Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nőknek csak a pénz meg a...

A nőknek csak a pénz meg a kidolgozott test kell?

Figyelt kérdés

2015. febr. 5. 13:42
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
és nagy kuki:)
2015. febr. 5. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 5. 14:13
 13/24 anonim ***** válasza:
#2: Kedvellek, mert őszinte vagy.
2015. febr. 5. 14:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, az összes csak arra megy,
2015. febr. 5. 16:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak a pénz és az izom!! Rohadt ribik csak ez kell nekik és nekem egyik sincsen!! Tanulni dolgozni sportolni meg lusta vagyok!! Rohadt ribik csak ez kell nekik!!
2015. febr. 5. 16:52
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
nézd nyilván a szépség mindenkit jobban vonz. most gondold el ,ha te adsz magadra kigyúrod magad, képzed magad diploma nyelvek stb...van egy jó stílusod és kultúráltságod, te sem választanál olyan nőt aki totál buta és sehol nem lehet megjelenni vele, egy presztízsesebb helyen vagy ilyesmi mert csak leéget téged. ha én nem adnék magamra biztos, nem állba velem szóba ilyen típusú pasi....és ha külsőre sem lehet vele megjelenni sehol se....persze most a nagyon presztízses rétegről beszéltem....de ettől függetlenül nekem volt hogy sokkal jobban tetszett olyan fiú aki fele úgy sem nézett ki mint a másik aki odajött próbálkozni.pedig az izmos volt és volt pénze és mégsem kellett mert a másik tetszett aki külsőre nem volt a legszebb, de nem volt csúnya se és nem mondanám egy izom állatnak se,de olyan kisugárzása volt, hogy az sokkal jobban megfogott. a külső igenis fontos,de nem kell feltétlenül a legizmosabbnak kinézni,de egy természetes izom nem baj ha van rajta...mert azért a háj meg a lógó mell egy pasin nagyon visszataszító tud lenni.nem azt sugározza, hogy én emellett a férfi mellett bizonságban vagyok.vagy ha magáért sem képes ennyit tenni akkor mire számíthatok mellette.értem mit fog tenni...valamennyire fontos a külső, a pénz szerintem csak annyira, hogy lássam hogyan kezeli, tud e spórolni,tud e megfontoltan pénzt kezelni és nem az az első dolga, hogy húzzon a kocsmába vagy mindig még ott tartson, hogy nem gondol a jövőjére....ebben inkább az a fontos, hogy lássam rajta, hogy megbízható és vannak ambíciói az életben...nem havi 80 000 ft a célja úgy amikor már egy családot kell eltartania...hanem egy 130-140 000 azért amit mondjuk egy pasinak ha családot akar tartani.mert különben nem tudja megfelelően eltartani a csaádot. de nekem semmi esetre nincsen olyan elvárásom, hogy több százezreket keressen,de ne is a legalacsonyabb fizu legyen a célja....mert igenis a férfi tartja el a családot, mégha ma már a nő is dolgozik...akkor is a férfi a család oszlopa. és egy igényesebb nő sem fog olyan pasira alapozni akin semmi ambíciót nem érez, hogy akar valamit az életben, hogy legyenek tervei az életére, hanem csak élni egyik napról a másikra....ugyhogy ez azért nem teljes mértékben igaz, hogy izmos legyen meg legyen tele pénzzel és csak annak lenne esélye a nőknél. nézzen ki valahogy, ha egy igényesebb nőt akar,de nem kell body buildernek lennie, és azért lássak rajta ambíciót az életre. na meg éppen a baráti körét is biztos, hogy megnézném neki,mert a barátok vagy jó vagy nagyon rossz felé tudnak húzni....semmi kedvem nem lenne egy olyan pasihoz akin azt látom, hogy mindennap legurít egy üveg sört vagy ilyesmi,de már nagyon a dohányosokhoz sem mert félnék, hogy beteg gyerekem születne miatta....fiatalon még elmegy 21-22 év körül,de idővel mindkét nemnek lesznek elvárásai...nem hinném, hogy ez olyan nagy elvárás lenne, hogyha én nőként igényes vagyok a külsőmre, hgy azért valahogy nézzek ki akkor a párom is legyen az, és ha én nemcsak túlélni akarom az életem hanem vannak terveim akkor hasonló ambíciókkal rendelkezzen az a fiú...ennyi...
2015. febr. 5. 17:01
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
A nők beérik a pénzes nagyképű majmokkal is.
2015. febr. 5. 17:34
 18/24 anonim ***** válasza:

16

Akkor te kutakodj a saját kis szinteden. Az ,ár régen rosz ha valaki a külső miatt jön össze valakivel. Az, hogy valaki izmos nem azt jelenti, hogy meg is képes védeni magát, nem hogy még másokat. Az inkább azt tükrözi, hogy belül egy rohadt senki, aki nem képes küzdeni a lányokért, inkább a könnyű utat választja és csinál magából egy kirakatot, hogy neki semmit ne kelljen tenni, csak élvezni hogy a sok ostoba liba csurgatja a nyálát rá. Itt olyan életcélokat soroltál fel amit a társadalom égetett beléd. Az okosabb emberek nem a tanredszert követik, hanem a saját fejükk után menne és olyan szakmát választanak amelyet szivesen végeznének és nem oylat ami a továbbtanulós nyíltnapon meg volt adva. Nem csak a férfi a család oszlopa, lehet az a nő is. Nem a férfinak kell elltartsa a családot. Ha ne adj isten meghal, akkor mi lesz az anyával és a gyerekekkel? Utcára kerülnek mert már nincs ki eltartsa őket? Baromság! Sokkal több olyan ember van aki pocakos vagy lóg a melle esetleg kevesebbet keres, mint abból hogy kigyúrja magát és lehet nézegetni. Mert azok inkább a fiatalok körében vannak. Ott van annyi túl igényes ostoba liba, hogy a belsővel nem foglalkozik csak legyen sok pénze és ha az utcán mentek akkor irigykedjenek és emgbámúljanak. Ocsmány hogy az első mondataidban egy ugyanolyan embert mint te hogy lenézel és megalázol. Biztosan te is valakinek olyan vagy hogy nem merne veled mutatkozni az utcán, hogy lehet valaki ennyire alljas hogy ilyet mond? Ő is ember, semmivel nem külömb nálla. Lehet ő nem illeszekdett be és nem lett ős is olyan mint a tömeg, de azért mert te pénzes vagy, felszínes és igényes, valamint ugyan azt csinálod mint a tőbbi sokszáz fiatal, azért nem kell lenézni, mert téged is ugyangyle lehet nézni emiatt!

2015. febr. 5. 20:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát az elsők kapásból egy senkik.Szóval nem..De nagyon nagy a számuk.
2015. febr. 5. 20:41
 20/24 anonim válasza:
17:01 :D ez mar szinte novella,komoly vagy :D
2015. febr. 6. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!