nyilvan. mindengyiknek. nincs kivetel. de tenyleg.
2015. febr. 5. 13:44
2/24 anonim válasza:
Igen!
És nincs kivétel, nekünk csak a pénz kell, meg az izom.
A rendes srácokat mind megalázzuk és porba tiporjuk, egytől-egyig.
Remélem elégedett vagy a válaszommal. Köszönöm!
2015. febr. 5. 13:49
3/24 anonim válasza:
Ha százalékban kéne kifelyezni, akkor 95%-uknak az kell 5%-uknak pedig nem. De a 95%-ból kb 30% tagadja, hogy neki az kellene és inkább ellenérveket hoz fel és kifogásokat keres. De ez mindig így vol. A nőstény mindíg a sikeresebb dominánsabb hímek felé vonzódnak, akik esetleg majd el tudják őt tartani. Plusz a kidolgozott test az jelenti azt, hogy erős, meg tudja védeni a családot (hát pont nem ezt jelenti ha valaki ki van gyúra manapság) meg hát valljuk be, a lányok sokkal jobban izgúlnak a kidolgozott testre mint a puhányra, ez tény és való, nincs mit vitatkozni rajta. Persze kivételek mindig vannak, de ha találsz is akkor vagy foglalt, vagy nem az eseted, vagy te nem vagy az ő esete. Szóval azt a kivétel nehezebb megtalálni, mint Atlantiszt.
2015. febr. 5. 13:49
4/24 anonim válasza:
Meg a 20+ farok. Ezt kihagytad.
2015. febr. 5. 13:53
5/24 anonim válasza:
Igaza van a hármasnak amúgy, meg a négyesnek is. :D
Bár én nem vagyok izmos, sőt, kis pocim is van srácként, és nincs 20+ as répám, de mégis van egy stílusom, határozottságom, humorérzékem és szívesen ülnek belém a lányok. Persze csak komoly kapcsolatban :D
2015. febr. 5. 13:54
6/24 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatra nem is, de könnyed kapcsolatra a jóképűség és pénzesség bőven elég kulturált nőknek is.
Mondjuk ez is így is több mint amit mi elvárunk, nekünk szexhez elég ha csak csinos és ápolt egy csaj.
2015. febr. 5. 13:57
7/24 anonim válasza:
én nem tudom még nem szexeltem. :D 19/F
2015. febr. 5. 14:00
8/24 anonim válasza:
Csak azoktól, akik ezen kívül mást nem tudnak felmutatni.
2015. febr. 5. 14:01
9/24 anonim válasza:
mert nektek nem a vekony lanyok jonnek be,hanem a dagadt zsiros zsirszagu logos melluek?????? es nektek nem a mell meret a lenyeg? egyik nem sem kulonb a masiknal,nyilvan mindenkinek az tetszik ami jol nez ki,akinek nem az hazudik!!!!!! akkor van maskeppen,amikor az ember mar beleszeret a dagiba,vagy a kismellube,vagy a pattanasosba stb stb,de attol meg nem a dagik meg a kismelluek jonnek be neki,egyszeruen csak beleszeretett es ugy fogadja el a masikat ahogy van..lehet lepontozni,de attol meg igazam lesz:D ja es sajnos fontos a penz is,mivel eleg szar a helyzet az orszagba es sanos a legtobb ember az egyszerubb lehetoseget keresi hogy jol eljen:S tisztelet a keves kivetelnek es ezeket nem kitalaltam,hanem sok emberrel beszelgek,latom is,es meg mielott szarnak lennek nezve,NEM,en nem vagyok ilyen,az atlagrol beszeltem
2015. febr. 5. 14:05
10/24 anonim válasza:
Nyilvánvalóan. Mégis, mi más kellene még? Intelligencia? Jó humor? Hogy kellemes társaság legyen, hogy miután majd megöregszünk és unokáink lesznek, ne akarjam megfojtani egy kanál vízben? Hogy megértsen? Hogy kedves legyen hozzám? Hogy hűséges legyen? Ugyan már, ezek mind butaságok. Az összes dolog, ami számít, az csak a pénz és a kidolgozott test. Semmi más nem érdekel. Ha nincs villája a francia riviérán, és nem egy Bugatti Veyronnal jár, addig szóba se állok vele. Na meg persze akkor sem, ha nem úgy néz ki minimum, mint fiatalkorában Schwarzenegger...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!