Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki bejelentette a rendőrségen, hogy a párom házában drog van, nem találtak semmit és ő is tagadja. Hinnétek neki? 17/L 24/F
Figyelt kérdés
A páromnál voltam, amikor halljuk, hogy vki csönget. A rendőrség volt házkutatási paranccsal, mert névtelen bejelentés érkezett, hogy kereskedik a droggal. Nem találtak semmit és a párom állítja, hogy ő még nem látott közelről drogot.
Hinnétek neki? Mert én akarok, de ott motoszkál a fejemben, hogy mi van ha tényleg igaz?
2010. ápr. 13. 21:03
11/15 anonim válasza:
Háát te ismered ellehet dönteni hogy hazudik-e vagy igazat mond!
12/15 anonim válasza:
Figyu, ha drogozik, vannak jelei. Mindig ugyanúgy vislekedik, vagy vannak különös, kirívó esetek? Arra figyelj, hogy észnél van e vagy van, amikor lazább, szétszórtabb...vagy ha ingerült vagy ilyenek. mert akkor sajna valószínű, hogy valamit cuccozik
13/15 anonim válasza:
Én is biztos tök ideges lennék és remegnék az idegességtől ha alaptalanul törne be hozzám a rendőrség!
szóval szerintem erre nem lehet alapozni,hogy akkor éppen hogyan viselkedett!
Mióta jártok?
Ha némi idő után sem tudsz neki hinni,akkor szerintem nem lehet belőle egészséges kapcsolat...23l
14/15 anonim válasza:
Ha 24 éves és még nem látott semmilyen "drogot", akkor vagy hazudik vagy az egyik legnagyobb balf*sz akit láttam. Felesleges erre rápörögni, ha árulna bármit is megtalálták volna, ha meg esetleg NÉHA elszív egy vicces cigit vagy bármi mást csinál abba nem igazán kellene beleszólnod, mert semmit rossz nincs benne...
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
2010. ápr. 16. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!