A férfiaknak milyen ruha nem jön be? Ha mondjuk divatosan öltözködik egy nő, az vonzó? Az egy dolog, hogy nekünk nőknek tetszik, de a férfiaknak is? Milyen ruhadarabokat nem szeretnek látni a nőkön?
Szerintem ha te valóban tetszel magadnak, és tetszik amit hordasz, akkor az tetszik a férfiaknak is. Bár ezt nem lehet általánosítani. Eléggé különböző ízlésű emberek vagyunk.
A lényeg hogy ami előnyös azt emeljük ki a ruhadarabba. Szerintem.
már nagyon unom az ilyen általánosítós kérdéseket
a plázás pasiknak egy talpig rózsaszínbe bújt leányzó nagyon vonzó lehet, de egy rocker srácnak nyilván nem ő fog megtetszeni
Legyen nőies ez fontos
Pl a férfiak szeretik ha egy nő csizmába van egy simuló farmer vagy fehérnadrág és vmi divatos poló meg egy kisdzseki...
De amúgy ha valakinek megtetszel első láttásra akkor öltözz úgy ahogy te akarsz mert az bejön neki
Megszólalt a sok egyéniségkultszhívő... Divatos: attól függ. A nadrágkosztüm sok esetben elég gáz, a hosszú szárú csizma szép, a rövid az csúnya, a répanaci iszonyat kevés embernek áll jól, a hátnélküli felsők csúnyák, az ilyen csak mellet takaró hosszú ujjú szarok szintén rusnyák, minél feszülősebb egy ruha, annál jobb, kivéve a szoknyák, ott szinte minden szép lehet.
Ez persze csak az én véleményem, de lefedi többé-kevésbé a férfiakét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!