Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg általában az férfiak felülértékelik a benső tulajdonságaikat és sikertelenségüket rákenik a külsejükre és a pénzre?
#8: "nem sok olyan nővel találkozom aki nemet mondani amikor este rányomulok."
A kérdező szerintem nem részeg pitsák éjszakai felszedésére gondolt, hanem párkapcsolatra.
78as nem mind reszeg az a baj... azért ezekkel példálódzom mert amelyik nem ilyen az is ilyen.
voltam sotes buliban azok ugyan ezt csinálták. elmagyarázta nekem valamelyik csaj hogy hát ő nagyon válogatós és ő nem ilyen egy éjszakás aztán 1 óra mulva kint dugtunk haverom bmwje hátsó ülésén mint a tinifilmekben...
sztem a nők sincsenek tisztában önmagukkal. külső meg nyomulás, nekem ennyi képességem van és ez szinte mindig elég de nem bánnék egy normális barátnőt de mivel fél bp megvolt lassan eléggé ki vagyok ábrándulva a nőkből na mind1 ez már nem ide tartozik.
1. Nem benső,hanem belső.
2.Itt kötve hiszem,hogy bármit is hallani szoktál,esetleg olvashatsz róla.
" nők mindegyike kizárólag akkor hajlandó foglalkozni egy férfival, ha az illető külsőre megfelel "
te talán olyan lányokat keresel, aki nem felel meg neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!