Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A gyakorikérdéseken lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorikérdéseken lévő felhasználók a saját sikertelenségüket vetítik ki az egész társadalomra?

Figyelt kérdés
Itteni emberkék tiszta negatívan állítják be a nőket és hogy milyen szomorú a világ. Ronda pasinak nem lehet kapcsolata, pénz a farok méret a fontos, minden nő felszínes stb. Nem értem honnan veszik ezeket az infókat vagy hol ismerkednek. Mert tele van az egész ellenpéldákkal. Én is elég csúnya vagyok és csóró is és tegnap volt egy nagyon sikeres randim a lány ráadásul szépségversenyes udvarhölgy is volt. Kis kedvesség, szeretet, intelligencia és nagyon jó nőket tudsz szerezni. Azért mert nektek nem jön össze normális kapcsolat, attól még nem minden nő ilyen és vannak rengeteg aranyos kedves nők is.
2013. júl. 28. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

És te miért komplikálsz?:D

Ha zavar akkor miért vagy itt..?

2013. júl. 28. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Te csak saját magad szerint vagy csúnya. Ha valóban csúnya lennél, nem jönne össze neked se semmi. Igazán csúnya srácot még sose láttam csajjal, és az ismeretségi körömben se hallottam még soha ilyenről.
2013. júl. 28. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Igazad van kérdező! Nekem eddig minden barátom átlagos vagy csúnyácska volt és a pénz sem vetette fel őket, csodálkoztam persze hogy őket választottam én meg azon csodálkoztam, hogy ezen csodálkoznak mert én szépnek láttam őket, a többi lány sorra kikosarazta őket és elkönyvelték, hogy ők rondák. Jöttem én és megváltozott a véleményük viszont sajnos annyira felspannoltam az önbizalmukat hogy volt aki átesett a ló túloldalára és elszállt magától majd el is hagyott egy másikért mondván ő megteheti.
2013. júl. 28. 19:01
 4/13 anonim ***** válasza:
csodálkoztak*
2013. júl. 28. 19:01
 5/13 anonim ***** válasza:

igen egyébként utolsó mondott jót, hogy te is magadat látod csúnyának, eleve igazából saját magadat behatárolni nem igazán lehet, majd téged behatárol más, hogy szép vagy e vagy csúnya.

Persze lehetsz tényleg az, de maga az elv, és igen de ez ha nem vagy sík hülye egy két,, hát igazából legtöbb kérdésből simán süt úgy kb megpróbálod fejedben levezetni, elképzelni a kérdezőt és igen..

mért mit gondoltál ki jön ide irogálni?? vagy 3. személyben ír magáról, vagy így általánosságban, ami igazából 1 konkrét ember,, most megakartam keresni a kérdést amiben ez van, de nem tudom melyik volt,, na mind1, szóval igen kb.. de ez az oldal nem normális ezen nem kell meglepődni, csak egy hülye veszi komolyan

2013. júl. 28. 19:04
 6/13 A kérdező kommentje:

"Te csak saját magad szerint vagy csúnya. Ha valóban csúnya lennél, nem jönne össze neked se semmi. Igazán csúnya srácot még sose láttam csajjal, és az ismeretségi körömben se hallottam még soha ilyenről."

NA TESSÉK ERRŐL BESZÉLEK!!!!!!!!!!!!!!!

2013. júl. 28. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
De nemcsak itt ám! Kedves férfi ismerősömnek jócskán lehetett volna barátnője, csak egyik azért nem tetszett, mert..., a másik azért, mert... (hozzáteszem nem bányarémekről van szó, átlagos, nem csúnya lányokról), aztán végül egyik sem kellett neki. Most meg jó 40-esen egyedülállóként sír, hogy bezzeg a nők miatt van minden! Nekik csak a pénz számít, meg a tökéletes külső!
2013. júl. 28. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es pont erre gondolok.
2013. júl. 28. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
De itt van a másik férfi ismerősöm példaként: csúnyácska, kövérkés, alacsony, nem is fiatal, munkanélküli. Több nő odavolt érte, igaz a saját kategóriájában külsőleg, de neki csak a huszonéves, csillvill plázacicák tetszenek, mert hát az ember nem tehet az ízléséről. Aztán ő is csodálkozik, hogy ki akarják használni. Persze ő is sír, hogy azok az átok nők csak a pénzre hajtanak.
2013. júl. 28. 19:14
 10/13 anonim ***** válasza:

woow, 7-es, wow, háát, gratulálok a barátodnak,, szóval ha jól értem, volt konkrét lány/nő akivel összejöhetett volna, de őőő nem, mert akármi

hát lol, ezt nem értem, nem összeházasodnia kellet volna, legalább egy próba, főleg nem is bányarém stb,, ő speciálisan hülye ember lehet

2013. júl. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!