Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg általában az férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg általában az férfiak felülértékelik a benső tulajdonságaikat és sikertelenségüket rákenik a külsejükre és a pénzre?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet hallani itt, hogy a nőknek a pénz és a külső számít. Nem lehet hogy nem emiatt nincs sikerük a nőknél, hanem mégsem olyan jó a bensőjük. A férfiak nincsenek tisztába önmagukkal?
2016. márc. 13. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

#8: "nem sok olyan nővel találkozom aki nemet mondani amikor este rányomulok."

A kérdező szerintem nem részeg pitsák éjszakai felszedésére gondolt, hanem párkapcsolatra.

2016. márc. 13. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

78as nem mind reszeg az a baj... azért ezekkel példálódzom mert amelyik nem ilyen az is ilyen.

voltam sotes buliban azok ugyan ezt csinálták. elmagyarázta nekem valamelyik csaj hogy hát ő nagyon válogatós és ő nem ilyen egy éjszakás aztán 1 óra mulva kint dugtunk haverom bmwje hátsó ülésén mint a tinifilmekben...

sztem a nők sincsenek tisztában önmagukkal. külső meg nyomulás, nekem ennyi képességem van és ez szinte mindig elég de nem bánnék egy normális barátnőt de mivel fél bp megvolt lassan eléggé ki vagyok ábrándulva a nőkből na mind1 ez már nem ide tartozik.

2016. márc. 13. 20:14
 13/17 ~OnLány~ ***** válasza:
91%

1. Nem benső,hanem belső.

2.Itt kötve hiszem,hogy bármit is hallani szoktál,esetleg olvashatsz róla.

2016. márc. 13. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Nézd, naponta írhatok itt a mesebeli nőről, aki immúnis a külsőségekre és egyáltalában nem érdekli az anyagiak, ha úgy gondoljátok, hogy ez segít az itt ólálkodó, társkeresési gondokkal küzdő férfiakon. Én simán elhiszem, létezik valahol olyan nő, aki missziójának tekinti, kizárólag olyan férfival álljon össze, akire más nő ránézni sem hajlandó, de ez sem változtat azon a tényen, hogy talán néhány kivételtől eltekintve a nők mindegyike kizárólag akkor hajlandó foglalkozni egy férfival, ha az illető külsőre megfelel neki vagy elég hasznot hoz (pénz, státusz), hogy eltekintsen a vonzalom hiányától. Ha éppen a határon vagy, akkor és csak akkor számítanak a belső értékek.
2016. márc. 13. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:

" nők mindegyike kizárólag akkor hajlandó foglalkozni egy férfival, ha az illető külsőre megfelel "

te talán olyan lányokat keresel, aki nem felel meg neked?

2016. márc. 13. 20:50
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 nyilván nem, de nem is hazudom tele az internetet az ellenkezőjéről.
2016. márc. 13. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Elég nyomorult gáz dolog lepontozni azokat a válaszokat akik leírják,amit tapasztaltak, tapasztalnak, mint pl. én is leírtam,hogy általában a külsőm miatt utasítanak vissza. Itt az a megfelelő válasz, ami felmagasztalja a nőket? A hazugság az igazság? Még én vagyok a hibás amiért próbáltam nőkhöz normálisan közeledni,aztán egy perc se telt bele, és ki lett adva az utam. Van "igazság" látom.
2016. márc. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!