Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki bejelentette a rendőrségen, hogy a párom házában drog van, nem találtak semmit és ő is tagadja. Hinnétek neki? 17/L 24/F
A páromnál voltam, amikor halljuk, hogy vki csönget. A rendőrség volt házkutatási paranccsal, mert névtelen bejelentés érkezett, hogy kereskedik a droggal. Nem találtak semmit és a párom állítja, hogy ő még nem látott közelről drogot.
Hinnétek neki? Mert én akarok, de ott motoszkál a fejemben, hogy mi van ha tényleg igaz?
gratulálok neked te csaj.
egy20éveshülyegyerek.
azok akik ilyesmivel foglalkoznak -idegesek es nem viselkednek valami termeszetesen. tehat felismerhetö hogy van valami a dologba.
ne fejj szerintem csak te ne ajj bele semmibe(mindenkepp legyel egy darabig ovatos)PL;ne vigyel el cuccot a keresere valakinek,nemeny az ö autojaval....stb.
-különben meg ha gyanus alak lenne a rendörsegnek akkor nem hagytak volna othol hanem elözetesbe tettek volna
-nefejj-
Köszönöm mindenkinek a választ.
Van olyan akinek eszébe jutna ilyennel szórakozni?
Am nem tudom ebben a helyzetben mi számít furcsának. Ha az igen, hogy végig mondogatott, meg mindenbe belerúgott ami elé került, akkor furcsán viselkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!