Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek mennyire adnak a külsejükre, miután találtak egy társat?
Szóval láttam már több lánynál, hogy mindig tip-top volt, csinosan öltözködött, sminkelte magát, vigyázott az alakjára, sportolt.
És miután már egy ideje volt barátja, kapcsolata, azután már nem is adott magára. Felszedett pár plussz kilót, nem sminkelte magát, sportolni se járt...
Mennyire jellemző ez az emberekre?
Hogy miután talált magának egy társat, már nem volt adott annyira a külsejére?
Én pont az ellenkezője vagyok, kissé kevés az önbizalmam, így ha van valakim akkor tripla annyiszor figyelek arra hogy jól nézzek ki, pedig nem tartom magam szépnek, de ezt is azért hogy a barátomnak meg tudjak felelni.
18/l
Előfordul, hogy valamennyit változik az ember külseje. Ha például egy nő eddig magának diétás kajákat főzött és sportolt, aztán összekerül egy olyan pasival, akinek kalóriadúsabban kell főzni és a munka és a háztartás mellett kevesebb ideje marad a sportra, nem biztos, hogy könnyen megy neki a plusz energiaráfordítás magára.
Szerintem azért meg lehet találni az arany középutat. Nem muszáj slamposnak lenni, viszont, mondjuk egy pár plusz kiló miatt még nem kell összeesni.
nem tudom, mások hogy csinálják, de én mindig szeretek szép lenni, párkapcsolattól függetlenül.
Persze biztos sokan vannak, akik "pasifogás céljából" vágják magukat "puccba", de én például saját magamnak szeretnék megfelelni, nem pedig másnak, ezért nem változtat rajtam, hogy van-e barátom, vagy sem.
Persze nem mondom, hogy nem fordul néha elő, hogy borostás lábbal mentem át a barátomhoz, mert lusta voltam leszedni, de ez még belefér szerintem és őt sem nagyon zavarja a dolog :).
L/24
én ugyanúgy ügyelek rá, sőt, még jobban. otthon még csak-csak mászkáltam néha kinyúlt melegítőben meg szétmosott pólóban (apám rám is szólt érte), de mióta a férjemmel élek itthon is tip-top vagyok :)
akik elhanyagolják a külsejüket, nem gondolkodnak. akit szeretnek, az egy csinos lányba/jó pasiba szeretett bele. nem fog elfogadni helyette egy bányarémet, ha az illető, akit szeret, valahogy a bányarémbe bújt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!