Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok, akik a lányoknál való sikertelenségüket a kidolgozott test hiányára és a csóróságra fogják, mást nem is tudnak felmutatni, ami imponálna a nőknek?
van ott még jó duma is :D
de a kidolgozott test hiányán elkell kezdeni dolgozni,a csóróság helyett meg csinálni kell a pénzt és kész :D
Pont az előbb fejtettem ki egy önbizalomhiányos, magát jóképűnek és jó testűnek valló, hobbi-sportoló kérdése alatt, hogy mennyi múlik a szövegen a stíluson. A srác elvileg ránézésre mindennel rendelkezik ami a csajozáshoz kell és előny, mégsem tud csajozni. Én meg aki ránézésre nem vagyok egy matyóhímzés, egyedül a pofám ami bátran vállalható, ha nem is játszi könnyedséggel, de áttörve a kezdeti gátakat és legyőzve a kezdeti buktatókat, már viszonylag könnyedén ismerkedem. Ez még nem egyenlő a sikeres hódítással, ahhoz nekem sajnos idő kell, mert el kell adjam magam, a külsőm egyből nem ad el. :D De működik. Tehát aki azzal jön, hogy azért nincs barátnője, meg nem tud összejönni senkivel mert nem néz ki jól, meg mert szegény, meg akármi, az simán hülye, vagy olyan lányoknál próbálkozik, akiknél a külsőségektől függetlenül esélytelen. Mert nincs közös érdeklődés, hasonló gondolkozás és világnézet, ennél fogva az a fajta közös hullámhossz, ami meghozza azt az érzést, hogy partnere tudsz lenni és/vagy ki tudod egészíteni.
Tehát a jó külső előny, de nem feltétel.A természetesen a kommunikációs készségen a személyiségen nagyon nagyon sok múlik. És amit nem győzök hangsúlyozni. Figyelem! Oda kell figyelni a másikra, meg kell ismerni a valós énjét nem a felszínt, a természetét, mert akkor tudod, hogy OK e melléd, és ha az akkor csak így tudod hatékonyan "eladni" magad neki.
Mindenki aki a külsőtől vagy az anyagi helyzettől várja a modellalkatú lányokat, az lusta és készen várja a sült galambot körettel a tátott szájába. De a világ nem ilyen. Vagy ha ilyen csajt szerzel akkor az olyan is lesz. Felszínes, üres, semmilyen, vagy egyszerűen nem hozzád való, amiből konfliktus szakítás, sírás rívás.
Szeparáció hiánya rosszkor, és szeparáció ismét rosszkor.
Hülye nevelés, hülye világ, meg nem vótá katona.
Na ezek a bajok, és ezért tömeges. Aki tudja mire gondolok, annak nem kell elmagyarázni.
Utolsó előtti kommentelő, hol ismerkedsz ?
Nekem az a bajom, hogy nem tudok hol ismerkedni, utcán próbáltam visszautasítottak igaz mosolygott a csaj, de nincs vér a pucájukban . Húznak haza a biztonságos zugba, de ugyanez amikor több csaj lerészegedik. Félnek a pasiktól és megakarják előzni az ismerkedést.. Annyi ilyen trükk van megakarják úszni. Fél magyarországnak nincsen pasija csak mentegetőzik, aztán szökőévente egyszer megnyílnak emiatt nehéz ! Emiatt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!