Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ezen az oldalon lévő síró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ezen az oldalon lévő síró pasik, akik külsejükre fogják sikertelenségüket, azok átlagban hány évesek lehetnek?

Figyelt kérdés

Valóban 25 alatt egy csúnya pasinak nagyon nehéz, mert idősebb 30 év körüli nő nem nagyon áll szóba egy 20 évessel

És hát 30 körüli nőknek valóban fejlődött annyit az érzelmi intelligenciája, hogy nem a külsőt nézi elsősorban.

Nekem is most 25 év felet jött össze az első lány, aki nem is volt csúnya, sőőt. És bizony sajnos 2 év alatt szóba se álltak velem a nők, hogy nézel ki stb. neki az ilyen férfias szexi boyok kellettek.

2013. jún. 26. 18:23
 1/8 A kérdező kommentje:
"És bizony sajnos 25 év alatt szóba............"
2013. jún. 26. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
15től 25ig. 25fölött ha nem talál nőt, akkor feladja.
2013. jún. 26. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
itt az emberek 21 éves koruk után azt gondolják hogy szaréletűek lesznek örökre és még a kutyájuk se akarnak együtt élni velük
2013. jún. 26. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak tippelek, de szerintem fiatalabbnak néznek ki a koruknál és majd az idő meghozza a sikert..mindenki ki van akadva a korkülönbségen jaj pl 45 éves pasi 25 éves lány

30 éves pasi 18 éves csaj...stb de arra senki sem gondol, hogy van aki az életkoránál 10-15 évvel is fiatalabbnak néz ki! Ismerősöm pl 45 évesen 28-29 évesnek néz ki..azok akik 30 évesen tinicsajokkal kavarnak jó ha 17-18 évesnek néznek ki..senki nem mondaná meg, hogy hány évesek élből fiatalnak gondolják! Szóval ha most sikertelenek is, de még eljön az ő idejük......

2013. jún. 26. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én tudom, hogy a külsőm miatt nem kellettem még egy lánynak sem, és 26 (lassan 27) éves vagyok. Viszont azt sem mondhatnám, hogy fiatalabbnak néznék ki, olyan 40-45 évesnek nézhetek ki, szóval az én időm sosem jön el :(
2013. jún. 26. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves négyes válaszoló, én is ebben reménykedem. 23 vagyok, és 16-17-nél nem nézek ki többnek.
2013. jún. 26. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, tudom még korai, de a kérdésben az állt, hogy ki az, aki a külsejére fogja a sikertelenséget.Hát én ide tartozom.
2013. jún. 26. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem sírok, hanem emelt fővel viselem a sikertelenséget, aminek kutatom az okait, már sikerült analizálnom a problémát, bár megoldást még nem találtam.

29F

2013. jún. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!