Izmosodás de hogyan kéne? Mi tetszik a nőknek? Mekkora súly a jó?
Jön a nyár, szeretnék majd kinézni valahogy. Sok helyen olvasok sok mindent. (pl. valahol írják hogy 100 kiló alatt nem férfi a férfi, csak legyen "kigyúrt").
Máshelyen meg hogy 65-70 az ideális. Persze 180 cm-re nézve. Hát nemtudom, de én most 65 kg vagyok kereken, és a testem edzettnek mondható (nem igazán izmos), de ebből a súlyból úgy gondolom kevés, mert a hátam is "csontos", és a derekam is kicsit "karcsú".
Szeretnék elkezdeni majd gyúrni, mellette hízni, így ami feljön az majd egyből izomba megy át. No de kb mennyi lenne az ideális? 75 kg?
Illetve mennyire érdemes kigyúrni magunkat? Tudom kicsit hülyén tettem fel a kérdést, hogy "mi tetszik a nőknek", tulajdonképpen nem én akarok tetszeni nekik, hanem csak nem akarom hogy belekössenek hogy "túl izmos" vagy éppen ... Elsősorban magamnak akarok "tetszeni".
Ezek közül melyiket preferáljátok jobban?
1.
2.
3.
Annyit azért kérnék, hogy az arcokat ne vegyük figyelembe, csak a felsőtestre "összpontosítsatok".
az első képhez nem kell sokat "dolgoznom".
19 éves leszek, a váll és hát szélessége még elég messze van tőlem.
Ajánlom figyelmedbe:
Ide nem konditerem kell, meg idétlen súlyok (súlyzók), hanem nyers erő.
És mindennél többet ér.
178 körül, viszont tömegem 68 kg.
Mióta a kérdés felkerült. Csak 3 kilóval lettem nehezebb :D De most jobban eszek, amióta nyár van. Meg amióta edzek, többet is kíván a szervezetem.
Az első kép!!!
Az izmos, de nem az a túl izmos izompacsirta. Azok nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!