Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdéseken lévő felhasználók a saját sikertelenségüket vetítik ki az egész társadalomra?
És te miért komplikálsz?:D
Ha zavar akkor miért vagy itt..?
igen egyébként utolsó mondott jót, hogy te is magadat látod csúnyának, eleve igazából saját magadat behatárolni nem igazán lehet, majd téged behatárol más, hogy szép vagy e vagy csúnya.
Persze lehetsz tényleg az, de maga az elv, és igen de ez ha nem vagy sík hülye egy két,, hát igazából legtöbb kérdésből simán süt úgy kb megpróbálod fejedben levezetni, elképzelni a kérdezőt és igen..
mért mit gondoltál ki jön ide irogálni?? vagy 3. személyben ír magáról, vagy így általánosságban, ami igazából 1 konkrét ember,, most megakartam keresni a kérdést amiben ez van, de nem tudom melyik volt,, na mind1, szóval igen kb.. de ez az oldal nem normális ezen nem kell meglepődni, csak egy hülye veszi komolyan
"Te csak saját magad szerint vagy csúnya. Ha valóban csúnya lennél, nem jönne össze neked se semmi. Igazán csúnya srácot még sose láttam csajjal, és az ismeretségi körömben se hallottam még soha ilyenről."
NA TESSÉK ERRŐL BESZÉLEK!!!!!!!!!!!!!!!
woow, 7-es, wow, háát, gratulálok a barátodnak,, szóval ha jól értem, volt konkrét lány/nő akivel összejöhetett volna, de őőő nem, mert akármi
hát lol, ezt nem értem, nem összeházasodnia kellet volna, legalább egy próba, főleg nem is bányarém stb,, ő speciálisan hülye ember lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!