Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ezen az oldalon lévő síró pasik, akik külsejükre fogják sikertelenségüket, azok átlagban hány évesek lehetnek?
Valóban 25 alatt egy csúnya pasinak nagyon nehéz, mert idősebb 30 év körüli nő nem nagyon áll szóba egy 20 évessel
És hát 30 körüli nőknek valóban fejlődött annyit az érzelmi intelligenciája, hogy nem a külsőt nézi elsősorban.
Nekem is most 25 év felet jött össze az első lány, aki nem is volt csúnya, sőőt. És bizony sajnos 2 év alatt szóba se álltak velem a nők, hogy nézel ki stb. neki az ilyen férfias szexi boyok kellettek.
Csak tippelek, de szerintem fiatalabbnak néznek ki a koruknál és majd az idő meghozza a sikert..mindenki ki van akadva a korkülönbségen jaj pl 45 éves pasi 25 éves lány
30 éves pasi 18 éves csaj...stb de arra senki sem gondol, hogy van aki az életkoránál 10-15 évvel is fiatalabbnak néz ki! Ismerősöm pl 45 évesen 28-29 évesnek néz ki..azok akik 30 évesen tinicsajokkal kavarnak jó ha 17-18 évesnek néznek ki..senki nem mondaná meg, hogy hány évesek élből fiatalnak gondolják! Szóval ha most sikertelenek is, de még eljön az ő idejük......
Nem sírok, hanem emelt fővel viselem a sikertelenséget, aminek kutatom az okait, már sikerült analizálnom a problémát, bár megoldást még nem találtam.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!